Şimdi Ara

Rurouni Kenshin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
9
Favori
25.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Birkaç resim daha...

Jine yi de bu abimiz oynayacakmış adı Kouji Kikkawa:

Rurouni Kenshin

Ve Hajime Saitou rolüyle Yosuke Eguchi :

Rurouni Kenshin

Ayrıca Sagara Sanosuke rolü de Munetaka Aoki de

Rurouni Kenshin

harıkasın bılgıler super.

Saıtou tam oturmus. tabı dıger karakterlerın normal resımlerı bunlar fılm ıcın ıllakı bellı butcelı makyajlar yapacaklardır. ben umıtlıyım senaryo dısına cıkılmazsa.

Ben de öyle.Resmi sitedeki geri sayımın bitmesini 4 gözle bekliyorum.Megumi hariç bütün karakterlerden ümitliyim.Çok sırıtcakmış gibi geliyor bana.Umarım yüzümü kızartır.

fılm cok tıcarı kaygı barındırmazda yas sınırı ıcerecek sekılde yapılırsa harıka olur.devrım kyotosunu ıns gosterırler kenshının gecmısını falan fılm de tamamen ele alırlarsa enfes bır fılm gelebılır anıme takıpcılerı ve takıp etmıyenler bıle gıdecektır.fılm ulkemızde yayınlanacak sanırım wanner bros yapıyorsa yayınlanır buradada. s.hiko yu nasıl gosterecekler onuda merak edıyorum.

• Fragman yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 16 Aralık 2011; 19:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Fragman yayınlandı.

Bilgilendirme için teşekkürler. Fragmanı beğendim ümit vaad ediyor. Kenshinin hızlı haraketlerinin bir kısmı var. Umarım filmi güzel çekerler.

• Ben de fragmanı paylaşmak için gelmiştim ama geç kaldım.Açıkcası fragmanı beğendim.Dediğiniz gibi ümit vaad ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

fılm cok tıcarı kaygı barındırmazda yas sınırı ıcerecek sekılde yapılırsa harıka olur.devrım kyotosunu ıns gosterırler kenshının gecmısını falan fılm de tamamen ele alırlarsa enfes bır fılm gelebılır anıme takıpcılerı ve takıp etmıyenler bıle gıdecektır.fılm ulkemızde yayınlanacak sanırım wanner bros yapıyorsa yayınlanır buradada. s.hiko yu nasıl gosterecekler onuda merak edıyorum.

Dedikleriniz doğru.Ticari amaç güdülen eserlerde mutlaka bişeylerden kısarlar.Umarım en büyük korkum yaşanmaz.2. bir avatar faciasını kaldıramam doğrusu

• @This_is_Heavy
    Fragmanı beğendim oldukça fakat düşüncene katılmıyorum. Anime-Manga uyarlaması eserleri ancak o kategoride başka filmler ve dizilerle kıyaslayabilirsiniz. Bu tarz yapımlar, o Anime-Manga'yı henüz izlememiş/okumamış insanların da ilgisini o yöne çekebilmek amaçlı olarak da yapılan, ayrıca o Anime-Manga'daki karakter tasarımlarını gerçek dünya kuralları nedeniyle inkarnasyon karakterler üzerinden yansıtan, film ve dizinin doğası nedeniyle de sınırlı süreye sığdırılması zorunlu yapımlardır bu nedenle dediğim gibi, kanımca Anime-Manga ile aynı kefede değerlendirilmemeleri gerekir. Uchuu Senkan Yamato'dan GTO'ya, Battle Royale'den Death Note'a kadar izlediğim pek çok uyarlama tanıdığım birçok insanın o eserlerin orjinallerini de izlemesine vesile oldukları için, herşeyden önce bazı uyarlamaların cidden sinema/dizi anlamında başarılı işler oldukları için ve herşeyden önemlisi uzakdoğu sineması/TV dizileri anlamında bir birikim sahibi olmadan yapılacak değerlendirmelerin yanlışlığını az çok öngörebildiğim için bu bağlamda bir kez daha kapılınması kolay "önyargı" çekimine girilmemesi gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Ayrıca Avatar: The Last Airbender bir Anime değildi ki, neden filmini Anime-Manga uyarlaması yapımlarla ayrıca kıyaslama gereği duyduğunuzu anlayamadım.

edit: Yeni Kenshin OVA'larının ilki 21 Mart 2012'de yayınlanacak, ayrıca belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 18 Aralık 2011; 0:29:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

