Şimdi Ara

Rus PS Store (En uygun fiyatlar) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
31
Favori
25.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fifa16 sahibinden de 130tl= ilan no 264969249. bu 2.el 3.el olunca oyun eksilmiyor neticede. 3. el ifadesi gereksiz bir ifade. sıfır alan ne oynuyorsa 5 kezde cd el değiştirse alan aynısını oynuyor. evde çay bardağı altlığı yapmıyoruz bu cdleri.

ayrıca fifa16 yı tr psn den yanında plants vs zombies ve 2 günlük psn plus hediyesi ile birlikte 107 tlye aldım. kutulu almadım ancak bunu ekonomik olmayı düşünerek yapmadım ki. her zaman ekonomiyi düşünmüyorum. ancak 107tl nerde 168tl nerde ilk çıktığı günkü 250tl nerde.

ilk çıktığındaki zamandan bahsediyorsun ben yukarıda bir kaç ay beklendimi kutulu oyun fiyatları düşüyor demişim. ilk çıktığında istersen kuzey kutbundan al yinede bekleyip cd alıp satan adamdan daha uygun fiyata gelmiyor. eğer bekleseydin şimdi 130-140tlye alırdın oynayıp 3-5 ay sonra 100tlye satardın kaybın 30-40tl olurdu. şimdi ise 168tl kaybın var. ve 2017 yılı gelmeden fifa17 çıkmayacağına göre ilk çıktığında almasanda olur, o anda oynamak istemişsin veya acele edip almışsın herneyse o senin tercihin. tabiki beklemeyip alacaksan tabiki rustur endodur daha avantajlı. ben bekleyip cd almaktan bahsediyorum zaten.

ha fifa biraz özel bir durum sürekli oynanan 2017 çıkana kadar çoğu kimsenin satmak istemediği bir oyun. 2017 çıkıncada 40tlye 2016ya kimsenin yüzüne bakmadığı istisna bir durum. yılda 10 tane vs oyun oynuyorsan ve birkaç ay bekleyip 2.eli ucuzladımı kutulu oyun alıp bitince satıyorsan heryerden ucuza gelir diyorum tekrar.

• Tesadüfen g2a'da gezerken gördüm. 2500 ruble normalde 35 dolara karşılık geliyor ama şu an 30 dolara satılıyor. Bi yanlışlık yoksa bana çok uygun geldi. İhtiyacı olan arkadaşlar bakabilir.https://www.g2a.com/playstation-network-2500-rub-psn-ru.html
  • The Division ne kadar Rus storede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayforFun kullanıcısına yanıt
    Hocam güncel oyun fiyatlarını yazarmısın ilk mesaja.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sitede karşılaştırmalı fiyatlar var psn4.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yandex mail ile psn ru hesabı oluşturdum, cihazdan bu hesaba geçince ingilizce görüntülemek için bir çözüm var mı?
    daha hesaba tam giremeden rusca bir menü çıkıyor, anlamadığım için doğal olarak giriş yapamadım
  • forumda yandex wallet kullanarak kendi kredi kartınızla 3d secure guvencesiyle rus psn den oyun alma tarif ediliyor bende deneyip o sekılde hallettim 5-6 dk da oyun sıkıntısız sekılde satın alınıyor gormeyen almakta zorlanan varsa forumdan bakıversin dert sıkıntı kalmaz
  • plus fiyatları ne durumda arkadaşlar ?
  • rus hesaptan plus alsak türklerle oynayabılır mıyız gta falan
  • Merhaba arkadaşlar. RUSYA Psn hesabı açtım. diğer iki hesabımda psn dillleri ingilizce ve türkçe. bu dilleri ayarlardan değiştirebiliyorum. Fakat Rus psn ayarlarında dil değiştirme bulunmuyor bende. Sizde de durum böyle mi?
  • Ininal kartla yandex wallet uzerinden alabiliyoruz degil mi?

• Yandex Money'nin ne kadar komisyon aldığını ya da hangi kurlar ile rubleyi dolara çevirdiğini bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. İleriki satın almalarımızda pozisyonumuzu belirleriz.

- Enpara ile görüşmemde ruble-dolar çevirimi sırasındaki kur bilgisi detayını paylaşmadılar; zaten doları yüksek kurdan vererek başımızı okşuyorlar. Haksız yere artı komisyon alınıyorsa o bedeli de geri almak hakkımız.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    100 TL yıllık plus fiyatı

Endonezya dan 20 TL pahalı
  • Arkadaşlar Rus PSN den aldığım oyunu plus hesabım olan TR PSN de açamıyorum. Sebebini bilen varsa yazabilir mi?
  • Primary (birincil hesap) olarak etkinleştirmeniz gerekiyor.
  • Merhabalar Arkadaşlar,

Hesaplara %10 komisyon ile Ruble yükleye bilirim. İsteyen varsa PM atsın. Örn 100 TL yerine bana 110 TL verecek. Herhangi bir limit yok. Güven problemi olan var ise 10 TL, 10 TL'de yüklerim.
  • 100 de 7 komisyon ile Rus hesaplarınıza para yükleyebilirim 107 liraya 100 lira limit yok

• rus hesapla tr hesap kardeşlik yapabiliyor mu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

plus fiyatları ne durumda arkadaşlar ?

Şimdi rus psn plus almak icin Yeni email mi almak lazim tam olarak adimlar nasi oluyo bi arkadas anlatablr mi ozetle

• arkadaşlar şimdi burada olay rus psn hesabını 2.hesap olarak kaydedip oyunları alıp kendi tr psn ana hesabımızdan oynuyoruz doğrudur değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.