Şimdi Ara

Rush level

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diablo 3 ve ros satın aldım fakat 5 saatte ancak 25 level olabildim. 0-60 arasını 1 saatte almanın yolu varmış , nasıl yapıcaz onu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alp1912

Pulp #2250 ekle kastırayım seni

gönderdim , bir kaç saat sonra online olucam hocam .
  • Bu akşam bir de benimkine el atar mıyız acep?
  • eğer 2. bir 70 kasacaksanız, booster com. lere girin. ccor bounty ile 2 saatte olursunuz 70.
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    1.yol) rushlanacak kişi Campany modda act1 quest 1 in 2. kısmı (Runfard gate mi neydi adı tam hatırlamıyorum) onu T6 seviyesinde açar.
    Rush atacak arkadaş açılmış oyuna bağlanır. Catatrale kadar olan yerleri hepsini keser sende onu takip edersin. Lvl 60 olana kadar hep buraları oynarsın.

2.yol) Rushlanacak kişi advanture mod u T6 seviyesinde açar act 1 kasabanın tam üstündeki yerde quest çıkana kadar new game yapıp yapıp durur. Bu questi bulunca diğer kişileri çağırır. 4 kişilik oyunda 1 quest yapınca 20 saniye filan sürüyo quest baya level alırsınız yalnız son zamanlarda bu questin gelme sıklığı acayip azaldı blizzard amca acaba el mi attı diye düşünüyorum. Gene 1- 60 arası çok hızlı gelirsiniz hele 3 kişi birden quest aradımı tadından yenmez

3.yol) Lvl 70 bounty yapan arkadaşları köyde beklersiniz quest bitince xp alırsınız ( Bu sefer haritayı onlar açacağı için peşlerinde dolaşmayın boşuna onların öldürdüğü yaratıklardan xp gelmez size.

Lvl 60-70 arası

1. yol) advanture modda rift kesen arkadaşlar rift bittikten sonra sizi çağırır rifti öğle kapatır sizde xp alırsınız.
    Benim kullandığım yöntemler bunlar.

• iyide oyunu yeni satın almışsınız.
    Zorluk seviyesini artırabildiğiniz kadar artırın ve oyundan zevk alarak oynamaya bakın.
    Karakterler hakkında bilginiz yokken 70lvl karakter olsa ne olur elinizde.
    Oynamakta zorluk çekersiniz.
    Sindire sindire oynayın.
    2gün boyunca baya oynarsanız 70 olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

iyide oyunu yeni satın almışsınız.
    Zorluk seviyesini artırabildiğiniz kadar artırın ve oyundan zevk alarak oynamaya bakın.
    Karakterler hakkında bilginiz yokken 70lvl karakter olsa ne olur elinizde.
    Oynamakta zorluk çekersiniz.
    Sindire sindire oynayın.
    2gün boyunca baya oynarsanız 70 olursunuz.

Bende oyunu yeni almışken hatırlarım heryeri aça aça oynardım günde 3 4 saat oynuyordum lvl 60 olmam baya zamanımı almıştı diablo oyunlarını her yerini araştırarak azar azar lvl almanın zevkide bir başkadır. Sezon gelince tekrar o zevki yaşayacağım. Ama insanın 1000 saatin üstünde oynama süresi olunca artık ister istemez rush arıyorsun

• bashibazouk kullanıcısına yanıt
    hocam deli gibi witch doctor oynamışsınız sizde.Niye başka bir karakterle oynamadınız hiç
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    [Başka karakterle oynamadığımı nereden çıkardın @Ryan Oreily . Bende merak ettim Career kısmından oynama sürelerime baktım
    Barbarian 409 saat 44 dakika
    Demon Hunter 276 saat 22 dakika
    Wizard 169 saat 28 dakika
    Monk 23 saat 44 dakika (Ama arkadaşın monku ile bi 20 saat daha oynamışlığım var :))
    Cruseder 3 saat 5 dakika (işte oynamadığım tek sınıf bu diyebiliriz)
    Wich Doctor 894 saat 50 dakika

Yukardada görüldüğü gibi cruseder ve monk dışında hepsi ile oynamışım. Bi karakter hakkında karar vermek için 100 150 saat oynamak yetiyor bana. Ama monk için 23 saat yetti karar vermeme
    Görüldüğü gibi deli gibi wd oynamamışım deli gibi diablo 3 oynamışım Gerçi wd yi biraz fazla oynamışım. Ayı buildi severdim. ama artık sadece pet oynanıyo nedense

battletag da olan bütün herolar wd
    O sebeple öyle demiştim.
    Bende şimdi bi wd açtım.Ps3 de oynuyordum diabloyu fakat pcye daha çok önem verdikleri için pcye aldım diabloyu.
    Açıkcası ps3 de kontrol etmesi çok daha zevkli.Halen alışamadım mouse la hem kontrol hem atak yapmaya.
    Ve mouse u şart koşmuşlar, değişmiyorda.Bakalım alışırım herhalde.İlk wd oynayışım, iyi gidiyor şimdilik bakalım:)

dediğiniz gibi career kısmında diğer herolarla oynadığınız süreler gözükmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 28 Ağustos 2014; 1:35:48 >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    En son wd oynamaya karar verdim. Akıllı lot sisteminden başka bi item düşmesin diye diğer oynadığım karakterleri ya sildim yada öldürdüm
    çünkü wd oynarken sürekli barbarım için ve demon hunter için itemler düşüyordu . En son bana güzel bi amulet düştü her şeyi ile bana uygun ama int yerine str veriyordu o sinirle sildim hepsini
    Şimdi benim hiç konsol oyunum olmadı ama yanlış hatırlamıyorsam diablo 1 konsol versiyonu vardı. (Google amcaya sordum yanlış hatırlamıyormuşum
    quote:

In 1998, a PlayStation version of Diablo was published by Electronic Arts

Ama konsolda battle net üstünde olmadığı için hile yapanlarla ilgilenmiyorlar diye biliyorum Alışırsın yahu çok dert etme hele bi 20 30 saat geçsin
    Yeni isen ekle beni yardım lazım olursa yardım ederim elimden geldiğince..

loot sistemi diger karakterlere bagli degil sanirim.
    cunku daha 25 lvl wd var , baska bir karakterim yok.
    bana bile strli itemler ,monk itemleri, demon hunter itemleri cikip duruyor.
    yan karakterlerle bir alakasi olmuyor sanirim bu olayin.

sizi ekleyeyim ben sorum olursa ordan ulasirim :)
    Rift yaptığınızda XP almaya falan gelirim:)

bu arada evet konsolda hileciler mevcut ve 2.1 falan ne zaman gelicek belli değil.O sebeple Pc en mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 28 Ağustos 2014; 8:01:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.