Şimdi Ara

Rus PS Store (En uygun fiyatlar) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
31
Favori
25.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buldum hocam 1 saat aradım ama oldu sonunda teşekkürler
  • Rus psn adresi nasil aciliyor, psn kullanimi ile ilgili bir rehber konusu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar psn card'ı aldım . kodu nnereye giricem ?

• Beyler simdi rus psn aldim diyelim. Oyunu da aldim. Yarin obur gün tr psn aldigima pisman olmam dimi.

• arkadaşlar selam rus psn de iki adet 3,999 var sizce hangisini almalıyım birinde tam sürüm yazıyor diğerinde deluxe edition yazıyor.. şimdiden tşk ederim
     Rus PS Store (En uygun fiyatlar)

• ben biraz araştırdım rusyada mağazada kutulu oyun fifa16 170tl.

türkiyeye kargo ile beraber 180tl. rusyaya gidip gelen birisi yok mudur acep?

şöyle taxfree ile alınsa kutulu fifa16 150-160tlye gelse...
  • Rehber için teşekkürler webmax adlı üyeden sorunsuzca 1000 + 2500 psn cardları aldım(ilk alış verişimdi benden herhangi bir ekstra işlem istemedi satış hemen gercekleşdi.)
    sonra site sizi farklı bir sayfaya yönlendiriyor orada sÜrekli otomatik güncelleme oluyor kodu jpg olarak ekleyene kadar ekleyince rehberdeki gibi download kısmından jpg olarak kodları görebiliyoruz. Bu arada oyun Türkçe Rus psn takılmaya devam edecez artık tek sıkıntı psn ayarlarını rusça olması bunu değiştirme şansımız varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tactless_61 -- 25 Eylül 2015; 10:19:22 >
  • Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar... Bu yorumu hem Rus PSN , hemde Endonesia PSN bölümüne atıyorum :)

EnPara hesabıma 300 TL bakiye yükledim . Sormak istediğim bir kaç soru var.

1.Rus PSN'den , FIFA16 satın almak istiyorum , oyun Türkçe Dil paketine sahip mi ?

2.Endonezya'dan PSN Plus alsam ve hesabı kuzenim tarafından ana hesap yapsak , o diğer oyunlarını online oynayabilir mi ?

3.Ek olarak , Fıfa'yı ben kendi US Hesabımdan satın alsam , onda PSN Plus hesabı da var , kuzenim rahatlıkla oyun oynayabilir mi kendi Hesabı üzerinden ? (Böylesi bizim için çok ekonomik olacak çünkü)

4.Son olarak , ben Endonezya'dan bir adet Destiny paketi almak istiyorum , bununla alakalı hesabı ana hesap yaptığımda , diğer hesabımda olan bir kaç oyunu oynamak için , sürekli Ana Hesap yap / Devre Dışı Bırak mı yapacağım ? Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    rus psndeki türkçe. 16 tane küsür hesabı aynı anda pri yani ana hesap yapabilirsin. herhangi plus yapılmış bir hesap veya oyunlu hesap makinanda ana hesapsa diğer hesaplardan bütün özelliklerini kullanabilirsin, online ve offline oynayabilirsin. aynı anda bir hesabı 2 kişi kullanabilir. biri ana hesap yaparak oyunun olduğu hesaba giriş yapmadan diğer hesabından, öbürü ise ana hesap yapamadan direk o hesaba girererek. ayrıca ana hesap yapmayan kişi kimse onun o hesaba girdiğinde internet bağlantısının aktif olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

rus psndeki türkçe. 16 tane küsür hesabı aynı anda pri yani ana hesap yapabilirsin. herhangi plus yapılmış bir hesap veya oyunlu hesap makinanda ana hesapsa diğer hesaplardan bütün özelliklerini kullanabilirsin, online ve offline oynayabilirsin. aynı anda bir hesabı 2 kişi kullanabilir. biri ana hesap yaparak oyunun olduğu hesaba giriş yapmadan diğer hesabından, öbürü ise ana hesap yapamadan direk o hesaba girererek. ayrıca ana hesap yapmayan kişi kimse onun o hesaba girdiğinde internet bağlantısının aktif olması gerekir.