@This_is_Heavy
    Fragmanı beğendim oldukça fakat düşüncene katılmıyorum. Anime-Manga uyarlaması eserleri ancak o kategoride başka filmler ve dizilerle kıyaslayabilirsiniz. Bu tarz yapımlar, o Anime-Manga'yı henüz izlememiş/okumamış insanların da ilgisini o yöne çekebilmek amaçlı olarak da yapılan, ayrıca o Anime-Manga'daki karakter tasarımlarını gerçek dünya kuralları nedeniyle inkarnasyon karakterler üzerinden yansıtan, film ve dizinin doğası nedeniyle de sınırlı süreye sığdırılması zorunlu yapımlardır bu nedenle dediğim gibi, kanımca Anime-Manga ile aynı kefede değerlendirilmemeleri gerekir. Uchuu Senkan Yamato'dan GTO'ya, Battle Royale'den Death Note'a kadar izlediğim pek çok uyarlama tanıdığım birçok insanın o eserlerin orjinallerini de izlemesine vesile oldukları için, herşeyden önce bazı uyarlamaların cidden sinema/dizi anlamında başarılı işler oldukları için ve herşeyden önemlisi uzakdoğu sineması/TV dizileri anlamında bir birikim sahibi olmadan yapılacak değerlendirmelerin yanlışlığını az çok öngörebildiğim için bu bağlamda bir kez daha kapılınması kolay "önyargı" çekimine girilmemesi gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Ayrıca Avatar: The Last Airbender bir Anime değildi ki, neden filmini Anime-Manga uyarlaması yapımlarla ayrıca kıyaslama gereği duyduğunuzu anlayamadım.

edit: Yeni Kenshin OVA'larının ilki 21 Mart 2012'de yayınlanacak, ayrıca belirteyim.

Haklısınız...Bilip bilmeden yorum yaptığım için üzgünüm.

• Baya baya duygulandım. Bunca senelik anime maceramda, benim için bambaşka bir yerdedir.

Yeni Ova'nın geleceğini biliyordum, o konu hakkında bilgi almak için gireyim dedim. Film fragmanını gördüm. Kalbim küt küt attı izlerken.

Fragmana bakılırsa, iyi şeyler çıkacak gibi.

Umarım güzel olur.
  • Bu seriye yeni başlamayı düşünüyorumda, bir kaç sorum olacaktı sizlere.İzlemeye direk seriden mi başlayayım yoksa Trust and Betrayal daki 1. Ova dan mı başlayayım?Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Bu seriye yeni başlamayı düşünüyorumda, bir kaç sorum olacaktı sizlere.İzlemeye direk seriden mi başlayayım yoksa Trust and Betrayal daki 1. Ova dan mı başlayayım?Şimdiden Teşekkürler.

ızlemenız gereken sıralamayı konu basındakı mesajda bulabılırsınız.
  • Yeni resimler geldi :

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

• quote:

Orijinalden alıntı: tragediest

saito hajime nin burnuna estetik yapmislar sanki
    http://www.google.com.tr/search?q=saito+hajime&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=WLnXTuCmEYKk4gSUwpTrDQ&biw=1366&bih=596&sei=W7nXTrGPFZSK4gTQ4sz3DQ
    aralık ayında çıkcak denen ovanın linkini verebilcek var mı acaba

bu animeni hastasıyım ama kenshini en sonda öldürmeleri baya üzdü beni hala etkisindeyim :D hala etkisindeyim nasıl ölür kenshin yaw :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HimuraKenshin -- 11 Ocak 2012; 13:15:50 >

• 4 Mayıs 2012 de baslamak uzere olan yenı bır rurounı kenshın mangası duyuruldu... konuyu nereye baglıyacaklar merak edıyorum bu sene 2 ova 1 fılm 1 de manga gelıyor umarım kenshının yılı olur

• En baştan bir daha başlayıp bitirmek lazım seriyi. Sonra mangaya başlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenCihan

En baştan bir daha başlayıp bitirmek lazım seriyi. Sonra mangaya başlarız

yenı bır manga serısı yapılacakmıs. konuyu nereye baglarlar bılmıyorum ama kenji uzerınden yazarlarsa cok sarabılır ( ovadan ıtıbaten devam edecekse )
    tv bolumlerınden devam edecekse onu acık manganın
  •  Rurouni Kenshin

Megumi Dono
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKenshin

aralık ayında çıkcak denen ovanın linkini verebilcek var mı acaba

bu animeni hastasıyım ama kenshini en sonda öldürmeleri baya üzdü beni hala etkisindeyim :D hala etkisindeyim nasıl ölür kenshin yaw :(

Yenii OVA henüz yayınlanmadı, 21 Mart 2012'de yayınlanacak.
  • Yeni resimler geldi:

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 7 Şubat 2012; 20:59:47 >

• BEYLER GUZEL Mi BU ANiME BEN HER SEYDEN ONCE ANA KARAKTERE BAKARIM ANA KARAKTERi PEK BEGENMEDiM AMA YORUMLAR BAYA iYi YONDE iZLENMELi Mi SiZCE?
  • Öncelikle bağırma. Seveceğini sanmıyorum zira şu ana kadar çıkanları düşünürsek Anime sonları ve başları yönüyle Manga'dan yeterince farklı.
  • rurounı keshın ıcındekı dusuncelerle felsefelerle ızlenmesı gereken bır anıme bence karakterlere bakarak sevemezsın 1 ızlemeden kımı sevecegınede karar veremezsın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.