Şimdi Ara

Rus PS Store (En uygun fiyatlar) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
31
Favori
25.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuda anlatılan şekilde Fifa 2016 oyunu aldım oyun yanında Plants vs Zombies de geldi o paketi aldım 62tl lik ruble karşılığı bence gayet güzel oldu

Her ihtimale karşı yandex wallet'den kredi kartı bilgilerini de kaldırdım. Şimdi sadece cihaza indirip oynaması kaldı.

Konuyu açan ve uğraşan arkadaşlara teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, Burdaki oyunlar Türkçe mi ? Örnek fifa2016?

• quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

Selam arkadaşlar, Burdaki oyunlar Türkçe mi ? Örnek fifa2016?

evet. sene başı ve yakın zamana kadar herkes gift kodlarla rus psnden aldı fifayı ben dahil :D
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    saol, en para geçmez dimi,
  • Battlefield bundle , second son , dragon age , nfs , dying light enc. sorunsuz bir şekilde aldım.
    Endonezya psn in düzeliceğini hiç sanmıyorum.Buda patlarsa hk psn'e devam..

Second son türkçe dublaj olarak geldi.desteği olan diğer oyunlardada sorun olucağını zannetmiyorum.
    Encard direkt olarak geçmiyor.ben walletı encarda bağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhryldz -- 17 Şubat 2016; 22:16:58 >
  • bankanın sorunundan yüzünden indirimleri kaçırdım 3d secure işleminde telefonuma mesaj gelmedi müşteri hizmetlerini aradım 2 gün de halledilir dediler hala tık yok.
  • NBA2K16 toplamda 99 tl ye aldım :)
  • Normal sürümü mü aldınız ?

Diğeri de 114 TL civarlarındaydı.

Ben dün normal sürümü 88 TL ye almıştım sizinki biraz yüksek gibi geldi ?
  • Nasıl aldınız hocam kredi kartıyla falan mı yoksa psn card ile mi benim paypal ve kredi kartını kabul etmiyor.
  • Arkadaşlar 2.bölge mi oluyor burası oluyorsa eğer türkçe desteği olan oyunlar türkçe olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieAnotherDayz

Nasıl aldınız hocam kredi kartıyla falan mı yoksa psn card ile mi benim paypal ve kredi kartını kabul etmiyor.

vakıf World kartıyla aldım. Denizbank bonus vardı onu kabul etmedi. yandex Money ile rub. satın aldım.

http://forum.donanimhaber.com/m_114437085/mpage_4/tm.htm bu konudaki bilgileri aynen tekrar edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Normal sürümü mü aldınız ?

Diğeri de 114 TL civarlarındaydı.

Ben dün normal sürümü 88 TL ye almıştım sizinki biraz yüksek gibi geldi ?

valla hocam anlamadığım bir şekilde 3,5 $ dolar ekstra para çekti benden, üstelik açıklama kısmında playstation ile ilgili değildi. Normal sürümünü satın aldım.
  • Teşekkürler
  • Satılık ve talep doğrultusunda dolduralacak hesaplar satılıktır.
  • normalde işlemleri $ üzerinde yapmadı bende hiç , garip olmuş, benden de 3 küsür ruble çekmişti ilk kartı eklediğim de bugün baktığımda o miktarı geri yatırmış, sadece oyunu alırken kullandığın 2000 ve 200 ruble ödemelerinin TL karşılığı gözüküyordu.
  • Endonezya patlayinca buraya geldim anlamadigim birsey var endonezyada psn deki gibi hesap açsak olmuomu illa gift cardmi almak lazim ?

• Merhaba arkadaşlar. Rusya psn'de şahane indirimler oldu fakat ben karttan kaynaklanan bir sorundan dolayı alamadım kartın limiti olduğu halde limiti bitmiştir şeklinde bir yazı çıktı. Sorum şu İninal Kart us psn rus psn'de geçermi çalışma şekli nasıl? Para mı yüklüyoruz ?
  • Rus psnden almak istediğiniz oyun alınır

• arkadaşlar 6 ay kadar sabreden adam için cd li kutulu 2. el fiyatlar düşüyor. 250 280tl lik oyun 80-100tlye alınabilir 20tl zararla tekrar satılabilir. artık enpara kampanyası bitiyor son aya gireceğiz. endo dan rus psn den ucuza aldım dediğiniz her oyun size kafadan 100tl kaybetirir. psikolojik olarak kimse kandırmasın kendini. bekleyip 2.el cd almak her türlü store dan indirimden kampanyadan daha ucuz. netice bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

arkadaşlar 6 ay kadar sabreden adam için cd li kutulu 2. el fiyatlar düşüyor. 250 280tl lik oyun 80-100tlye alınabilir 20tl zararla tekrar satılabilir. artık enpara kampanyası bitiyor son aya gireceğiz. endo dan rus psn den ucuza aldım dediğiniz her oyun size kafadan 100tl kaybetirir. psikolojik olarak kimse kandırmasın kendini. bekleyip 2.el cd almak her türlü store dan indirimden kampanyadan daha ucuz. netice bu.

Sayın çok bilmiş arkadaşım, herşey senin dediğin gibi de olmuyor işte, şuan Fifa 16 cdli olarak ikinci veya 3. el olarak kaç paraya alabilirsiniz bir söylesene ?

Oyun ilk çıktığı anda Rus Store dan gift kart ile aldığımda 168 TL ye gelmişti bana ki gift kart yöntemiydi bu yandex cüzdan olsaydı 140 TL ye alınabilirdi, şimdi bu fiyatlara üzerinden 6 ay geçtikten sonra bilmem kaçıncı el olarakta olsa alabiliyormusun kutulu olarak ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.