Şimdi Ara

Rus bir bayanla ciddi bir ilişki ve evlilik ? (ilişki bitti) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
13.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

usta rus kız arkadaşımda oldu zamanında , şöyle diyeyim rusyada hayat gerçekten zor. yani ciddiyim kadınların tek tutuncak mesleği fuhuş , nasıl bir zeka var bilmiyorum ama , benim kızın 3-4 arkadaşı sormuştu orda polisler sorun oluyomuş falan filan diye. ulan insan gider market temizlikcisi olur neden kötü yolları seçiyolar anlamam. %80i türk vatandaşı olmak için istiyo, zaten dil eğitimi falan veriyosa maddi durumu kötüdür. rusyada durumu iyi olan birisi buraya gelmez, moskova mesela times meydanındaki bankalardan bile zengin. rusyada kuzenlerim var , kızlar türkiyeyi çok seviyo ve buraya gelmek istiyolar. paralı bi koca görüncede yapışıyolar valla. hemen karar verme ,bu süreç en az 1-2 yıl olmalı diye düşünüyorum usta
    edit : rus , polonyalı , ve 2 tane daha polonyalı kız arkadaşım oldu. ama ruslar çok disiplinli ve komando gibiler yani. nasıl desem james bond gibi adamın yanına uyum sağlar çoğu, boşver al uçak biletini litvanyaya git direk. emin ol pişman olmassın. ciddi evlenilcek kızlar rusyada dağlık kesimlerde var, şehirdekilerin hepsi paralı erkek arar genelde.
    yine edit yapayım :D yabancı bir sevgili gerçekten çok iyi , çünkü farklı kültür farklı kişiler. bu sözlerimden yanlış birşey anlamayın , benim akrabamda rus gelin getirdi bize , çok iyi kendisi. elinden geliyo mutfak işleri, ve çocuğuna çok iyi bakıyo. tanımadan evlenmeyinde nolur nolmaz diyeyim.

Hocam iyi güzel anlatmışsında bizim kızlar paraya bakmıyormu bi doktorum de bak kaç tane kız peşinden gelecek,hatta tanıdıgım bi kız vardı ondan hoşlanan bi çocuk vardı erkek savcıydı ama çok tipsiz bi adamdı herkes öyle derdi inan :) kız çocuğu ailesine anlattı ve evlenme kararı aldı kıza dedim aşıkmısın kızda bana dediki aşık olmasamda olur bu fırsat bidaha gelmez çocuk savcı falan dedi al işte sana Türk kızı.

hocam yazdıklarin için tşk ederim tabiki ama şöyle anlatayım. son ilişkim 4 yıl sürdü, aileme girdi ailemi tanıdı - ben onun ailesini tanıdım. yani iş ciddiye girmişti artık. ancak ben 1 yıl işsiz kaldım iş bulamadım ve 1 yıl içinde benden ayrıldı. sürekli bir yargılama vardı, işin yok sen işsizsin sen parasızsın demeye getiriyordu. ama bu benim elimde degildi çünkü o dönem iş bulamadım. dedigim gibi 4 yıl en güzel hayatı yaşattım ona ama 1 yıl iş yüzünden beni bıraktı. dedigi ise seni bekleyemem artık dedi.

dedigim o ki para her kapıyı açıyor. tabi ki tanımam lazım kızı iyice. neyi istedigini tam anlamam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

