Şimdi Ara

Rusça bilenler bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kursa giderek ne kadar öğrenebilirim mesela deulcom 4+4 gibi bir kursa gidersem ne kadar öğrenebilirim. Ciddi anlamda öğrenmek cv'me biliyorum yazabilecek kadar öğrenmek istiyorum.
    Ve bilenlerin bana önerisi ne olur elbette ne kadar emek o kadar yemek ama işin püf noktası diyeceğiniz bir şey varsa söylerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de zor etrafında Rusça konuşanlar olması lazım Rusça zor bir dil öğrenmeside öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: fatal_17

Türkiye'de zor etrafında Rusça konuşanlar olması lazım Rusça zor bir dil öğrenmeside öyle

Rus arkadaşlarımla pratik yapma imkanım var fakat eğitim olarak yeterli gelir mi? Ve onların anadili olduğundan bana yardımcı olamıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: live need love

quote:

Türkiye'de zor etrafında Rusça konuşanlar olması lazım Rusça zor bir dil öğrenmeside öyle

Rus arkadaşlarımla pratik yapma imkanım var fakat eğitim olarak yeterli gelir mi? Ve onların anadili olduğundan bana yardımcı olamıyorlar.

etrafında konuşabileceğin kişiler varsa benim sana tavsiyem kelime ezberlemen olacak + gramer ben mesela ilk başlarda kafama göre türkçe diyolog oluşturuyordum sonra onu rusçaya çeviriyorum
    müzik ve filmlerinde çok yardımı oldu ama en çok yardımcı olan kız arkadaş :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: live need love

quote:

etrafında konuşabileceğin kişiler varsa benim sana tavsiyem kelime ezberlemen olacak + gramer ben mesela ilk başlarda kafama göre türkçe diyolog oluşturuyordum sonra onu rusçaya çeviriyorum
    müzik ve filmlerinde çok yardımı oldu ama en çok yardımcı olan kız arkadaş :)

Kendi kendinize mi öğrendiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.