Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sisteminde kasmalar, donmalar yaşayan arkadaşlar grass.on false komutunu console'a[F1 tuşu ile] yazarlarsa çimleri kapatabilirler böylece bayağı bir fps artışı sağlayacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayden_ -- 25 Ocak 2014; 14:08:51 >
  • Konuyu açan arkadaş.Serverına giremiyorum.Server kapandı mı noldu?
  • Arkadaşlar oyunu 3-5 gündür oynuyorum.Oyun gerçekten çok zevkli.Oyunun offical serverları 120 kişilik ve bu serverlarda oynamak imkansız.Kaynaklar çok yetersiz ve gelişmek neredeyse imkansız.Bu yüzden 10-20 kişilik serverlarda başlamakta fayda var.Hatta pvp değil de pve server tercih etmelisiniz.Önce oyunun mantığını kavradıktan sonra pvp ye geçmekte fayda var.Oyunun mantığı odun topla , demir topla , taş topla , hayvan avla , zombi öldür ve kaynaklarını craftlıyarak kendine sağlam bir bina inşa et.PVP serverda düşmanların kapılarını c4 ile patlatıp kasandaki itemlerini çalabilirler.Bu yüzden 7 katlı bina yapıp her katta 2 tane demir kapı yaparsan rakibinin bol bol c4'e ihtiyacı olacak.Ayrıca evinin önüne barikatlar falan da yapabiliyosun.Bol bol zombi öldürüp onlardan düşen reçeteler sayesinde daha değişik itemler craftlamayı öğreniyosun.10-20 kişilik serverlarda fazla kaynak sıkıntısı olmuyo.ANcak kalabalık serverlara girmenizi tavsiye etmem.2 tane odun toplayana kadar kafanıza sıkarlar hemen.

• Rust'ı şuradan 15.99$'a aldım ucuz key arayanlar bakabilirler.
    http://www.gamekeysbuy.com/rust-steam-gift-p-387.html
  • RUSTed.tv Türkçe RUST Oyun Sunucusu ( 5.153.39.87:28015 ) iyi oyunlar diler.

Steam Grubumuz Açıldı!
    Sunucumuzda oynayan - oynamayan tüm RUST oyuncularını Türkçe RUST konuşmaya bekliyoruz.

http://steamcommunity.com/groups/rustedtv
  • Arkadaşlar bazı serverlar sık sık oyundan atıyor, bu oyunda kayıt mantığı nedir. nasıl ulaşabilirim craftlarıma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullNumeric

Arkadaşlar bazı serverlar sık sık oyundan atıyor, bu oyunda kayıt mantığı nedir. nasıl ulaşabilirim craftlarıma?

Kendinize bir ev yapıp o evin içine uyku tulumu yerleştirirseniz öldüğünüzde "at a camp" seçeneğine tıklarsanız , evinizde doğarsınız.Evin içine sandık yapıp craftlarınızı onun içinde biriktirebilirsiniz.Tabi birileri gelip evin kapısını kırıp sandığınızı yağmalayabilir.O yüzden bol bol kapısı olan büyük bir ev yapmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

RUSTed.tv Türkçe RUST Oyun Sunucusu ( 5.153.39.87:28015 ) iyi oyunlar diler.

Steam Grubumuz Açıldı!
    Sunucumuzda oynayan - oynamayan tüm RUST oyuncularını Türkçe RUST konuşmaya bekliyoruz.

Hocam şu pvp ve pve dengesi olayını anlıyamadım.Pvp arena olayını az çok tahmin edebiliyorum.Arena dışında kimse birbirini öldüremiyecek galiba.Ama world pvp olayını anlıyamadım.Arada bir server pve'den pvp'ye dönüşüp herkes birbirini öldürdükten sonra tekrar pve'ye mi dönüşecek?Bu olay ne kadar sıklıkla olacak.Biraz daha açıklayıcı olursanız memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

RUSTed.tv Türkçe RUST Oyun Sunucusu ( 5.153.39.87:28015 ) iyi oyunlar diler.

Steam Grubumuz Açıldı!