usta rus kız arkadaşımda oldu zamanında , şöyle diyeyim rusyada hayat gerçekten zor. yani ciddiyim kadınların tek tutuncak mesleği fuhuş , nasıl bir zeka var bilmiyorum ama , benim kızın 3-4 arkadaşı sormuştu orda polisler sorun oluyomuş falan filan diye. ulan insan gider market temizlikcisi olur neden kötü yolları seçiyolar anlamam. %80i türk vatandaşı olmak için istiyo, zaten dil eğitimi falan veriyosa maddi durumu kötüdür. rusyada durumu iyi olan birisi buraya gelmez, moskova mesela times meydanındaki bankalardan bile zengin. rusyada kuzenlerim var , kızlar türkiyeyi çok seviyo ve buraya gelmek istiyolar. paralı bi koca görüncede yapışıyolar valla. hemen karar verme ,bu süreç en az 1-2 yıl olmalı diye düşünüyorum usta
    edit : rus , polonyalı , ve 2 tane daha polonyalı kız arkadaşım oldu. ama ruslar çok disiplinli ve komando gibiler yani. nasıl desem james bond gibi adamın yanına uyum sağlar çoğu, boşver al uçak biletini litvanyaya git direk. emin ol pişman olmassın. ciddi evlenilcek kızlar rusyada dağlık kesimlerde var, şehirdekilerin hepsi paralı erkek arar genelde.
    yine edit yapayım :D yabancı bir sevgili gerçekten çok iyi , çünkü farklı kültür farklı kişiler. bu sözlerimden yanlış birşey anlamayın , benim akrabamda rus gelin getirdi bize , çok iyi kendisi. elinden geliyo mutfak işleri, ve çocuğuna çok iyi bakıyo. tanımadan evlenmeyinde nolur nolmaz diyeyim.

Hocam iyi güzel anlatmışsında bizim kızlar paraya bakmıyormu bi doktorum de bak kaç tane kız peşinden gelecek,hatta tanıdıgım bi kız vardı ondan hoşlanan bi çocuk vardı erkek savcıydı ama çok tipsiz bi adamdı herkes öyle derdi inan :) kız çocuğu ailesine anlattı ve evlenme kararı aldı kıza dedim aşıkmısın kızda bana dediki aşık olmasamda olur bu fırsat bidaha gelmez çocuk savcı falan dedi al işte sana Türk kızı.

usta ben zaten türk kızlarından hiç hoşlanmam, evet gerekirse genelleme yapıcam . bukadar kişilik sahibi olmayan , yalancı bi kız grubu görmedim. şimdi millet dicek sana gelenler öyleymiş , yok kardeşim yarısından fazlası böyle. paraya bakıyo hepsi , kendi kuzenimden bilirim . sömürdü bütün güzelim yiğit delikanlıyın parasını zaten evlenirsem yabancı olucak bu kesin.

• Mesajım şu kıytılarda köşelerde dura koysun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Arkadaşlar merhaba, şuan yaşadıgım şehirde işim geregi ve 3. dil öğrenme hevesim ile 2 aydır rusça egitimi alıyorum.
    Eğitimleri birebir rus ögretmenden alıyorum. Aramızda duygusal bir bağ oluştu ve 2 haftadır ilişki içersindeyiz. Herşey iyi güzel gidiyor ancak sanki ileriye dönük evlilik istiyor, direk söylemedi ama bunu hissediyorum.
    Ancak tabiki alışkın degilim böyle bir duruma, yani yabancı bir bayanla bir ilişki onu bırakın rus olması. çevrem ne der, nasıl bir evlilik olur vs bunlar kafamı kurcalıyor. asıl merak ettigim acaba türk vatandaşı olmak için mi diye düşünmüyor da degilim. ancak kız mühendislik fakültesi mezunu ve 4 dili var. şuan iyi bir kurumda çalışıyor, yani vize sorunu yok anladıgım kadarıyla.

+ları asla kapris yok, asla trip küslük yok. kıskançlık yok, baskı yok, nerdesin naparsın diye aşırı bir baskı yok. İnanılmaz bir mutluluk duygusu size anlatamam. En önemlisi yalan yok. İnanın türk delikanlısı erkeklerinden daha harbi daha delikanlı bir kız.

-leri ise haliyle biraz rahat o da ve kültür farklılıkları.

