Şimdi Ara

Beyler Büyük Gerçeği Açıklıyorum İçeri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 Ay Önceye Kadar Kullandığım Sistemimi Açıklıyorum Üzülecekler Bakmasın

Vestel Bishi Turuncu Celeron 2.4Ghz 256Mb 40Gb Bilgisayar - TL <=> TL
    *Genel Özellikler : * İşlemci : Intel Celeron 2.4 GHz * İşletim sistemi : Windows XP Home Edition Türkçe * Bellek : 256 MB DDR * Sabit disk : 40 GB * Ekran kartı : Onboard (Boş AGP slotu) * TV kartı : yok * Ses kartı : AC97 onboard - 6 Kanal Nekadar.com * Monitor : 17'' CRT * Modem : Fax/ Modem 56K V92 * Ethernet : onboard * Disket sürücü : Var * Optik sürücü : 52X Cd Rom * Hoparlör : İkili (turuncu) * Mikrofon : var * Ek donatılar/ Ek yazılımlar : Mikroskop, Hediye: Eğitim ve Keşif Paketi (Logomotif)

2003 Model

• Nasılım Ama Tarihi Eser Olurmu Yakında
  • işlemcin iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

işlemcin iyiymiş

Evet Öyledir Kerata 6 Yıldır Sorunsuz Çalıştı
  • bu itirafa çok şaşırdım
  • sen nediyon bende 64 mb ram vardı
  • benimki hala duruyo İntel celeron 1.0 işlemci 196 ram onboard ekran kartı 8 mb yazıyodu 20 gb hard disk ses kartı falan yoktu ztaen gerisiboş :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzülecekler Bakmasın yazmışsın çok üzüldüm ya --------- şizofren kardeş seni dışarı alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonıck13

Nasılım Ama Tarihi Eser Olurmu Yakında

97liymişsin şaşırmadım tarihi eser görmek istiyorsan

Beyler Büyük Gerçeği Açıklıyorum İçeri !

buna bak derim senin yaşında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 25 Ağustos 2010; 1:35:32 >
  • o deilde bende bi ara öğretmenlere satılan toshiba laptop var .d evde koleksiyon yapan varsa satılıktır .d
  •  Beyler Büyük Gerçeği Açıklıyorum İçeri !

oyuncak gibi lan bu

Gerçi benimkide 2003 model ama oyuncak gibi durmuyor en azından
  •  Beyler Büyük Gerçeği Açıklıyorum İçeri !

Eskiler deyince benim aklıma hep Voodoo 5 gelir; üzerine 4 görüntü işlemcisi koyup, soğutmayla başa çıkamayınca akımı priz'den almaya çalışacak kadar zihni sinir bir tasarımdı.

Yalan oldu tabi, ki 3dfx'in bitişinin belgesidir kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitican -- 25 Ağustos 2010; 1:59:05 >
  • Beyler Vestel Bishi Turuncu elime geçdi driverlarını arıyorum yardımcı olabilecek varmı?
  • Vestel bishi efsanedir ya. Babamdan istemiştim almamıstı küçükken. Nasıl içime oturduysa hala unutmamısım 10 sene olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tralles_09

Vestel bishi efsanedir ya. Babamdan istemiştim almamıstı küçükken. Nasıl içime oturduysa hala unutmamısım 10 sene olmus
    Vallahi bende istemistim de iyiki almamis 3000 tl idi fiyati yanlis hatirlmiyoraam.

Celeron nedir yahu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.