OnedioTürk Erkeklerinin Rus Kızlarını Överken Kullandığı 21 İkna Edicilikten Uzak Klişehttp://onedio.com/haber/turk-erkeklerinin-rus-kizlarini-overken-kullandigi-21-klise-292698 Aynı listedeki gibi
quote:Orijinalden alıntı: elbiskuha kıskanç,bıyıklı kızlar liste yapmış Göbekli, asosyal erkeklerde buna gülüyor
quote:Orijinalden alıntı: Stan Marsh Ben hiç sevmiyorum ruslari hepsi çöp sırf güzellik olarak bakmamak lazım evleniceksem biraz kültür zeka ararım. hani racist ırkçı falan demesinler ama ruslar tamamen bizim arsız bela dinleyip saç diken kitlenin birleşimi. bizdeki gibi normal insanlarda yok hepsi apaçi gıcık tipler belki %1 doğru düzgün adam vardır.
quote:Orijinalden alıntı: Diego Ribas quote:Orijinalden alıntı: Stan Marsh Ben hiç sevmiyorum ruslari hepsi çöp sırf güzellik olarak bakmamak lazım evleniceksem biraz kültür zeka ararım. hani racist ırkçı falan demesinler ama ruslar tamamen bizim arsız bela dinleyip saç diken kitlenin birleşimi. bizdeki gibi normal insanlarda yok hepsi apaçi gıcık tipler belki %1 doğru düzgün adam vardır. Dusunceleremi açıklık getirdiniz hocam
quote:Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoperquote:Orijinalden alıntı: Stan Marsh Ben hiç sevmiyorum ruslari hepsi çöp sırf güzellik olarak bakmamak lazım evleniceksem biraz kültür zeka ararım. hani racist ırkçı falan demesinler ama ruslar tamamen bizim arsız bela dinleyip saç diken kitlenin birleşimi. bizdeki gibi normal insanlarda yok hepsi apaçi gıcık tipler belki %1 doğru düzgün adam vardır.Alıntıları Göster allahın kezbanları rus kızlarını kötülemiş erkeklerin hepsi babyface değil demiş kesin 14 yaşında justinci ergendir
quote:Orijinalden alıntı: Dark Brotherhoodallahın kezbanları rus kızlarını kötülemiş erkeklerin hepsi babyface değil demiş kesin 14 yaşında justinci ergendir Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: lethalforce quote:Orijinalden alıntı: elbiskuha kıskanç,bıyıklı kızlar liste yapmış Göbekli, asosyal erkeklerde buna gülüyor hll knk
quote:Orijinalden alıntı: elbiskuhaquote:Orijinalden alıntı: lethalforce quote:Orijinalden alıntı: elbiskuha kıskanç,bıyıklı kızlar liste yapmış Göbekli, asosyal erkeklerde buna gülüyor hll knkAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18Alıntıları Göster Hepsi doğru tespitler.Türk kızları kötü ancak Türk erkekleri kızlardan da kötü.
quote:Orijinalden alıntı: Masquerade89Baby face yazmış one direction yada justin hayranı kızımızbabyface geçtiyse o yazanı beklerim. yaş 21 babyface takılıyoruz ortalıkta. sorsan sakallı erkekler daha çekici.