Şimdi Ara

NAZİ LER VE HİTLER NEDEN SEVİLİYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Faşizim
  • Hangi hitler MTV Top10 mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 27 Mart 2012; 19:09:21 >
  • ÇOK SEVİLİYO NEDENİ NE

ZEKASI MI
  • Türklerin sempati duymalarının sebebi,Avrupa'da Türkiye'ye yüzyıllardır düşmanlık etmiş olan Fransa,İngiltere gibi ülkelerin Almanya tarafından silindir gibi ezilmesinden kaynaklanıyor.Almanya'nın tek başına dev ülkeleri dize getirmesinden kaynaklanıyor.Türklerle olan nötr hatta samimi olan ilişkileri de tuz biber oluyor.
    Bizim yapamadıklarımızı adamların yapmasından, adamlara imreniyoruz.Ne yalan söyleyeyim,Almanya'ya bende hayranlık duyuyorum.Yani ikinci dünya savaşından çıkmış,taş üstünde taş kalmamış bir memleket şu an Avrupa'yı parmağında oynatıyor.Fransa sallanıyor,İtalya sallanıyor ama Almanya sapasağlam yere basıyor.
  • Videoyu izleyemiyorum ama,
    Ergenler;Fimlerde gördükleri dazlaklara ve hitlerin yaptığı kıyımdan dolayıdır.
    Yetişkinlerse;Hitlerin zekasından dolayı...
  • iron sky nazileri öven bir film değil,komedi filmi.ayrıca kim nazileri seviyor?bi kaç liseli dışında?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wehrmacht üniforması sevilmezmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakasi var nazilerin yaptiklariyla gurur duyuyorum bana istediginizi soyliyebilirsiniz fakat stalinin 10.000 kadar masum oldurdu bu hanginizin umrunda peki ya hiroşimaya atilan atom bombasi bunu atiran cumhurbaskani ve komutanlarin ismi bile bilinmiyor kimse hitleri suclamasin hitler sucluysa herkes suclu

• quote:

Orijinalden alıntı: Xpluns

Ne alakasi var nazilerin yaptiklariyla gurur duyuyorum bana istediginizi soyliyebilirsiniz fakat stalinin 10.000 kadar masum oldurdu bu hanginizin umrunda peki ya hiroşimaya atilan atom bombasi bunu atiran cumhurbaskani ve komutanlarin ismi bile bilinmiyor kimse hitleri suclamasin hitler sucluysa herkes suclu

Nazilerin yaptıklarıyla gurur mu duyuyorsun ? Sebebi nedir güzel kardeşim aydınlatır mısın beni ? Milyonlarca insan öldürmenin, yatalak insanlara işkence yapmanın, çocukları diri diri yakmanın gurur duyulacak tarafı nedir ? Naziler senin anan baban atan mı da onların yaptıklarıyla SEN gurur duyuyorsun ?

Hayır bir de şöyle bir şey var, Stalin masumları öldürdü Amerika masumları öldürdü Naziler öldürmüş çok mu mantığı nedir ? Ulan hiçbiri öldürmese batıyor mu ? İlla bir vahşinin tarafını tutacaksınız illa bir şeyin sempatizanı olacaksınız. Diyemiyorsunuz ki insanlar ölmesin.

• Şartlı zamanla tarih konuşulmaz. Ama bu kesin gibi bir şey.

Bugün burada Hitler sempatizanlığı yapanlar, onun döneminde ona yine sempati besleseler yine öldürüleceklerdi.

Adam kendinden olmayan herkese düşman ama bizimkiler yine de seviyor. Adam sana da düşman. Anlamıyor musun?

Ayrıca kendinin psikolojik rahatsızlıkları var. İlginç birisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burasi karisir

• Güzel filmdi.

Ayrıca nazizim haklılıktır.

• Adolfü çoğu kişi sevmez ama adam almanların davası için uğraştı durdu. Şuan almanlar teşekkür edecekleri yerde , söve söve bir hal oluyorlar. Tamam yahudileri katletmiş , çingeneleri katletmişte. Bunların masum tarafını bana biri söylesin. Bu zamana kadar çingenedende yahudidende ne fayda gördünüzde çingeneyi yahudiyi savunup hitleri kötülüyorsunuz ? Yahudiler şuan müslümanlara zulüm etmiyor mu ? Çingeneleride görüyoruz. Hepsi hırsızlık , yolsuzluk derdinde. Bu adam dünyayı pislikten temizledi diyemi sövecez bu adama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Benighted.

quote:

Ne alakasi var nazilerin yaptiklariyla gurur duyuyorum bana istediginizi soyliyebilirsiniz fakat stalinin 10.000 kadar masum oldurdu bu hanginizin umrunda peki ya hiroşimaya atilan atom bombasi bunu atiran cumhurbaskani ve komutanlarin ismi bile bilinmiyor kimse hitleri suclamasin hitler sucluysa herkes suclu

Nazilerin yaptıklarıyla gurur mu duyuyorsun ? Sebebi nedir güzel kardeşim aydınlatır mısın beni ? Milyonlarca insan öldürmenin, yatalak insanlara işkence yapmanın, çocukları diri diri yakmanın gurur duyulacak tarafı nedir ? Naziler senin anan baban atan mı da onların yaptıklarıyla SEN gurur duyuyorsun ?

Hayır bir de şöyle bir şey var, Stalin masumları öldürdü Amerika masumları öldürdü Naziler öldürmüş çok mu mantığı nedir ? Ulan hiçbiri öldürmese batıyor mu ? İlla bir vahşinin tarafını tutacaksınız illa bir şeyin sempatizanı olacaksınız. Diyemiyorsunuz ki insanlar ölmesin.

+1

Sanki taraf seçmek zorunlu.Şu insanoğlu birbirini ezmeye çalıştığı kadar kenetlense,birbirini desteklese dünyada 1 tane aç,1 tane kolsuz bacaksız adam kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Benighted.

quote:

+1

Sanki taraf seçmek zorunlu.Şu insanoğlu birbirini ezmeye çalıştığı kadar kenetlense,birbirini desteklese dünyada 1 tane aç,1 tane kolsuz bacaksız adam kalmaz.

Alıntıları Göster
    Kısa sürede zirveye çıkıp kısa sürede inmesi yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Kısa sürede zirveye çıkıp kısa sürede inmesi yüzünden.

Alıntıları Göster
    pls dont
  • ülkesi için korkusuzca ab sscb dahil olmak üzere bir çok ülkeye korkusuzca kafa tuttu neden vatanı için ırkı için türkiyeye istese saldirirdi tanki istanbuldan girer samsundan cikardi yapmadi neden çünki çok zeki

• Hijyene cok onem veririm adam sabun yapmis bu yuzden cok seviyorum hitler'i.

• Forumda : Nazileri sevenlerin özentiden dolayi sevdiklerini düşünüyorum.Ben sevmiyorum ve hayran değilim fakat Yahudi düşmanligi-Bilime verdikleri önem ve bulunduklari zamanin çok ilerisinde şeyler düşündükleri ve yaptiklari için bu konularda sempatim vardir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.