Hocam şu pvp ve pve dengesi olayını anlıyamadım.Pvp arena olayını az çok tahmin edebiliyorum.Arena dışında kimse birbirini öldüremiyecek galiba.Ama world pvp olayını anlıyamadım.Arada bir server pve'den pvp'ye dönüşüp herkes birbirini öldürdükten sonra tekrar pve'ye mi dönüşecek?Bu olay ne kadar sıklıkla olacak.Biraz daha açıklayıcı olursanız memnun oluruz.

Öncelikle suncumuza da hoşgeldiniz. PvP Arena'yı gördünüz. Eventlarımızın çoğunu burada yapıyoruz. (World PVP hariç, onun bir alan sınırı yok.) Yeni event binalarımız da yolda, çok keyifli alanlar olacak.

Sunucu hafta için gündüzleri PVE modunda. Akşamları Event ile PVP başlıyor ve Geceyarısına kadar World PVP ile devam ediyor. Haftasonları ise PVP 'yi daha erken saatlerde başlatacağız.
    Haftanın en az 5 günü bu düzeni devam ettireceğiz ki bazı haftalar 7/7 bile olabilir.
    Tüm bunların duyurularını Steam grubumuzdan yapıyoruz.

Official sunucuları tecrübe edenler bilir, sürekli PVE veya sürekli PVP oyuncuları bezdiriyor.
    O yüzden bizler oyunculara PVE zamanlarında toparlanma ve inşa zamanı verirken, PVP zamanlarında da eğlenceli bir ortamda bulunma fırsatı sunuyoruz.

Daha fazla ayrıntılı isteyen dostlarımız imzamda linki de bulunan Steam grubumuza dahil olabilir ve oradaki başlık ve duyurulardan bilgi edinebilirler.

İyi oyunlar dileriz.

• Çok mantıklı degil pve kısmı bence.s erver cok kalabalık olmadıgı surece (veya olmadıgı zamanlarda) kaynak toplamak cok da sorun degil sorun olsa bile zaten size gereken her seyi yapmak icin cok kaynaga ihtiyac duymuyorsunuz (koca koca gösterişli binalar gereken sey olmuyor herkes yaparsa esprisi yok zaten)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bu oyunda merak ettiğim şey : PvE serverlarda başkasının kapılarını patlatıp itemlerini çalma var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Arkadaşlar benim bu oyunda merak ettiğim şey : PvE serverlarda başkasının kapılarını patlatıp itemlerini çalma var mı?

var :D insanlara zarar veremezsin binaları yıkabilirsin c4 ile :D
  • Şu sleeping bag nasıl kullanılıyor arkadaşlar bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullNumeric

Şu sleeping bag nasıl kullanılıyor arkadaşlar bilgisi olan varmı?

Sleeping bag'i nereye koyarsan ölünce "at a camp" a tıklarsan orda canlanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 30 Ocak 2014; 18:18:11 >
  • Oyunu denemek ve öğrenmek amaçlı korsan olarak edindim fakat oyunu açtığım zaman üzgün surat çıkıyor bunun sebebi nedir acaba? chromedaki çökmenin aynısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.aslan -- 30 Ocak 2014; 22:32:54 >
  • Korsan olursa olacağı bu , oyunu denemeden almamak bahanesiyle korsan oynamayın milyon tane gameplay videosu var video izleyerekte aynı deneyimi elde edebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.aslan

Oyunu denemek ve öğrenmek amaçlı korsan olarak edindim fakat oyunu açtığım zaman üzgün surat çıkıyor bunun sebebi nedir acaba? chromedaki çökmenin aynısı..

Onun sebebi korsanlık değil Visual studio 2013 eksikliği alttaki windows dosyasını yükleyin sorununuz çözülecek.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784

quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Korsan olursa olacağı bu , oyunu denemeden almamak bahanesiyle korsan oynamayın milyon tane gameplay videosu var video izleyerekte aynı deneyimi elde edebilirsiniz .

• herkesin kendi düşüncesi saygı duyulması gerek tabi.

bu arada teşekkürler 1Ceko eve geçince denicem..
  • Bu korsana bir bahane değil malesef 1Ceko .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Bu korsana bir bahane değil malesef 1Ceko .

Denemeden oyun alınır mı kardeşim.Onlar da demo yapmak zorunda.Neden bu oyunun bi demosu yok?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.