Şimdi Ara

Rus Profösor Kürtler Slavdır (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
2
Favori
34.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri bana kürtçe de 700 den fazla kelime saysın göreyim 3000 binden fazla ortak kelime varmışmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Kürtçe seçmeli dil olarak üniversitelerde okutulur

• Periah kullanıcısına yanıt
    Irklar ve dinler benim için önemli değil

• Kürt profesör: Slavlar Kürttür.
  • Bu Rus nasıl profesör olmuş 🤔

• Kurtuluş savaşı zamaninda doğuda kürtmü vardi doğru düzgün? O dönemde doğunun ÷70 i Türkmendi iyi arastir derim benim kürtlere düşmanlığım yok ama gercekleride söylerim.

• Halen bu eziklik devammi ediyor.

Dedikya Hz .Adem de kurtmus hadi sevinin usaklar .

• JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Onu bılmıyorum ama türkçeyi bile yasaklıyor adamlar. Sımdı belkı bıraz daha serbesttır.
  • hepimiz adem babadan geliyoruz. sorun yapmaya ne gerek var

• Kürtler Slav değildir

• Ters Slav olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

kürtler ortadoğuda renkli gözlü tek ırk
    Suriye ve mardin de milyon tane mavi gözlü arap yaşıyor.

• Aynen slavdır

Rus Profösor Kürtler Slavdır

• Töbe de len

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harbiden lan bu adamı nasıl profesör yapmışlar?
    Yahu ben kendim Kürdüm, Kürt dediğin esmer olur, belli bir profili vardır yani slav özellikleriyle ne benzerliğimiz var!
    Arada illa ki farklı fiziki özelliklerle olanlar çıkar, bunun için de 'istisnalar kaideyi bozmaz' diyebiliriz ama genel olarak bakıldığında bu profesörün görüşünün gerçek olması mümkün değil
  • Kızın biri sarışın mavi gözlü bir çocuğa aşık olur,çocukla çıkmaya başlar,gelgit zaman siyasi konular açılır,çocuk hep sesiz kalır,kız durmadan kürtlere küfürler yağdırır,çocuk altan alır,bir gün kız en iyi kürt ölü kürt der,çocuk fıtırır,kendisininde kürt olduğunu söyler,kız ama sen sarışın ve mavi gözlüsün der,çocuk basar gider.

O kız arkadaşım ve milliyetçi bir aile çocuğu,bu seçimde hdp oy Verdi,o çocuğu arıyor ,ulaşamıyor,hergün onun için ağlıyor ve ondan sonra hiç kimseyle çıkmadı. Böyle istisnalarda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu ve Mezopotamya coğrafyası halkları genetik olarak incelense tüm dünyanın genetiğini taşır.Bazi ırkçı arkadaşlara kötü haberim var dedelerinin Ermeni onun dedesinin Mongol onun dedesinin Pers onun dedesinin Rum ve İskender vb olma olasılığı çok yüksek.

• Kuman Kıpçaklarda İngiliz zaten Türkler Beyaz alpin ırktandır Moğollarla etkileşimle çekik gözlülük baskın çıkmıştır ayriyetten Oğuz boyu çekik gözlü değildir biraz tarih bilgisi lütfen :)

ortadoğuda tek sarışın ırk Kürtler demekte ayrı bir komedi benim Siirtli sarışın mavi gözlü Arap arkadaşım var şimdi o öyle diye bütün Araplardamı sarışın mavi gözlü? Kürtlerin içinden sarışın mavi gözlü çıkanlar hakkındada bir bilgi vermek istiyorum Kürtler aslen Farsi bir ırk yani sarışın mavi gözlü olmaları imkansız doğuda sarışın mavi gözlü olanlar bizans imparatorluğu zamanı Suriye ve çevresine yerleştirlen Slavlar sayesinde ortaya çıkmıştır yani kırmadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyHappy -- 21 Temmuz 2018; 2:17:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Slavlar kürttür ya da bu bölgeden çıkıp gitmiş bir millettir demek daha doğru olur.

Kürtlerde arı ırk değildir. Mavi gözlü ve sarışın Araplar ve Kürtler çoktur.

Yani milliyetçilik dil ve kültür ile belirleniyor ve genetik geçmişe mal ediliyor. Bu bariz ırkçılıktır. Halbuki bu yaklaşımın bilimsel tıbbi ve geçmişten gelen bir dayanağı yoktur.

Mezopotamya bölgesinde yaşayan insanlarda sarışın ve renkli göz ağırlıktaydı bu insanlar Avrupa’ya ilk göç eden insanlar ve Avrupa bu insanlardan oluşur.

Slavlar Slav değil aslında kürttür Kürt’lerde Kürt değil aslında sümerlidir Türklerde Türk değildir

İşin şakası bir yana hepiniz kardeşsiniz. Yaşadığınız ülkeyi sevin ve ulusal düşünün devletinizi düşünün etnik ve dinsel ayrım yapmayın.

Nerede ve hangi devletin sınırları içinde yaşıyor olursanız olun yaşadığınız şartlar iyi değilse mutlu olmazsınız ve bunu iyileştirmek sizin elinizde

Önce kendine ve ailene sonra devletine vatanına faydalı ol.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.