Şimdi Ara

Rus rikisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu hero diger herolara nospeten biraz farklidir.

Sadece rusya uzerinden yapılan dota larda gecerlidir.

RR2 diyede bilinir.

Rus rikisinin başlıca ozellikleri;

Hiç kimseye kafadan dalmaz. Canı azalıp 1 vuruş kalana kadar bekler ve ks yapar.

Lv 6 olana kadar ks yapamıyorsa haritada gözükmez.

Farm yapan bir arkadaşı var ise onu takip eder ve onunla kasılır.

Roshan ın orada bekler rakip kesiyorsa kendi takım arkadaşlarını cagirir. O kalabalıkta ks yapar.

Kendi takım arkadaşları kesiyorsa hiç vurmaz orada bekler ve iteme çöker.

Görünmezlik olsa bile ödülü kendi alır.

Oyun boyu garip aksanı ile rusca konusup tüm oyunu pert eder.

Sinirlenir ve takıp kaybederse feedler.

Rus rikisinin bilinen başka özellikleri var ise paylaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Smoke'a vermez verse de kullanmaz. Illa axe kafamıza baltayı geçirince silence atar.

• Riki reyis. :(

Dotada en çok oynadığım hero olsa 121 maç(7 ay önce en son)

İnvis herolardan nefret ediyorum aylardıda almam, eskiden çok aldığımdan olsa gerek.
  • Bugün bir Riki oynıyım dedim zehir ettiler. Millet picklese maç bitene kadar sentry dust hiçbi şey almazlar Allah olur Riki, ben pickleyince 4-5 tane gem sayısız sentry aldılar. Yine de late giden oyunda PA ve PL'i outcarryledim arkadan akıl almaz damage çıkarıyor değişik bir hero.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Bugün bir Riki oynıyım dedim zehir ettiler. Millet picklese maç bitene kadar sentry dust hiçbi şey almazlar Allah olur Riki, ben pickleyince 4-5 tane gem sayısız sentry aldılar. Yine de late giden oyunda PA ve PL'i outcarryledim arkadan akıl almaz damage çıkarıyor değişik bir hero.

Rus rikisi gelmis. Sanslisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığa for
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Bugün bir Riki oynıyım dedim zehir ettiler. Millet picklese maç bitene kadar sentry dust hiçbi şey almazlar Allah olur Riki, ben pickleyince 4-5 tane gem sayısız sentry aldılar. Yine de late giden oyunda PA ve PL'i outcarryledim arkadan akıl almaz damage çıkarıyor değişik bir hero.

Rus rikisi gelmis. Sanslisin.

Riki bendim kardeş.
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
  • Arada oyun içinde maç izliyorum. Nicki haç işareti olan bir adam var ranked riki pickliyor adam. MMR kaç bilemem ama yani feedlemiyorda adam :) Karşıda dust, sentry oluyor ama adam oynuyor yani :D
  • ALLONS Y ALONSO A kullanıcısına yanıt
    Diffusal+gem ile bir şekilde halloluyor. Bunları almayan riki 29-1 gitse de mac cevrilebiliyor her tfde rikiye focuslanilip kesilebiliyor.

• Takımdan biriyle olaki tersleşirse , courier'i takip eder , tersleştiği adamın itemlarını alıp alakasız yerlere ya da karşı takıma bırakır
  • geçen bir rus riki pickledi team fightda inviz bekleyip hp si az olanlara ks attı hatta bir yerde adamla kapışırken yadımda sadece bekledi ben öldükten sonra adamı smokelayıp kesti hayliyle kaybettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSkull

geçen bir rus riki pickledi team fightda inviz bekleyip hp si az olanlara ks attı hatta bir yerde adamla kapışırken yadımda sadece bekledi ben öldükten sonra adamı smokelayıp kesti hayliyle kaybettik

Prof bir rus rikisi ile oynamissin. Kendini bu konuda şanslı hissetmelisin 😄

• Bu gun yine rus rikisi aldim. Bir harika dostum 😄

• Kiril alfabesinden soğutur insanı, kirili görünce cikasim geliyor .

• 😄

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.