Şimdi Ara

Rus bir bayanla ciddi bir ilişki ve evlilik ? (ilişki bitti) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
13.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CNDMN

Alıntılar çok uzadı. Kültürde zorlanıyormusun? Dur sen daha, o sana rus yemekleri yapacak. Fırında tavuk göğsü, arasında ananas. Ördek içine elma doldurup fırına atmalar. Nefret ediyorum tatlı ile tuzluyu karıştırmalarından))))))

Türk yemeklerini seviyorlar mı? (Mantı, lahmacun, kebap, pide, döner, vs...) Bir de onlara göre rus yemekleri mi daha güzel Türk yemekleri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat00

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

dedim ya bilmiyorum tanımıyorum kültürlerini, bunun bir dumurunu yaşıyorum. bu arada 2 kere ukranyaya gittim ama yine de zorlanıyorum kültür de

Hocam ortaya badozlama dalıyorum izninizle :) kültür farkı diyorsunuz mesela açık giyinmeden başka ne gibi konular var birde ukranya falan orada da mı öyle daha Serbest bir kültür mü vaar biraz açarsanız çok memnun kalırım :)

hocam ne gibi fark var, giyim kuşam evet bu ilk durum. ikincisi ise nasıl anlatayım, seni çok düşünüyor ama bunu çok fazla belli etmiyor. Sana hemen güvenemiyor. Kıskansın istiyorsun ama çok kıskanmıyor, kapris yapsın istiyorsun kapris yapmıyor küsmüyor trip atmıyor
    Misal hediye istemiyor, şunu al bunu al gibilerinden bir durumları yok. hesap ödeme konusunda da çok farklılar, benim ödememe kızıyor çogu zaman. yani hocam anlatmakda zorlanıyorum ama inan yanyana olunca farklılıkları yaşıyorsun. ama kötü manada degil, iyi manada.

@CNDMN hocam sorma, tavuk ve et yemekleri yapıyor acayip acayip yogurda şeker falan katıyor. çok enteresan yemekler yapıyor ama hiç yemedim yani evine hiç gitmedim. o söylüyor şunları yaptım diye.

@topratedseller aynen hocam bu durum oldu biraz. yani az çok yaşayan vardır belki türk ile yabancı ilişkisi. akıl vermesini istiyorum biraz insanların.

@Dr. Thrax hocam türk yemekleini seviyorlar ama kebap flan yemiyor bnm hatun. çünkü sporcu yani çok dikkat ediyor kalori hesabı yapıyor öyle diyim. ama bana söyledigi yapamadıgım yemek yok diyor. tabi dolmaymış karnıyarıkmış onları yapamaz da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeanCarlo -- 23 Ocak 2013; 22:26:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Thrax

quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

Alıntılar çok uzadı. Kültürde zorlanıyormusun? Dur sen daha, o sana rus yemekleri yapacak. Fırında tavuk göğsü, arasında ananas. Ördek içine elma doldurup fırına atmalar. Nefret ediyorum tatlı ile tuzluyu karıştırmalarından))))))

Türk yemeklerini seviyorlar mı? (Mantı, lahmacun, kebap, pide, döner, vs...) Bir de onlara göre rus yemekleri mi daha güzel Türk yemekleri mi?

Sevmezler mi hiç. Türk mutfağını yeri çok ayrıdır. Ben bi tavuk sote yaptım, tabağı sıyırdılar. Genel olarak yemeklerimizi seviyorlar. Fakat lahmacun, kebap, döner yeme gibi bir şansımız olmadı. Kendim pide ve mantı yapmıştım gayet beğendiler. Rus mantısıda meşhurdur. Fakat bunlar mayanöz ile yada sadece yoğurla yerler. Ben hazırladım, sarımsaklı sos ile yoğurdu. Üstünede mis gibi salça kavurması. Ohhh.))

• quote:

quote:

quote:

dedim ya bilmiyorum tanımıyorum kültürlerini, bunun bir dumurunu yaşıyorum. bu arada 2 kere ukranyaya gittim ama yine de zorlanıyorum kültür de

Hocam ortaya badozlama dalıyorum izninizle :) kültür farkı diyorsunuz mesela açık giyinmeden başka ne gibi konular var birde ukranya falan orada da mı öyle daha Serbest bir kültür mü vaar biraz açarsanız çok memnun kalırım :)

hocam ne gibi fark var, giyim kuşam evet bu ilk durum. ikincisi ise nasıl anlatayım, seni çok düşünüyor ama bunu çok fazla belli etmiyor. Sana hemen güvenemiyor. Kıskansın istiyorsun ama çok kıskanmıyor, kapris yapsın istiyorsun kapris yapmıyor küsmüyor trip atmıyor
    Misal hediye istemiyor, şunu al bunu al gibilerinden bir durumları yok. hesap ödeme konusunda da çok farklılar, benim ödememe kızıyor çogu zaman. yani hocam anlatmakda zorlanıyorum ama inan yanyana olunca farklılıkları yaşıyorsun. ama kötü manada degil, iyi manada.

