Şimdi Ara

Rusça öğrenmek için güzel bir site (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
9.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: by_rappe

hocam 3 sene zarfında dil i nasıl öğrendiniz kur falan mı?

3 senede aralıklı olarak kurslara devam ettim. toplamda 12 ay gittim derslere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

quote:

Orijinalden alıntı: stacey

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

3 senede ne duruma geldin ? Zor mu Rusça öğrenmek ?

ingilizceden zor tabiki ama çok da zor değil. 12 kur bitirdim ve dil diploması almaya hak kazandım tömerden. şu anda çok akıcı olmasa daherhangi bir rusla konuşup işimi halledebilirim. biraz pratiğe ihtiyacım var sadece.

sanırım eksik anlatmışım. kursu bitirdiğimde gayet iyi durumdaydım. ingilizceyle anlatacak olursam, upper - advanced seviyesindeydim. ama yaklaşık bir senedir ruşça konuşmadım. haliyle diller nankör olduğundan gramerin çoğunu unuttum diyebilirim. ama şöyle birkaç hafta çalışsam başta dediğim seviyedeyim.

• 12 kur çok geldi bana. Ben bi dil kurumundan Rusça ile ilgili bilgi almak istedim. Bana toplam 6 kur dediler. 1 kur 96 saatmiş. 3 ay sürüyormuş. Yani 1.5 yılda benimde azimli ve istekli olmamla ileri seviye bir Rusça bilgisine sahip olabilceğim söylendi. Acaba senin kur saatin mi düşüktü ?
  • Arkadaş o kadar site var ama en iyisi bu. blogspot olduğuna bakmayın adam çalışmış.üstelik neden rusça öğrenmeliyim sayfasına girmenizi tavsiye ederim
    rusca öğrenme sitesi
  • Bu sitede de rusya hakkında Güzel bilgiler var
  • Site gelişimi durmuş. Ama fikir guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende rusyada calısıyorum sıteye yardımcı olur ınsallah zor bı dıl..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.