Hızlı cevap için teşekkürler... O zaman FIFA'yı ben kendi ana hesabımdan satın alsam daha ekonomik olacak ...Hem PSN Plus var içinde , Hemde kuzenim rahat rahat oynayacak kendi hesabı ile... Benim hesabı ana hesap yaparsa sorun kalmaz . O şekilde öyle yapalım.

Şimdi Endonezya'dan da Taken King alayım , indireyim oyunu iş yerinde.

• Arkadaşlar ininal kartımı rus store onaylattım.Acaba fifa 16 satın alabilirmiyim ininal kart ile? Psn kartlarıyla uğraşmak istemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar galiba Rusya PSN'de FIFA 16 Standard Sürüm 3999 RUB olmuş Benim gibi oyunu almak için 1-2 hafta bekleyecekler için kötü haber oldu.
  • Paypal için şöyle bir çözüm yöntemi buldum aslında. Bir tane rus paypal hesabı açıyoruz. İsim soy ismi çeviricilerden kiril alfabesine çevirerek giriyoruz. Middle name olarak иванов yazabilirsiniz. Üyeliğinizi yarattıktan sonra, asıl paypal hesabınıza geçip, aile veya arkadaşa para gönder seçeneği ile yaratmış olduğunuz rus paypal hesabınıza para gönderebilirsiniz. Daha sonra rus psn store dan paypal hesabınızla alışveriş yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu burada şu olacaktır( bu hataya bende düştüm) Rus paypal hesabımdan, tr paypal hesabıma para gönderme istediğinde bulundum. 4000 RUB. Tr paypalımdan gelen bu isteği kabul ettim ve ardından parayı yolladım. Ancak yolladığım bu paranın hesaba geçme süresi 21 günü bulacaktı. Çünkü bunu mal satışı olarak gösteriyor. Daha sonra rus hesabımdan parayı iade edebildim neyseki. Aile veya arkadaş seçeneği ile bu süre kısıtlaması ortadan kalkıyor bildiğim kadarı ile. Ayrıca komisyon çekmiyor(kredi kartından yollarsanız ufak bir miktar kesiyor.)

• Beyler bende ininal kartımı tanıttım sorunusuz bir şekilde acaba oyun alabilirmiyim bu şekilde deneyen var mı?
    Satın almayı denedim rusça yazıyo anladığım kadarıyla ayarlara gir para yükle falan diyo belki alınabilir diye düşünüyorum..

• cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    Hayır şuanda hala 3.399 RUB göz yanılması olabilir ilkte bendede öyle oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: omerkaratashaziri

Hayır şuanda hala 3.399 RUB göz yanılması olabilir ilkte bendede öyle oldu

Yok, gercekten 3999 ruble olmus. Bu arada fifa'dan baska deneyen oldu mu? Ingilizce secenegi var mi?

• Oyun 3999 Ruble olmuş harbi . Alamayanlar olarak şansımız kalmadı sanırım ?
  • Hiç sormayın valla deluxe ile fiyatı aynı olunca onu alıyım dedim bari toplamda 212 ₺ ye mal oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rus psn işlemlerini tv üzerinden yapıyorsanız , googlle çeviri uygulamasının kameralı çeviricisi sayesinde , telefonu ekrana tutarak ne anlama geldiğini anlayabilirsiniz. Ben rusça- ingilizce kullanıyorum, optimizasyonu çok yüksek. En azından temel alanları çevirdiğinde işlemlerinizi hızlandırırsınız!!

• noldu şimdi arkadaşlar? yeni fiyatla toplamda ne kadara geliyor oyun bilgi verebilirmi birisi? eğer arada bariz fark yok ise hiç uğraşmıcam tr den alıcam? Enpara var..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.