Şimdi Ara

Rus PS Store (En uygun fiyatlar) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
31
Favori
25.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NBA 2k16 indirime girmis.. beraber almak isteyen var mi
  • hesap satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 9 Ocak 2016; 12:45:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

içinde 3000 ruble olan hesabımı satıyorum. 120 lira ilgilenen arkadaş varsa mesaj atsın. isteyene 1000 ruble daha ekleyip 170 liraya satabilirim

NBA alinabiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

içinde 3000 ruble olan hesabımı satıyorum. 120 lira ilgilenen arkadaş varsa mesaj atsın. isteyene 1000 ruble daha ekleyip 170 liraya satabilirim

NBA alinabiliyor mu

hesabı sattım hocam. normal psn hesabı hocam sınır yok alım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samichlaus

Paypal için şöyle bir çözüm yöntemi buldum aslında. Bir tane rus paypal hesabı açıyoruz. İsim soy ismi çeviricilerden kiril alfabesine çevirerek giriyoruz. Middle name olarak иванов yazabilirsiniz. Üyeliğinizi yarattıktan sonra, asıl paypal hesabınıza geçip, aile veya arkadaşa para gönder seçeneği ile yaratmış olduğunuz rus paypal hesabınıza para gönderebilirsiniz. Daha sonra rus psn store dan paypal hesabınızla alışveriş yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu burada şu olacaktır( bu hataya bende düştüm) Rus paypal hesabımdan, tr paypal hesabıma para gönderme istediğinde bulundum. 4000 RUB. Tr paypalımdan gelen bu isteği kabul ettim ve ardından parayı yolladım. Ancak yolladığım bu paranın hesaba geçme süresi 21 günü bulacaktı. Çünkü bunu mal satışı olarak gösteriyor. Daha sonra rus hesabımdan parayı iade edebildim neyseki. Aile veya arkadaş seçeneği ile bu süre kısıtlaması ortadan kalkıyor bildiğim kadarı ile. Ayrıca komisyon çekmiyor(kredi kartından yollarsanız ufak bir miktar kesiyor.)

herseyi actim:

rus psn
    rus yahoo
    rus PAYPAL...

PSN ye paypali eklerken email ve sifreniz yanlis olabilir,kontrol edin diyor

• rus paypali actinda hesap dogrulamasi yaptinmi ? mesala us paypal hesabi telefonla dogrulama istiyor ve banka hesap numarasi veya kredi karti tanimlaman gerekiyor paypal hesabina bunlari yaptikdan sonra psnde ekliyebiliuorsun yoksa senin aldigin hatayi verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

rus paypali actinda hesap dogrulamasi yaptinmi ? mesala us paypal hesabi telefonla dogrulama istiyor ve banka hesap numarasi veya kredi karti tanimlaman gerekiyor paypal hesabina bunlari yaptikdan sonra psnde ekliyebiliuorsun yoksa senin aldigin hatayi verir.

rus paypala TR kredi kartlari eklenmiyor. telefonda kafadan attim. rus numarasi istiyordu.

sadece email dogruladim
  • tel noyu salladinda kabul ettimi peki dogrulanmis olarak. onay kodu istemdimi

• bloodborne GYO rus psnde 23 dolar gorunuyor. Turkce dil destegide mevcut galiba

• soulmedusa kullanıcısına yanıt
    2500 lük kart almak lazım o da yaklaşık 100 tl yapıyor...

• knnzr K kullanıcısına yanıt
    sagol dostum. o zaman işe yaramaz

• Diablo icin kardeslik kurmak isteyen varsa pm atabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kısa süre önce ps4 aldım Nba2k16 michael jordan özel sürüm ü alacaktım indirimde 170 Tl fiyatı vardı şimdi 280 olmuş beklemelimiyim indirim günleri varmıdır acaba bunun ne zaman indirime girer ?

• Catay13 C kullanıcısına yanıt
    Indirimler bitti

• Türkçe Bloodborne Kutulu oyunum var , DLC paketini Türkiye'den alamadım. Eğer Rus PSN sitesinden alırsam Kutulu oyun ile DLC yi türkçe oynayabilir miyim ?

* Tabii DLC dili türkçemi kontrol edeceğim.
  • Enpara card kullanılabiliyor mu arkadaşlar?
  • İninal kart ile alınıyor

• ininal kart rus ps storede geçiyor mu ?
  • İninal çalışıyorsa yandex wallet ile uğraşmaya da gerek yok, var mı deneyen?

• ininal kartı denedim rusyada çalışmıyor tek çözüm plati.ru.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.