Şimdi Ara

Rus PS Store (En uygun fiyatlar) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
31
Favori
25.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar rus psnden enpara ile alışveriş oluyor mu bide fifa16 sec hesap ds4 sistemi geçerli mi...........
  • rusya avrupa bölgesinde olduğu için türkçe gelicek nasıl ingiltere psnden türkçe çıkıyorsa oda aynı

bildiğim kadarı ile amerika 1 bölge avrupa 2 asya 3 diye geçiyor mesela endonezya hesabından aldığım bir oyunun içinde ekstra dil olarak çince ve japonca bulunuyor bizim tr durumuda aynı mantık

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bildiğim kadar sorularını cevaplamaya çalışim

Bölge kilidi olayını açıkçası çok iyi bilmiyorum ona bişi diyemcicem

2 bölge olduğu için türkçe gelicek onu biliyorum, ingilizce demişsin zaten ingilizce evrensel dil olduğu için endonezya, hong kong hesaplarımdan aldığım oyunlar bile full ingilizce( tabi istersen çince japonca versiyonlarıda var)

• Teşekkürler bilgi için.

• rusça bilen bir arkadaşımın yardımıyla akbank axess kredi kartımla oyunu alımını yaptım hata vermeden kabul etti bakalım ne olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

PES 2016'nın fiyatı en uygun Rusya'da ancak oyunda bölge kilidi var, eğer oyunu Rus PSN'den alırsam Avrupa ile oynayabilir miyim, yoksa sadece Rusya mı? Bir de Türkçe dil desteği var mıdır (bir de ne olur ne olmaz diye sorayım, İngilizce)?

Aynı bölge yani 2. bölge Avrupa'da yer aldıkları için Rusya ve Türkiye arasında bölge kilidi olmaması lazım, bu konuda kesin bilgi verebilecek biri var mı?

Ben Fifa 16'yı Rusya'dan aldım, %99 Türkçe olacak ama emin olamayanlar beklesinler.

Özellikle ilk soruya cevap bulamadım bir türlü.

• fifa 16 pre load acılmıdı beyler?
  • vanbasten10 kullanıcısına yanıt
    En para malesef gecerli degil kardeşim.plati.ru sitesinden psn card almak gerekiyor.Bende turkce olup olmadıgına emin olmadan almak istemiyorum .Psnden alırsam sec hakkını satacağım.
  • arkadaşlar merhabalar. 2 sorum olacak. fifa 16 yı rus psnden alsak tr dil secenegi olacakmı ? 2. en önemlisi oyunu rus psnden nasıl alacagız. enpara kartım var. onunla oluyormu ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus6397

Arkadaşlar bu rusya psn de fifa 16 nın türkçe çıkması sadede varsayım mı? Yoksa resmi açıklama felan oldu mu veya herhangi bir yerde yazıyor mu? Eğer türkçe çıkmazsa bu kadar insanın elinde patlar herkez türkçe için alıyor.

Konuda tecrübeli arkadaşlar ; oyun kodunun tr psn ile aynı olmasına istinaden böyle bir yorum yapıyorlar ve daha önceki oyunlarda da test edilmiş yöntem olduğunu belirttiler.
  • Arkadaşlar rus psn için rus adres verebilirmisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyun çıksa da TR mi değil mi görsek.
  • Rus psn den alınan fifa 16 türkce oluyor mu kendi hesabımızdan oynadıgımızda bu konuda bilgi verebilecek birisi varsa bende hemen alıcam.
  • Oyun türkçe. Rus psn e dilleri eklemişler açıklamalara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu an itibariyle Plati.ru dan Webmax isimli kullanıcıdan aldım. Kredi kartında sıkıntı olmadı sadece ödeme kısmında 5 dk falan bekledim PayU'dan sonra sizi oplata diye bir sayfaya yönlendiriyor yukarıda Promo Codes tarzı bir şey var tıkladım, daha sonra aldığım kartlar çıktı (2500+1000 RB lik 2 kart aldım) ve orada kodu jpg formatı ile atmışlar o kodu da ps4 ekranındaki hediye koduna girdim şimdi inmeye başladı 3 saate erişime açılıyormuş, 183 TL'ye geldi iyi de geldi, spotçulara güle güle yaşasın RUS PSN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

Oyun türkçe. Rus psn e dilleri eklemişler açıklamalara

Olmasa bile almistik artik geri donus yoktu
  • The Eintabian kullanıcısına yanıt
    Gift kartları aldı , rus psn'e 3500 rubleyi yükledim

Oyunu indir butonunu bulamıyorum Kafayı yiyecem ,Fifaya gelip oyunu alma olduğunu tahmin ettiğim yere tıklayınca demoya gidiyor

Nereden indireceğim oyunu ?
  • Şimdi tekrar baktım , deluxe ve platin olanda indirme kısmı var.Standart editionda sadece demoya git var.Oyunu satın alma kısmı yok ??
  • arkadaslar merhaba. bugn rusya psn actım. plati.ru dan 2500 lük gift card alacaktım ps için. hersey normal parayıda hesabımdan cektiler. ödeme yaptıktan sonra ödeme kontrol ediliyor dedi ve yaklasık 10 dakkadır öylece bekliyor. mail falanda gelmedi. para cekildi ama kod yok ortada. varmı yardımcı olacak ?
  • eagle1903ss kullanıcısına yanıt
    Valla hocam rusça yazyor her şey ben de ilk girdiğimde demoya yönlendi ama sonradan buldum bi kurcala istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.