Şimdi Ara

Rus Hesap İçin Teknik Destek ve Server seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam uzun zamandan sonra tekrar wow aşkı başladı içimde. Biraz araştırma yaptıktan sonra tamamen çorba olarak işin içinden çıkamadım.

Vpn açarak üyelik açtım rusya seçtim ancak accounta girice region country rusya gözükmesine rağmen accountun altında us yazıyor .

Bunun çözümü nedir ?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 29 Ağustos 2018; 11:16:58 >

• altındaki eu tıkla
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

Bilgin var ise

https://plati.ru/itm/world-of-warcraft-battle-for-azeroth-russian-version/2504225

Bu paketi aldıgımızda 110 lvl karakter ve 1 aylık oyun süresi beraberinde geliyor doğru mu ?
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    forumda rehberi var

alıken eu hesaba alıcan

sıfırdan başlıyorsan koleksion sürümü var onu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 28 Ağustos 2018; 12:49:56 >
  • kendi sitesinden ruble ile alamıyor musunuz

platiru dolandırıcıların mekanı
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Konularda anlatılmış ancak karman çorman bir hal almış konular .

1)Şimdi rus hesabı açıp oyun + oyun süresi aldıkta sonra oyuna wow.exe den mi giriş yapılıyor yoksa kendi uygulamasını açarken vpn açmak gerekiyormu ? Okuduğum kadarı ile sadece web den battle nete girerken vpn kullanmak gerektiği.

2) Eskiden twisting nether üzerinde oynuyordum ancak ezici horde fazlalığı world pvp olayını bitirmişti. Daha dengeli bir server arayışı yapmaya gerek var mı yoksa bunu çözmek için birşey yapıldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Konularda anlatılmış ancak karman çorman bir hal almış konular .

1)Şimdi rus hesabı açıp oyun + oyun süresi aldıkta sonra oyuna wow.exe den mi giriş yapılıyor yoksa kendi uygulamasını açarken vpn açmak gerekiyormu ? Okuduğum kadarı ile sadece web den battle nete girerken vpn kullanmak gerektiği.

2) Eskiden twisting nether üzerinde oynuyordum ancak ezici horde fazlalığı world pvp olayını bitirmişti. Daha dengeli bir server arayışı yapmaya gerek var mı yoksa bunu çözmek için birşey yapıldı mı ?
    1) Rus hesabı kullanıyorsanız sadece Battle.Net internet sayfasına erişirken vpn kullanmanız yeterli. Oyuna bağlanmak için kullandığınız Battle.Net Launcher'ınızı vpn olmadan kullanın sorun olmaz.
    2) Twisting Nether EU sunucusu horde ağırlık halen. Ancak PvP sistemi BfA ile köklü değişikliğe uğradığı için sunucunun hangi faction popülasyonunda üstün olduğunun önemi yok. Warmode açtığınızda world server denilen EU sunucularının ortak kullandığı uygun "Channel" a otomatik yönlendiriliyorsunuz. Sunucunun önemli olduğu alan ticaret ve guild. Bu alanlardaki tercihlerinize göre sunucu seçin.

• Beybifeys kullanıcısına yanıt
    Peki bu ticaret hacmini bulabileceğimiz bir yer var mi yoksa twistingde devam mı diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki bu ticaret hacmini bulabileceğimiz bir yer var mi yoksa twistingde devam mı diyorsunuz
    Ben böyle durumlarda oyunu tek başına oynamanın keyif vermediğini bildiğimden guild ve arkadaş ortamına göre tercih yaparım. Ticaret konusunda ise tradeskillmaster sitesinde sunucu verilerine ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    silvermoon, draenor, argent d.

muhteşem üçlü
  • Beyler Addonlardan Auctionator yükledim geçmişte benzerini kullanırdım. Ah gidip çantamdaki bir itemi aratmak için yazıyorum sayfalar kendi kendine abuk sabuk itemleri gösteriyor neyi yanlış yapıyorum ?
    onu sil
    tsm,e alış
    çok zorlancan
    alışınca bırakamıcan
  • quote:

Beyler Addonlardan Auctionator yükledim geçmişte benzerini kullanırdım. Ah gidip çantamdaki bir itemi aratmak için yazıyorum sayfalar kendi kendine abuk sabuk itemleri gösteriyor neyi yanlış yapıyorum ?
    sell sekmesindeki yere surukle itemi. yanlis yaziyorsundur ya da yanlis filtredesindir. atiyorum cicek ariyorsundur. ama armor tiklidir. reset tusunu kullan. sonraitemi yaz
    ya da full scan yapmissindir. ya bitmesini bekle ya da durdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 31 Ağustos 2018; 18:6:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

silvermoon, draenor, argent d.

muhteşem üçlü
    silvermoonda ne zamandir oynamiyorsun?

• Kunter K kullanıcısına yanıt
    hocam 1 yıldır uzağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

hocam 1 yıldır uzağım?
    ekonomisi yerlerde.

• Kunter K kullanıcısına yanıt
    bfa ile hepsi canlanır
    uyuz mezarcılar çoğalmıştır yada
  • şu rus hesabi olup da blizzarin farkedip euya dondurdugu biri varsa yolunu anlatsin bana bosuna ugrasmayayim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.