Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
  • Dayım rusya'dan evli çok iyi bi yaşımı var üstteki yorum yapan cocuğa bakma bir şeyden haberi yok.Türk kızları kadar ahmak bi insan yok kardeş hepsi bencil,pislik,kibirli ama avrupadaki kızlar öyle değil muhakkak evlen derim.
  • ratso R kullanıcısına yanıt
    Hayırdır senin bi sıkıntın mı var ?
    Işsiz değilim mali durumum fena sayılmaz tipimde yerimde Evet tipime göre manken arıyorum o tipte ki Türk kızı da para için evleniyor benimle istemiyorum para için evlenen güzel kız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutsuzüye

Dayım rusya'dan evli çok iyi bi yaşımı var üstteki yorum yapan cocuğa bakma bir şeyden haberi yok.Türk kızları kadar ahmak bi insan yok kardeş hepsi bencil,pislik,kibirli ama avrupadaki kızlar öyle değil muhakkak evlen derim.

Ne kadar tanıdığım Rus ile evli Türk varsa aynı dediklerini dedi bana
    Çok sadık oluyorlar köpek gibi seviyorlar diyor herkez

• hocam haklısın bende 27 yaşındayım benim arkadaşlda rus bayanla evli resmen özeniyorum hocam böyle kocasına saygı sevgi gösteren kadın görmedim yani o görüntüyü görünce insan özeniyor ya rus kızları sadece sevgi arar hocam
  • Ne sıkıntım olacak? Klasik atarlı Türk erkeği Madem rus kızları paraya bakmıyor o koca burunlu çirkin karadenizliler nasıl Rus ve ukraynalilarla evlenmiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: AasFresSeR

Her insan bir degildir.Türk kızları hakkında öyle genelleme konuşman bence yanlış.Çünkü kızlar kadar erkeklerde suçlu bu durumda.Kimse kimseye sadık degil yani dediklerini pek yapmıyor.

Hadi rus ile evlendin.Yemek konusunu ne yapacaksın peki kardeşim.

Akşam geldin işten yemek yiyeceksin eşin sana rus yemeklerini yapacak belki tadını beğenmeyeceksin ağız tadın kaçaçak.

Hadi tatile eşin diyecek annemlere gidelim.Rusya'ya nasıl gideceksin yada oraya gidip gelmen zaten baya para tutacaktır.

Ama türk kızı akşam gelirsin yemeğin önünde. Kuru fasülye+ pirinç pilavı+cacik bir güzelce yersin.Sonra geçersin televizyon karşısına açarsın maçı yada dizini eşin o sıra'da çay doldurup getirir ooo keyfe bak.

Yemek işi kolay , Rus kızları ile evli Türkler hiçte aç gibi bir halleri yok hep kilolu insanlar

Türk kızı 2 tabak yemek koyacak önüne hele çalışıyorsa
    Dırdır,tirip, ego tavan cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: zx636

quote:

Orijinalden alıntı: mutsuzüye

Dayım rusya'dan evli çok iyi bi yaşımı var üstteki yorum yapan cocuğa bakma bir şeyden haberi yok.Türk kızları kadar ahmak bi insan yok kardeş hepsi bencil,pislik,kibirli ama avrupadaki kızlar öyle değil muhakkak evlen derim.

Ne kadar tanıdığım Rus ile evli Türk varsa aynı dediklerini dedi bana
    Çok sadık oluyorlar köpek gibi seviyorlar diyor herkez

Evet kardeş öyle cidden yalan felan söylemiyorum.Bu arada sanırsam rus kızları çok zeki oluyor cocuklarında acayip zeki olur matematiksel diye bi sitede okumuştum dünyada en zor problemleri ruslar çözmüş.

Kendini parayla satanı da vardır elbette biz iyisinden bahsediyoruz

Parası için hanzolar ile evlenen manken gibi Türk kızlarını neden görmezden geliyorsun ?

• hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim.İnşallah istediğin kişiyle evlenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

hocam haklısın bende 27 yaşındayım benim arkadaşlda rus bayanla evli resmen özeniyorum hocam böyle kocasına saygı sevgi gösteren kadın görmedim yani o görüntüyü görünce insan özeniyor ya rus kızları sadece sevgi arar hocam

Kafaya koydum Hocam Türk kızı ile asla evlenmem
    İyi bi Rus kızı bulduğum anda evlenicem yok bulamazsam Bekarlık sultanlık

• AasFresSeR A kullanıcısına yanıt
    Amin, görüşlerin için sagol.

• Herhalde o kızları biliyoruz. Ama senin de dedigin gibi o kendini satmak ve herkes öyle değil bu kadar basit neyse sen bilirsin ama karakterini tanımadığın sevmediğin biriyle evlenirsen pişman olursun.

Tanımadan evleneyim direk demiyorum ki iyisini bulup tanıyıp doğru insansa kafalarımız uyuşuyorsa evleneyim diyorum

• hocam türk kızıyla evlenme bende rus bayanlarla evlilik düşünüyorum türk seviglilerim oldu ama ben böyle tripçi egoist kendini bişey zanneden dır dır eden görmedim türk kızları böyledir işte. evlenincede kendilerini salıyolar bence rus bayan buldummu kaçırma aşık et kendine
  • Bulabilirsem dediğini yaparım da nasıl bulucam nereden başlıycam hiç bilmiyorum

• Türk kızı pismanliktir sakın ola makyajina mini eteğine rujuna boyasina inanmayin,

Tamam sınırsız güzellik aramiyoruz ama bir ömür dirdirla gecmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antalya alanya civarına gitmek lazım kardeşim orda çok var

@dragonstyle99

walla doğru diyorsun rus kızları çok iyiler bambaşka insanlar benim yaşımda 26 ve hiçbir türk kızla diyaloğum bir tanışmışlığım yok olmadı ben bir yerde çalıştım ve işten çıktım en çirkini bile kendini angelina jolie sanıyor anlayabiliyorsunuz zaten o yüzden ben hiç kızlara yüz vermem ama bir rusla tanışmıştım antalyada çok iyi biriydi çok cana yakınlar
  • dostum bak şimdi napıyosun vk.com yada odnoklasnikide hesap açıyosun orası rus faceboğu gibi bişey ruslar facebook kullanmaz onların kendi sosyal medyaları var zaten . açıyosun hesabı fotoğraf felan koy orda kızlarla merhaba de tanış zaten onlar terslemiyor tecrübeyle sabittir terslemezler aksine sohbet etmek isterler bunun tiple alakası yok dediğimi yaparsan tavlarsın kızları ama ilk konulardan hemen cinsellik açma bu dediğimi iyi aklına koy hocam
  • Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    Ah bir de rusçam olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 20 Ağustos 2016; 23:18:48 >
  • Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    dostum ben resmen canlı yaşıyorum arkadaşıma yemeğe gidiyorum evli rus bayanla acayip özeniyorum çok aşıklar birbirlerine yenge çok bakımlı türk yemeklerinide biliyor onlar hemen alışıyor geleneklerimize
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.