Bildirim
Rus yapımı Pantsir-ME'nin basın lansmanına katıldık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Suriye de İsrail'in saldırısın da etkili savunma yapamamıştı Pantsir S1 sistemi.. Ya saldırı çok yoğundu batarya atış kapasitesi yetmedi ya da sistemsel olarak yetersiz kalmıştı..
Ek; Sadece top sistemi entegre değil buna ayrıca kara - hava savunma füzeleri de var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sounderland -- 3 Nisan 2019; 2:38:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
suriye'de 3.dünya savaşı provası yapılıyor !
-
Kullanan esad rejimi ve export versiyonu olduğunu tahmin ediyorum, bir aksaklık var ama, düzgün çalışmadıkları kesin. Atılan füzeler havada manevra yapıp sistemi karıştıracak cinsten de değil, en azından atılan füzeler başarısız olduğunda topu kullanması gerekirdi fakat videonun sonuna doğru gösterdiği araçta hiçbir tepki olmadığı gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: sounderland
Suriye de İsrail'in saldırısın da etkili savunma yapamamıştı Pantsir S1 sistemi.. Ya saldırı çok yoğundu batarya atış kapasitesi yetmedi ya da sistemsel olarak yetersiz kalmıştı..
Ek; Sadece top sistemi entegre değil buna ayrıca kara - hava savunma füzeleri de var..
http://dhbr.co/bsKu
-
Rusya vurulan sistemin aktif olmadığını söylemişti. Malum bu sistem bir birine entegre.
Atış yapıyor ama alakasız. Bana göre Pantsir'in radar sistemi aktif değil. Bu yüzden üzerine gelen füzeye iki atış yapıyor ama radar sistemi aktif olmadığı için kör atış yapmış. Toplar'da sistem aktif olmadığı için devreye girmemiş.. Tabi bu benim düşüncem..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aslında bu tarz bişeyin daha küçük ve yine etkili olacak versiyonlarını zpt'lerimize entegre edebisek çok daha kompakt ve düşmanlar için çok daha tehlikeli araçlar olurlardı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X