@CNDMN hocam sorma, tavuk ve et yemekleri yapıyor acayip acayip yogurda şeker falan katıyor. çok enteresan yemekler yapıyor ama hiç yemedim yani evine hiç gitmedim. o söylüyor şunları yaptım diye.

@topratedseller aynen hocam bu durum oldu biraz. yani az çok yaşayan vardır belki türk ile yabancı ilişkisi. akıl vermesini istiyorum biraz insanların.

@Dr. Thrax hocam türk yemekleini seviyorlar ama kebap flan yemiyor bnm hatun. çünkü sporcu yani çok dikkat ediyor kalori hesabı yapıyor öyle diyim. ama bana söyledigi yapamadıgım yemek yok diyor. tabi dolmaymış karnıyarıkmış onları yapamaz da

teşekkürler cevap için.

O zaman bu Rus bayanları çok ekonomik :D
    Desenize bitek düğünde masraf olcak :D

şaka bi yanada hayırlısı olsun hocam:)

• Buradaki mesajları okuyorum okuyorum kanıma giriyorsunuz kendime bir rus kız bulmaya karar verdim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Dr. Thrax hocam türk yemekleini seviyorlar ama kebap flan yemiyor bnm hatun. çünkü sporcu yani çok dikkat ediyor kalori hesabı yapıyor öyle diyim. ama bana söyledigi yapamadıgım yemek yok diyor. tabi dolmaymış karnıyarıkmış onları yapmaz da

teşekkürler cevap için.

aynen hocam o hesap. ben şey demiştim, işte arabam var, şu işim var falan sayarken bana neden bunları diyorsun ki dedi, ben bunları istemiyorum seni istiyorum dedi. şimdiye kadar da hiçbirşey aldırmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Dr. Thrax hocam türk yemekleini seviyorlar ama kebap flan yemiyor bnm hatun. çünkü sporcu yani çok dikkat ediyor kalori hesabı yapıyor öyle diyim. ama bana söyledigi yapamadıgım yemek yok diyor. tabi dolmaymış karnıyarıkmış onları yapmaz da

teşekkürler cevap için.

aynen hocam o hesap. ben şey demiştim, işte arabam var, şu işim var falan sayarken bana neden bunları diyorsun ki dedi, ben bunları istemiyorum seni istiyorum dedi. şimdiye kadar da hiçbirşey aldırmadı

:D hayırlısı olsun hocam inşallah bizede böyle parada pulda gözü olmayan biri karşımıza çıkar :)

• Nasıl imrendim şimdi ya en büyük hayalim güzel ve namuslu (namus sadece bacak arasında değildir.) bir Rus bayan ile evlenmek yediğim son darbeden sonra Türk kızlarına 1 gr. değer vermiyorum.

Eğer siz onun yanında mutluysanız devam edin başkalarının lafına bakmayın hem sonra diyelimki evlenmediniz sevdiğiniz halde ayrıldınız.

Başka birisiyle evlendiğinizde yada başka bir ilişki yaşadığınızda aklınızdan çıkarabilecekmisiniz.

Evet Türk erkekleri yani bizler biraz abazanız ama oda kapalı giyindiği müddetce hatlarını olabildiğince az belli ettiği müddetce sıkıntı olacağını zannetmiyorum ilerleyen zamanlarda eminimki bizim ramazanlarımızdan dini kutlamalarımızdan etkilenip müslüman bile olabilir .

Bence elinize gelen fırsatı kaçırmayın hocam.

Türk kızı< Rus kızı

• Etrafındakileri düşünme sen ne istiyorsun?Bu önemli.Fakat o rahatlığı , kültür farkını ben şahsen kaldıramam.
  • Çevreni boşver. Emin ol Türk kızından çok daha iyidir Rus kızı. Hem ahlak hem insanlık hem de güzellik açısından.
  • Biraz uyanık olmanı öneririm.
    Ben şunu bunu istemiyorum ki seni istiyorum diyerek önce seni kendine iyice bağlamaya çalışma amacında olabilir.
    Bilemezsin hiçbir şeyi.
    Biraz zaman ver ve hemen kapılma.
    Kadınlar müthiş oyunlar oynar, gram hissetmezsin sahteliklerini.
    Ona göre.
    Ve bana kalırsa çok da üstünde durmamalısın bu işin.
    Zaman gösterir her şeyi. Fakat bekaret konusunda takıntıların olduğu da açık.
    Kendinden emin değilsin ki sen daha ... Zaman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mone -- 23 Ocak 2013; 22:52:26 >
  • 11 sendir Ukrayna Kievde yasiyorum. Yani sadik olanida var olmayanida her millette oldugu gibi. Yemeklerini yiyemiyorum( Bizim yemekleri yapabilirlermi bilmiyorum. Din benim icin onemli tesetturlu olmasi coguda bu yanasmaz gibime geliyor. Kultur farkini hissediyorum. Yeni benim prensiplerime pek uymuyorlar bazi konularda(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Biraz uyanık olmanı öneririm.
    Ben şunu bunu istemiyorum ki seni istiyorum diyerek önce seni kendine iyice bağlamaya çalışma amacında olabilir.
    Bilemezsin hiçbir şeyi.
    Biraz zaman ver ve hemen kapılma.
    Kadınlar müthiş oyunlar oynar, gram hissetmezsin sahteliklerini.
    Ona göre.
    Ve bana kalırsa çok da üstünde durmamalısın bu işin.
    Zaman gösterir her şeyi. Fakat bekaret konusunda takıntıların olduğu da açık.
    Kendinden emin değilsin ki sen daha ... Zaman lazım.

