Şimdi Ara

Rus bir bayanla ciddi bir ilişki ve evlilik ? (ilişki bitti) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
6
Favori
13.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heradod

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Herkes türk kızlarını kötülemişte kardeşler sizlerin anası bacısıda türk kızı değil mi ? 1-2 kızdan darbe yediniz diye hepsini aynı kefeye koymanız ne kadarda saçma !
    ayrıca bekaret benim için önemli değil diyosunuz o da sizin rahatlıgınız ben müslanım ve müslüman biride namus ve ahlakı için yaşar okudukça şaşırıyorum sizlere Allah kimseyi doğru yoldan şaşırmasın..Bu arada sizlere mutluluklar dilerim daha yeni bi ilişki herşeyi zamanla görürsün ve ilerde seni gerçekten severse zaten müslüman bile olur böylesi ikiniz içinde daha hayırlı olmuş olur.

bence bilmedigin olaylara yorum yapma. sana anlatsam inanmazsın zaten de dostum şöyle söyliyim, en kapalı başörtü türban ne anlarsan artık. ve bu insan bakire, ama en az 7 8 kişiyle tersten ilişki yaşadı. he ben yapmadım yapmamda, ama yaptıgını çok iyi biliyorum gözlerimle gördüm çünkü. bana dedigi ise kendimi eşime saklıyorum. ama yapmadıgı ilişki yok öyle diyeyim. ve yaptıgı kişiler de 1 2 günlük tanıdıgı insanlar.

inan evli olup da ilişkiye giren en az 10 kadın tanıdım. açık açık söylüyorlar isteklerini. inanki iş 2 bacak arası degil, kadın bakirdir ama yapmadıgı yol yoktur. Benim tanıdıgım genel itibari ile böyle insanlardı. tabi genelleme yapmıyorum.

Kendini avutmak için Türk kızlarına bok atma serseri
    Git ne malın gözünü alıyorsan al ama Türk kızlarını genelleyerek çamur atıp durma.

itinayla sikayet edilir. Adam ol once, ogretmiyim sana adam olmayi klavye delikanlisi

Şimdi kardeşş tersten ilişkiye girince or...u oluyo önden girince namuslu oluyo ben senin dediğinden bunu çıkarıyrm bende bodrum gümbette sokak ortasında birbrini yalayan rus kızlar gördüm yarı çıplak gözlerimle şahit oldum o zaman ne olucak bütün ruslara bok atiyim bende saçma sapan konuşan sensin ulan türksün kendi ecdadını kötülüyosn biz bu ülkeyi senin bok attığın analarımızla atalarımızla savaşıp kazanarak bu hallere getirdik türk kızlarınıda bu hale getiren yine sizlersiniz evlenme vaadiyle kandırıp gönül ilişkisi kurup her türlü işinizi görüp bırakın sonra bu kız kaşar bu kız or....pu olsun önce dön bi aynada kendinize bakın ben türküm müslümanım kimse benim ırkıma kadınıma dil uzatamaz beğenmeyen çeker gider..

Alıntıları Göster
    Karışmayacaktım ama sizdeki yabancıyı kötüleme merakı yüzünden karışacağım. Birincisi her insan farklıdır dört kişi öyle yapıyor diye bütün bir ülkeye ırka laf atmanın manası yok. Ben ne kızlar tanıdım gördüm bildiğin her haltı yiyor . Ayrıca bunların sayısıda az değil. Doğru düzgünleri varmıdır vardır ama bizdeki var olan yabancıdada var . Kendi milletini yücelteceğim diye başka milletlere mok atmanın manası yok. Üstteki arkadaşa cevaben senin kadınların bağımsızlık için savaşmışsa Ruslarda savaşmıştır. Hemde cephe arkası değil direk cephede. Boşu boşuna o orda savaştı bu burda bunu yaptı demene gerek yok. Oldum olası nefret ederim başka milletlere mok atanlardan. Ayrıca Türkiye'de 10 erkeğe sorsan 8 i aynı sorunları der sana. Olanı yok gibi göstermeyede gerek yok. Bu arada işşallah yabancı bir bayanla evlenirim.

• Kadının gözlerinin içine bakınca o ışığı ve sevgiyi görüyorsan ona sarıl ve bırakma hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Karışmayacaktım ama sizdeki yabancıyı kötüleme merakı yüzünden karışacağım. Birincisi her insan farklıdır dört kişi öyle yapıyor diye bütün bir ülkeye ırka laf atmanın manası yok. Ben ne kızlar tanıdım gördüm bildiğin her haltı yiyor . Ayrıca bunların sayısıda az değil. Doğru düzgünleri varmıdır vardır ama bizdeki var olan yabancıdada var . Kendi milletini yücelteceğim diye başka milletlere mok atmanın manası yok. Üstteki arkadaşa cevaben senin kadınların bağımsızlık için savaşmışsa Ruslarda savaşmıştır. Hemde cephe arkası değil direk cephede. Boşu boşuna o orda savaştı bu burda bunu yaptı demene gerek yok. Oldum olası nefret ederim başka milletlere mok atanlardan. Ayrıca Türkiye'de 10 erkeğe sorsan 8 i aynı sorunları der sana. Olanı yok gibi göstermeyede gerek yok. Bu arada işşallah yabancı bir bayanla evlenirim.

