Şimdi Ara

Rusça öğrenme sitesi (Türkiye'de en iyisi bu) ücretsiz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
8
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rus bayan bir Hocamız dersleri paylaşıyor, şimdilik sadece başlangıç dersleri paylaşılmış, Temel seviye dersleri ise yavaş yavaş ekleniyor, Lütfen Facebookta gruba üye olun hocamıza destek olmuş olun, her türlü soruya da cevap veriyor.

Baştan savma değil gayet güzel hazırlıyor dersleri ve hepsinin seslendirmesini de ekliyor..

Türkiye'de çok blog, facebook Rusça paylaşımı falan var ama ya yarım bırakılmış yada düzensiz o yüzden hocamız düzeniyle taktiri sonuna kadar hak etmiyor mu sizce de ?

http://www.alinkhizmetleri.com/baslangic-seviye-online-rusca-dersleri

not: Bu bölüm daha yoğun olduğu için buraya da açıyorum, arayan çok ama gören yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Rus bayan bir Hocamız dersleri paylaşıyor, şimdilik sadece başlangıç dersleri paylaşılmış, Temel seviye dersleri ise yavaş yavaş ekleniyor, Lütfen Facebookta gruba üye olun hocamıza destek olmuş olun, her türlü soruya da cevap veriyor.

Baştan savma değil gayet güzel hazırlıyor dersleri ve hepsinin seslendirmesini de ekliyor..

Türkiye'de çok blog, facebook Rusça paylaşımı falan var ama ya yarım bırakılmış yada düzensiz o yüzden hocamız düzeniyle taktiri sonuna kadar hak etmiyor mu sizce de ?

http://www.alinkhizmetleri.com/baslangic-seviye-online-rusca-dersleri

not: Bu bölüm daha yoğun olduğu için buraya da açıyorum, arayan çok ama gören yok :)

Takipteyim dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faydalı bir paylaşım teşekkürler inceledim siteyi gerçekktende diger sitelerdeki gibi konular yarım bırakılmamış güzel bir kaynak oldu bizim için

teşekkürler
  • güzelmiş teşekkürler
  • Rica ederim arkadaşlar siz sağ olun, hocamız aynı zamanda facebook'ta bu sitede çalışırken aklınıza takılan soruları da yanıtlıyor ayrıca gruptaki başkaları da yanıtlıyor ve çeşitli kaynaklar ve öneriler paylaşılabiliyor..
  • rusçayla bir ilgim yok fakat bu dile de el atmana sevindim :)))
    başka dilleri de bekleriz ;)
  • Hocam aslında şöyle; Rusça için Türkçe olarak ülkemizde gerçekten konuları layığıyla ekleyen ve yardımcı olan bir siteye rastlamadığım için burada haklı reklamını yapmaya layık gördüğüm için Hocamızın sitesini eklemeye karar verdim. eğer ki baştan savma veya yarım yamalak birçok site gibi olsaydı kesinlikle eklemezdim..bir diğer konu ise Hocamızın gerçekten de yardım sever bir insan olmasıdır.. Bazıları gibi örmek 2-3 ders koyupta hevsini kursağında bırakıp gitmemiş veya gerisi parayla dememiş biridir.. Temel seviye derslerini de eklemeye başlayacak..

2. mesele ise hocam bu google'ye almanca dersleri hatta Japonca dersleri vs yazarsanız anında google'nin ilk 1-2 basamağında çalışmaya değer gerçekten güzel hazırlanmış yarım yamalak olmayan sitelere rastlamanız mümkün olduğu ve arayan herkesin zaten bulabileceğini bildiğim için yazmama zaten gerek yok bu siteyi bulan oraları da bulur o kadar net ve açık ancak Rusça dersleri yazarsanız google ilk sayfada bile benim verdiğim siteyi görmeniz mümkün değil, zaten biliyorsunuz ki arayan insanların çoğu 2. sayfaya bile bakmaz en aşağıda, hatta 2. sayfaya baksa yine bulamayabilir çünkü sitenin ismi bulunmasını da zorlaştırıyor :)

Yani bu kıstaslarda eklememe neden oldu. Rusça çalışmak isteyen site arayan arkadaşların gözünden kaçma ihtimali de etkili oldu ilk sayfanın en başında olsa eklemeyebilirdim belki de.

• okaaaaaan O kullanıcısına yanıt
    hmm anladım teşekkür ederiz, evet o halde iyi olmuş , ben Almanca,Fransızca vs..gibi dillerin de google'da en üst sırada yer alan sitelerde reklam amaçlı olduğunu düşünüyordum , eğer hakkıyla öğretebiliyorlarsa ne güzel . 2.sayfadaki iyi bir rusça sitesini ,foruma taşıman pek çok arkadaşın işine yarayacaktır :)
  • İkinci dil olarak Rusçaya başlamak ve geliştirmek istiyorum. Bu siteden boş zamanlarımda öğrenmeye başlayacağım. İlerleyen zamanda durumumu ve yorumlarımı buradan bildiririm. Emeğinize sağlık, teşekkür ederim..:)
  • Güncelleyelim
  • Derslere hâla devam ediyor. Tebrikler.
    web adresi değişmiş :https://alinkrusca.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.