Şimdi Ara

RUSSİA YAKINDA RUSHLAYACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Putin çin kuzey kore ve vietnam ile görüşerek doğu cephesini tamamen guvenceye aldi

3 milyona yaklasan sovyet şok ordusu benzeri rus ordulari hazirlandi

700 bin asker hali hazirda ukrayna icinde

Belarus ordusu denetlemelere hazirliklara devam ediyor

Çok büyük ve ani bir rus taaruzu ile Ukrayna ordusu pejmürde edilecek gibi görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Savaş ne kadar erken biterse, Türkiye'nin menfaatinedir.

Bu savaş devam ettikçe, başta denizyolu ticaretimiz olmak üzere, çok sayıda sektörümüz bu savaştan olumsuz etkilenmektedir.

Putin şartlarını sıraladı. Ukrayna, verilecek yeni silahlarla yeni bir saldırı başlatacak. Büyük bir ihtimalle başarılı olamayacak ve Rusya'nın şartlarını kabul etmek zorunda kalacak.

2025'te Türkiye - İstanbul'da, ateşkes için tekrar bir araya geleceklerini umuyorum.

• hamza5806 hesabı ile pskillercheto hesabı aynı kişi mi acaba? her ikisi de habire rus güzellemesi konular açıyorlar.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Rus guzellemesi değil olani söylüyorum

• Demin Risk isimli mobil oyunda baskent modu oynuyorum

Normalde oyun 15 20dkda biter başkent modunda rahat 2 saati devirdik ve hala bitmedi

Ben saldiriyorum olmuyor onlar saldiriyor olmuyor cunku baskentler cok korunakli ne kadar asker kazanirsan kazan bitmiyor

En son en avantajli 2. Kisinin sarji bitti herhalde oyundan çıktı

Ben de tum gücümle rakibin son kalesine saldirdim en avantajli en cok askeri olan bendim ona ragmen ordum duman oldu bu ani saldiriyla

Sonra o saldirdi falan
    Dedim bu oyun bitmez teslim oldum önde olduğum halde :D

Aklıma ayni ww1 1984 romanindaki bitmeyen savas ırak iran savasi vede tabiki ukrayna geldi

Ukrayna savaşı eger NATO suanki gibi desteğe devam ederse senelerce de sürebilir gecen seneki ukrayna taaruzlari devasaydi ve ayni bizim oyun gibi milim milim yer almak için 10 binler öldü ve sonra hicbir anlamı kalmadi gene alinan verilen yerlerin

Savas berbat bir şey TÜRKİYE CUMHURİYETİ KENDİSİNE BİR SALDIRI OLMADİKCA ASLA HİCBİR SAVASA GİRMEMELİDİR GEREKİRSE RUSYAYLA SAVASMAMAK İCİN NATODAN CİKİLMALİDİR . NET BUNU ANLADİM SADECE BİR OYUN OYNAYARAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 23 Haziran 2024; 1:37:5 >

• ruısya yapılanıyor tekrardn, son bir şans belki de, batıdan ya da doğudan büyük bir kesim yok, ülke edilmeli artık, suçsuz insanların bedel ödediği dünya yıkılsın, bu insanlar üzerinden yükselen herkesin ur mum pat pat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.