Çevrenizde var mı böyle evlilikler yada ilişkiler ?

bu arada kız 24 yaşında ben ise 25

Önce birlikte yaşamaya başlayın. 1 sene 2 sene neyse. Bu arada zaten gerçekten bir ilişki içinde misiniz yoksa seni kullanıyor mu anlarsın. Sonrasına bakarsınız.
    Zaten Rus bir bayanla evlilik düşünebiliyorsan, ailen karşı çıkmaz böyle bir yaşam tarzına.

Ek olarak şöyle;
    Türk kızlarına göre çooook çok daha iyiler. Eğer aranızdaki güven bağı tam oluşursa, dünyanın en mutlu adamı olursun.

• Dün yazmayı unuttuğum bir olayı anlatayım hemen.
    Bir büyüğümüz bizim eve sevgilisi ile yemeğe gelmişti.
    Sevgilisi Rus'tu.
    Ben o zamanlar küçüktüm. 15-16 yaşlarındaydım sanırım.
    Kadın geldi oturudu, annem soru sordu "x abiyle aranız nasıl, nasıl gidiyor?" diye.
    Kadın yüzünü buruşturdu ve ondan iğrendiğini söyledi.
    Ama bana kol kanat gerecek biri yok ki başka tarzında laflar etti sonra.
    Bu yüzden katlanıyorum gibi şeyler dedi işte ...
    Sonra sofraya geçtik, kadının suratında gülümsemeler, muzip bakışlar falan ... "xcim, canımmm, bu yemekten de ister misin" dedi. :s Şaşırdık tabi biz epeyce.

O sebeple kendine iyice bağlayana kadar rol yapma yetenekleri eşsiz olabilir diyorum.
    Ağırdan alıp, zamana bırakmak, anı yaşamak en güzeli.
    Sonra bir şeyler olacağı varsa, olacaktır elbet.
  • Rus ve bekaret
    Daha kızla yatmadığın için safı buldum ben buna kapılanırım diye kıs kıs gülüyodur kız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mactotherack

tuvnera nın yanına staja yollayalım bunu

harbi sana en iyi fikri rus ilişki uzmanı tuvnera verebilir onla bi konuş
  • quote:

TuVneRa

Böyle yazılıyordu sanırım
  • beyler bende rus kız istiyorum nerden ayarlayabilirim fikri olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ben olsam evlenirim hem rus kızlarının ayaklarıda güzel kokar

• quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

quote:

TuVneRa

Böyle yazılıyordu sanırım

putinin kardeşi mi bu arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: protar50

quote:

Orijinalden alıntı: kievli

11 sendir Ukrayna Kievde yasiyorum. Yani sadik olanida var olmayanida her millette oldugu gibi. Yemeklerini yiyemiyorum( Bizim yemekleri yapabilirlermi bilmiyorum. Din benim icin onemli tesetturlu olmasi coguda bu yanasmaz gibime geliyor. Kultur farkini hissediyorum. Yeni benim prensiplerime pek uymuyorlar bazi konularda(

din senin icin onemli ama zina yapiyorsun anladigim kadariyla orada :)

Aslinda ironi yapmak istedim mesajdada agzima yuzume bulastirmisim simdi okuyorumda Gercek dusuncem herturlu

• quote:

Herkes türk kızlarını kötülemişte kardeşler sizlerin anası bacısıda türk kızı değil mi ? 1-2 kızdan darbe yediniz diye hepsini aynı kefeye koymanız ne kadarda saçma !
    ayrıca bekaret benim için önemli değil diyosunuz o da sizin rahatlıgınız ben müslanım ve müslüman biride namus ve ahlakı için yaşar okudukça şaşırıyorum sizlere Allah kimseyi doğru yoldan şaşırmasın..Bu arada sizlere mutluluklar dilerim daha yeni bi ilişki herşeyi zamanla görürsün ve ilerde seni gerçekten severse zaten müslüman bile olur böylesi ikiniz içinde daha hayırlı olmuş olur.

