Bildirim
Ruslardan bıktınız mı ? İçeri Girin ve Şükredin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence türkler daha kötü. ruslar premede girince iyi işler yapıyorlar
videoya gelirsek
hiç şaşırmadım. 2. ya da 3. sınıfa giden kuzenim ve arkadaşı lol oynuyor daha ne olsun. 7. sınıfa giden kardeşim de oynuyor görün ibret alın -
Rusların ne kadar iyi takımlarda temsil edildiğini gayet görüyoruz, publarda yaptıkları ise zevk almak,eğlenmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son 1 senedir ayda 1 oyun atıp çıkıyorum ya da arkadaşlar falan olursa gırgırına oynuyoruz
zaten lol tr serverının yaş yoğunluğu 9-13 arası lol bölümüne girip 3-4 tane yorum okumak yetiyor anlamak için
cs ve dota mis :D 3 kişiyle girerim keyfime bakarım -
11 yaşındaki kuzenim LoL'de terör estiriyor, penta falan alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece ingilizce konuşmayanlarını sevmiyorum.O kiril alfabesi midir nedir görünce kusasım geliyor. -
türklerin ruslardan beter olduğu konusunda hiçbi şüphem yok . ama ruslar oyunu hiç takmıyor ve öyle bi yazıyorlar ve micden sövüyorlarki artık gülsen mi ağlasan mı. -
3 türkle aynı takıma denk geldim clan kurmuşlar böyle bir feedleme yok.türk pre oldumu takımında genelde kaybediyorsun.ruslar yine iyi ablaşabiliyorsun adamlarla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X