hocam işte biz yıllardır türk kızlarında bu durumları yaşadıgımız için aynı şüpheleri ben de duyuyorum şuan. çünkü hep yıllarca oynadılar kadın milleti bizlerle. tabi yine de dikkat ediyorum, irdeleme yapıyorum.

olumlu olumsuz yorumlar için de herkese teşekkür ederim

• Benim de kız arkadaşım Alman, 5 aydır birlikteyiz. Başlangıçta her şey güzel gelirken yavaş yavaş eksilerini de hissetmeye başladım diyebilirim.

Olumlu yönleri:
    - Çok rahat olması. Türk kızıyla olan ilişkideki gibi entrika, söylemek istediğini dolaylı anlatma, aşırı kıskançlık vb durumlar yok. Aklında ne varsa direkt söylüyor.
    - Maddiyat için sevmemesi ve parasal konularda çok daha eşitlikçi olması
    - Vizyonlu olması, sana da bir şeyler katabilmesi, hayat hedefinin olması
    Genel olarak eskisine göre hayat enerjimi yükseltti diyebilirim. Türk kızlarıyla olan ilişkimde 1 gün iyi, 2 gün kötüyken, bu defa her şey çok daha yolunda.

Olumsuz yönleri:
    - Aşırı özgürlük düşkünü olması ve bireysellik
    - Önemli derecede kültür farkı, her şeyi açıklamak zorunda olmak

Bekaret konusunu ben takmıyorum. Türk kızlarında olsa takardım ancak bunu yabancılarda takmak anlamsız, çünkü bu onların kültürü. Bu konularda bana bir şey anlatmamasını, daha önce yaptıklarının beni ilgilendirmediğini, bundan sonrasının önemli olduğunu söyledim kendisine de.

Bence her şekilde yaşamalısın bu ilişkiyi, çok ayrı bir tecrübe. Vatandaşlık veya başka bir sebepten mi, yoksa gerçekten seni sevdiğinden mi, zamanla anlarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ben olsam evlenirim hem rus kızlarının ayaklarıda güzel kokar

Ahahahaha fantaziiii :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Benim de kız arkadaşım Alman, 5 aydır birlikteyiz. Başlangıçta her şey güzel gelirken yavaş yavaş eksilerini de hissetmeye başladım diyebilirim.

Olumlu yönleri:
    - Çok rahat olması. Türk kızıyla olan ilişkideki gibi entrika, söylemek istediğini dolaylı anlatma, aşırı kıskançlık vb durumlar yok. Aklında ne varsa direkt söylüyor.
    - Maddiyat için sevmemesi ve parasal konularda çok daha eşitlikçi olması
    - Vizyonlu olması, sana da bir şeyler katabilmesi, hayat hedefinin olması
    Genel olarak eskisine göre hayat enerjimi yükseltti diyebilirim. Türk kızlarıyla olan ilişkimde 1 gün iyi, 2 gün kötüyken, bu defa her şey çok daha yolunda.

Olumsuz yönleri:
    - Aşırı özgürlük düşkünü olması ve bireysellik
    - Önemli derecede kültür farkı, her şeyi açıklamak zorunda olmak

Bekaret konusunu ben takmıyorum. Türk kızlarında olsa takardım ancak bunu yabancılarda takmak anlamsız, çünkü bu onların kültürü. Bu konularda bana bir şey anlatmamasını, daha önce yaptıklarının beni ilgilendirmediğini, bundan sonrasının önemli olduğunu söyledim kendisine de.

Bence her şekilde yaşamalısın bu ilişkiyi, çok ayrı bir tecrübe. Vatandaşlık veya başka bir sebepten mi, yoksa gerçekten seni sevdiğinden mi, zamanla anlarsın...

umarım bu eksiklikler kopmanıza neden olmaz. Almanlar ile Ruslar aslnda farklılıklar taşıyabiliyor ama dediginiz çogu özelliklere sahip.
    Hayırlısı olsun hocam, tşk ederim güzel yorumun için

• valla bende romanyadayim, kizlarin agzindan bal damliyo, turk kizlariyla isim olmaz bi daha. ve su kadarini soylim yabanci kizlar genelde sizi mutlu eder sadece genc ciftlerin canimli cicimli konusmlarini soylemiyorum, burda 50 60 yaslarinda turk-romen evlilerde gordum. gercekten mutlular

ama sunu soyliym kardesim yasin 25 benimkide oyle, bu yasta evlenme biraz daha yasa.
  • Evlendiğinde ve çocuğun olduğunda rus gelin çocuklarını katolik yaparsa .

ben hep bunu düşündüm sonuçta farklı inançlarımız olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamana bırak;olur veya olmaz diyemem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.