Müslümanlık = Başörtüsü + Bekaret şeklinde yorumlarsanız yanılırsınız.

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yoktu, Nice elbiseler gördüm, içinde insan yoktu..

• quote:

Arkadaşlar merhaba, şuan yaşadıgım şehirde işim geregi ve 3. dil öğrenme hevesim ile 2 aydır rusça egitimi alıyorum.
    Eğitimleri birebir rus ögretmenden alıyorum. Aramızda duygusal bir bağ oluştu ve 2 haftadır ilişki içersindeyiz. Herşey iyi güzel gidiyor ancak sanki ileriye dönük evlilik istiyor, direk söylemedi ama bunu hissediyorum.
    Ancak tabiki alışkın degilim böyle bir duruma, yani yabancı bir bayanla bir ilişki onu bırakın rus olması. çevrem ne der, nasıl bir evlilik olur vs bunlar kafamı kurcalıyor. asıl merak ettigim acaba türk vatandaşı olmak için mi diye düşünmüyor da degilim. ancak kız mühendislik fakültesi mezunu ve 4 dili var. şuan iyi bir kurumda çalışıyor, yani vize sorunu yok anladıgım kadarıyla.

+ları asla kapris yok, asla trip küslük yok. kıskançlık yok, baskı yok, nerdesin naparsın diye aşırı bir baskı yok. İnanılmaz bir mutluluk duygusu size anlatamam. En önemlisi yalan yok. İnanın türk delikanlısı erkeklerinden daha harbi daha delikanlı bir kız.

-leri ise haliyle biraz rahat o da ve kültür farklılıkları.

Çevrenizde var mı böyle evlilikler yada ilişkiler ?

bu arada kız 24 yaşında ben ise 25

Azeri arkadaşlarım var onların anlattığı kadarıyla biliyorum ruslardan uzak dur.

• çevreyi boşver sen seviyosan kızda seni seviyosa yeri geldiği zaman kurumlaşmaya gidilebilir hem sokakta yürürken ki havanı düşünsene millet bakarken o sadece senin olacak tabi rusyada bakmazlar o ayrı konu
  • Hocam burada oyalanacağınıza tuvnera'nın yanına gidin
  • arkadaşım ben Türk vatandaşlığının kazanılması hakkında bilgi vereceğim. geri kalan durum senin özelin, en doğru kararı sen verirsin. öncelikle Türk vatandaşlığını kazanmak o kadar kolay değil artık. belli şartları var. aşağıdaki madde de görüldüğü üzere en az 3 yıl evli olmak gerekiyor. ayrıca bu evliliğin devamlılığı olmalı. yani buradan 3 yıl evli kaldın süre tamamlanınca hemen başvuru yapıp vatandaşlığı kazandıktan sonra boşanma halinde vatandaşlığın geri alınması ihtimali var. bir de bildiğim kadarıyla kurulacak komisyon senin evliliğini kontrol ediyorlar.

sonuç olarak şartları bu kadar ağır olan bir durum için rus bir hanımefendi böyle bir riske girmesini düşünmek bana saçma geldi.

5901 sayılı kanun
    Madde 16 – (1) Bir Türk vatandaşı ile evlenme doğrudan Türk vatandaşlığını kazandırmaz. Ancak bir Türk vatandaşı ile en az üç yıldan beri evli olan ve evliliği devam eden yabancılar Türk vatandaşlığını kazanmak üzere başvuruda bulunabilir. Başvuru sahiplerinde;
    a) Aile birliği içinde yaşama,
    b) Evlilik birliği ile bağdaşmayacak bir faaliyette bulunmama,
    c) Millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından engel teşkil edecek bir hali bulunmama,
    şartları aranır.
    (2) Başvurudan sonra Türk vatandaşı eşin ölümü nedeniyle evliliğin sona ermesi halinde birinci fıkranın (a) bendindeki şart aranmaz.
    (3) Evlenme ile Türk vatandaşlığını kazanan yabancılar evlenmenin butlanına karar verilmesi halinde evlenmede iyiniyetli iseler Türk vatandaşlığını muhafaza ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 24 Ocak 2013; 20:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Yaş sorun değil dostum da Türk Vatandaşı olmak için seninle evlenirse ve bir süre sonra ayrılırsa ( sanırım 1 seneydi bu süre. 1 sene sonra senden boşanabilir. ) çok üzülürsün. Çok koyar adama.
    O yüzden bunu anlamanın bir yolunu düşün. Aklıma bir şey gelmedi şu an.
    Ayrıca seviyorsan bu iş tamamdır. Ama çok iyi düşün. Gerçekten seviyor musun? Sonuçta hayatını değiştirceksin.

