Şimdi Ara

Rus Profösor Kürtler Slavdır (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
2
Favori
34.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "kapimiz" degil "kapim acik" de. Kendi adına konuş.

Bu iddia dogru olabilir olmayabilir. Ancak konudaki yorumlara bakildiginda Turkiyede irkciligin cok ileri seviyede oldugu rahatlikla soylenebilir. Bu yorumlari normal olarak gorsen veya espiri kilifi giyidirmeye calissan her hangi bir bahaneyle savunsan ne kadar inkar edersen de sen de oylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 21 Temmuz 2018; 12:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Bune abi bu kadar düşme.2 3 beyaz çocuk fotosu göstererek kürtler beyaz ırktır deme.

Çünkü kürrler katiyen beyaz ırk olamaz.

O çocuklarda yüksek ihtimal kafkas genetiği hakim.

Büyüyünce benim gibi siyah saçlı olacak o çocuklar.

+Kürtler pro hintlilerdir.Çok yüksek ihtimal gypslerle aynı ataya sahipler fakat farklı zamanda ayrılmışlar

Kürtler tekrar ediyorum beyaz tenli bir ırk değildir Beyaz tenli olmak ayrıcalık değil

Alıntıları Göster
    1- gypsy diye bir irk yoktur

2- kürtler irani bir irktir.

• Statistik S kullanıcısına yanıt
    Bişeyler saçmalamışsın ama sedece kalabalık olduğumuzu tek olmadığımı bilmen sana yeter.

• İstediginiz kadar kalabalık olun, eğer yok sayanlara karşı çıkmiyorsaniz, bununla yetinmeyip onlara karsi cikanlara karsi cikiyorsaniz ozaman onlardan hiç bir farkiniz yok maalesef.

Bu konunun sadece en begenilen yorumlari, benim soylediklerimin dogrululugunu gosterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 21 Temmuz 2018; 17:0:59 >
  • Kürtler parazit ırktır, yaşamlarını başka devletler üzerinde sürdürürler. Onların kendi dili yok, Kürtçe karışık dillerden ibaret bir lehçe. Kürtler de çok çirkinler, Slav olma imkanları yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightBloom

Biri bana kürtçe de 700 den fazla kelime saysın göreyim 3000 binden fazla ortak kelime varmışmış.
    Deövlet bizze bohmiii

3 kelime saydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 21 Temmuz 2018; 19:11:21 >
  • Kürtlerin soyu Atlantis'lilere dayanıyor
  • bu şekilde bir yere varılamaz. kürtlere saygı duyulmalı dilleri ve kimlikleri kabul edilmelidir. bu zihniyet yanlıştır. kürtler osmanlı döneminde bile tanınmış bir millettir. şimdi ne olduda yok sayıyoruz. tarihsel araştırmalarına ve kültürlerini yaşatmalarına destek olunmalıdır. her iki toplum birbirini yermeden saygı duyarak yaşarsa ortada sorun kalmaz. bugüne kadar yapılanlar rusya tarafından orta asyadaki türklere karşıda yapıldı, yapılıyor. onlara karşı ne hissediyorsak kürtlere karşıda aynı şeyleri hissetmeliyiz. aynı şey güney azerbaycan iran azerileri içinde geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 21 Temmuz 2018; 20:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

kürt diye bir ırk mı varmış
    Çok ilginç değil mi lan?
    Mesela sen beynini var sanıyorsun. o da yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

Ben herkesin yanın da konuşurum sorun yok. Kimseden korkum da yok, ek olarak memleketimi rahat bıraksalar ben işimi orda da yaparım ama faşist yönetim oradaki insanların rahatlığını istemiyor.

eminim konuşursun sincap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalvarıyorum ırkçılık yapmayın

tüm insanlar kardeştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürtler bildiğin ermeni hindistan iran afgan pakistan arap bunların ortak atası gibi esmer tenli tek kaş

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

kürt diye bir ırk mı varmış
    Sen boyle bos konusarak pkk'nin ekmegine tere yagi suruyorsun haberin olsun !
  • Kürtler kürttür neden bir ırka dayandırılmaya çalışıyor anlamıyor.

Mesela biz Türkler kendimizi başka ırklara dayandırmak yerine "Kırgızları, Moğolları, vs.." bizim ırkımızdan geldiğini kabul/iddaa ederken Kürtler için kendi benlik yerine neden başka ırklara yamalandırılmaya çalışılıyor anlamıyorum.

• Hdpye oy veren kisi Turk degil seref yoksunu bir tiptir.

Insanlari birbirine oldurtup ic savasta bu halki birbirine kirdirmak isteyrn. Biji abd biji obama deyip amerikalilara yalakalanarak aldiklari silahi bu ulkenin ve bu cograyanin kanini akitmak icin kullanan emparyalistlerin piyonudur.

Abd cikarlari icin kendilerini satan gozu donmus herkesce kullanilip cope atilan fanatiklerdir. Kisacasi bir insani daha kanli kiyma makinenize alet etmisdiniz ve olum vadediyorsunuz tebrikler...

• aha gene slavları birleştirecekler
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Kim kime oy veriyor ,Beni bağlamaz,onun hdp oy vermesi Beni bağlamaz kardaşımı bunu için satmam,kürtleri sevmem,dincileri çomarları ,sevmediğim gibi ,ancak senin okuduğunu anlamama sıkıntın var sanırım ,onun hdp oy verme nedeni ben değil, unutamadığı ,kürt sevgilisi ,okuduğu anla artık

• Beyaz tenli , kemikli yüz hatlarına sahip , kadınları meteor , renkli gözlü bir ırk nasıl oluyor da bitişik ve martı kaşlı , yorgan kıllı , davşan ile at arasında dişlere sahip bir ırkla yakın akraba olabiliyor ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.