İçimdekilerin aynısını yazmışsın.. Özellikle siyah işaretlediklerim

• konu niye uçmuş?
  • Hocam esmer misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

quote:

Herkes türk kızlarını kötülemişte kardeşler sizlerin anası bacısıda türk kızı değil mi ? 1-2 kızdan darbe yediniz diye hepsini aynı kefeye koymanız ne kadarda saçma !
    ayrıca bekaret benim için önemli değil diyosunuz o da sizin rahatlıgınız ben müslanım ve müslüman biride namus ve ahlakı için yaşar okudukça şaşırıyorum sizlere Allah kimseyi doğru yoldan şaşırmasın..Bu arada sizlere mutluluklar dilerim daha yeni bi ilişki herşeyi zamanla görürsün ve ilerde seni gerçekten severse zaten müslüman bile olur böylesi ikiniz içinde daha hayırlı olmuş olur.

bence bilmedigin olaylara yorum yapma. sana anlatsam inanmazsın zaten de dostum şöyle söyliyim, en kapalı başörtü türban ne anlarsan artık. ve bu insan bakire, ama en az 7 8 kişiyle tersten ilişki yaşadı. he ben yapmadım yapmamda, ama yaptıgını çok iyi biliyorum gözlerimle gördüm çünkü. bana dedigi ise kendimi eşime saklıyorum. ama yapmadıgı ilişki yok öyle diyeyim. ve yaptıgı kişiler de 1 2 günlük tanıdıgı insanlar.

inan evli olup da ilişkiye giren en az 10 kadın tanıdım. açık açık söylüyorlar isteklerini. inanki iş 2 bacak arası degil, kadın bakirdir ama yapmadıgı yol yoktur. Benim tanıdıgım genel itibari ile böyle insanlardı. tabi genelleme yapmıyorum.

Kendini avutmak için Türk kızlarına bok atma serseri
    Git ne malın gözünü alıyorsan al ama Türk kızlarını genelleyerek çamur atıp durma.

itinayla sikayet edilir. Adam ol once, ogretmiyim sana adam olmayi klavye delikanlisi

Şimdi kardeşş tersten ilişkiye girince or...u oluyo önden girince namuslu oluyo ben senin dediğinden bunu çıkarıyrm bende bodrum gümbette sokak ortasında birbrini yalayan rus kızlar gördüm yarı çıplak gözlerimle şahit oldum o zaman ne olucak bütün ruslara bok atiyim bende saçma sapan konuşan sensin ulan türksün kendi ecdadını kötülüyosn biz bu ülkeyi senin bok attığın analarımızla atalarımızla savaşıp kazanarak bu hallere getirdik türk kızlarınıda bu hale getiren yine sizlersiniz evlenme vaadiyle kandırıp gönül ilişkisi kurup her türlü işinizi görüp bırakın sonra bu kız kaşar bu kız or....pu olsun önce dön bi aynada kendinize bakın ben türküm müslümanım kimse benim ırkıma kadınıma dil uzatamaz beğenmeyen çeker gider..

Sende Ruslara ve atalarına dil uzatamazsın !

ben ne ruslara nede bi başkasına dil uzatmadım zaten nerenizle okuyosunuz yazıyı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Hocam esmer misin ?

evet hocam esmerim yani bugday tenliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Seninle elbet bir ortak noktamız olduğunu biliyordum hocam.

İçtenlik ile katılıyorum yazdıklarına.

Bu arada konu sahibi arkadaş, sen buradaki arkadaşların dediğine bakma. Rus kızları, Türk kızlarından kat kat daha iyidir. Sadece zaman tanı kendine.

• hocam bir turk kızından 4 yıl boyunca ask acısı cekcegıne git bir rus kadınla evlen daha iyi ve yakın akrabamdan biisi bulgar kendi aralarında yasadıkları iliskileri bilirim o bulgar kadın yerine bir turk kızı olsa o adami 10 defa bosardi ve buda rus bulgar kadınlarinin ne kadar sabırlı sadakatlı oldugunu gosterir ve suda var hani derler ya evlencegim kişi annem gibi olsun bende oyle degıl evlencegım kısı o bulgar kadın gibi olsun haa bulgar kadında musluman turk oraya goc etmiş zamaninda herneyse var git yoluna rus yoluna :D
  • Din yonunden kafanizda bir sıkınti var mi ailenizin bir tepkisi falan ? 2. Si sizden once bir gecmisi olmus mu ? olmussa ve bu iki sey sizi rahatsiz etmiyor ise sorun yok. Oyle bir sevgilim olmasini isterdim. Yerinde olmak isterdi yani. Kiymetini bil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ben olsam evlenirim hem rus kızlarının ayaklarıda güzel kokar

Ayak Kokusu nickli üyeyi çağırın buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ben olsam evlenirim hem rus kızlarının ayaklarıda güzel kokar

Yarıldım sebepsizce aga bu nedir :)

• ilişki bitti beyler ne yazıkki
  • quote:

ilişki bitti beyler ne yazıkki

git özür dile ne yaptin yengeyede ayrıldınız :D
  • quote:

hemen kızın ayaklarına saldırdın dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparanda

quote:

:) yok hocam benlik bir sorun yok. fazla güvendik sıkıntı oldu, eski sevgilisini unutamamış hanfendi. siz siz olun rus olsun ukranyalı olsun çok güvenmeyin
  • quote:

Beklenen son gerçekleşmiş.
  • quote:

quote:

quote:

:) yok hocam benlik bir sorun yok. fazla güvendik sıkıntı oldu, eski sevgilisini unutamamış hanfendi. siz siz olun rus olsun ukranyalı olsun çok güvenmeyin

İlk başta demiştin aramızda güven sorunu yok filan diye. Bak ummadığın taş baş yararmış

• quote:

Madem çok seviyorsun ülkeni, öncelikle noktalama ve yazım kurallarını öğren. Bir halt anlaşılmıyor yazdığından.

• quote:

quote:

quote:

Oha, hocam nasıl meydana geldi o durum? Birden bire unutamadım mı dedi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.