|
Bildirim
Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 25 Haziran 2021; 0:4:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kanka banada öyle bir rus kızı lazım(evlilik) yaşı 25-30 arasında. kulağına üfle bişeler sevaptır |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 sene önce yine böyle göbekliyim felan 92 kiloyum iskeleye atlarken tereddüt edip sonra atlıyorum bir rus bayan geldi konuştu etti gülüyor felan, bir şeyler anlatıyor, işte sen tereddütlü atlıyorsun felan diyor herhalde, ben de o zamanlar biraz rahatsızdım evlilik felan düşünmüyordum, konuşmamıştım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 28 Ağustos 2024; 0:50:36 > |
Arkadaşınızı boşverin siz ne yaptınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DambıIdor -- 28 Ağustos 2024; 2:39:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kopenhag' a 4 defa gittim. İskandinav ırkının en güzel örnekleri partilemek için düzenli olarak haftasonları Malmö' den gelir. Güzel oldukları kadar sıcakkanlılar ancak Türk olduğunuzu söylediğinizde usulca uzaklaşırlar... |