1 değil 3 , ayrıca bir rus bayan severse tam sever unutamaz.
  • soracağın 999 kişi bırak onu der sonra ardından face'de kızın profilini açıp arkaşlık teklifi yollar. Kız güzelse taş ise ne düşünüyorsun kezban mı arıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Ocak 2013; 20:27:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Herkes türk kızlarını kötülemişte kardeşler sizlerin anası bacısıda türk kızı değil mi ? 1-2 kızdan darbe yediniz diye hepsini aynı kefeye koymanız ne kadarda saçma !
    ayrıca bekaret benim için önemli değil diyosunuz o da sizin rahatlıgınız ben müslanım ve müslüman biride namus ve ahlakı için yaşar okudukça şaşırıyorum sizlere Allah kimseyi doğru yoldan şaşırmasın..Bu arada sizlere mutluluklar dilerim daha yeni bi ilişki herşeyi zamanla görürsün ve ilerde seni gerçekten severse zaten müslüman bile olur böylesi ikiniz içinde daha hayırlı olmuş olur.

bence bilmedigin olaylara yorum yapma. sana anlatsam inanmazsın zaten de dostum şöyle söyliyim, en kapalı başörtü türban ne anlarsan artık. ve bu insan bakire, ama en az 7 8 kişiyle tersten ilişki yaşadı. he ben yapmadım yapmamda, ama yaptıgını çok iyi biliyorum gözlerimle gördüm çünkü. bana dedigi ise kendimi eşime saklıyorum. ama yapmadıgı ilişki yok öyle diyeyim. ve yaptıgı kişiler de 1 2 günlük tanıdıgı insanlar.

inan evli olup da ilişkiye giren en az 10 kadın tanıdım. açık açık söylüyorlar isteklerini. inanki iş 2 bacak arası degil, kadın bakirdir ama yapmadıgı yol yoktur. Benim tanıdıgım genel itibari ile böyle insanlardı. tabi genelleme yapmıyorum.

Kendini avutmak için Türk kızlarına bok atma serseri
    Git ne malın gözünü alıyorsan al ama Türk kızlarını genelleyerek çamur atıp durma.

itinayla sikayet edilir. Adam ol once, ogretmiyim sana adam olmayi klavye delikanlisi

Şimdi kardeşş tersten ilişkiye girince or...u oluyo önden girince namuslu oluyo ben senin dediğinden bunu çıkarıyrm bende bodrum gümbette sokak ortasında birbrini yalayan rus kızlar gördüm yarı çıplak gözlerimle şahit oldum o zaman ne olucak bütün ruslara bok atiyim bende saçma sapan konuşan sensin ulan türksün kendi ecdadını kötülüyosn biz bu ülkeyi senin bok attığın analarımızla atalarımızla savaşıp kazanarak bu hallere getirdik türk kızlarınıda bu hale getiren yine sizlersiniz evlenme vaadiyle kandırıp gönül ilişkisi kurup her türlü işinizi görüp bırakın sonra bu kız kaşar bu kız or....pu olsun önce dön bi aynada kendinize bakın ben türküm müslümanım kimse benim ırkıma kadınıma dil uzatamaz beğenmeyen çeker gider..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.