Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı bir pvp serverinda oynuyorum. Cok geyik muhabbetler donuyor. Memnunum bu aralar 100 kisiden asagı oyuncu yok ancak etraf mezarlık gibi çöp evlerle dolu deil temiz server 60-90 ping arası tavsiye edebilirim. 148.251.44.210:28165 ( The Egg Basket )
  • Gördüğüm ve oynadığım kısa süre içerisinde diyorum ki oyunun şu anda çok çok eksiği var en basitinden şu hack olayına çözüm gerek.

Oyunun türü itibari ile her şeye çeşitlik katılabilir bakalım ilerleyen zamanlarda.

The Forest diye bir oyun çıkıcakmış bilgisi olan var mı ?Daha korkunçlu bir şeye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Gördüğüm ve oynadığım kısa süre içerisinde diyorum ki oyunun şu anda çok çok eksiği var en basitinden şu hack olayına çözüm gerek.

Oyunun türü itibari ile her şeye çeşitlik katılabilir bakalım ilerleyen zamanlarda.

The Forest diye bir oyun çıkıcakmış bilgisi olan var mı ?Daha korkunçlu bir şeye benziyor

Adminli ve pluginli serverları tercih edin. Alpha asamasındaki bir oyuna zaten eksigi var demek çok gereksiz. Satın alırken herkes bunun bilincinde. Yeni alacaklarda bilmeliler. Daha cok sey eklenir çıkar. Yeri gelir tüm serverlar sıfırlanır. Emek verdim diye düşünenlerin emekleri gider. Satın almanın amacı sabırsız bünyeleri tatmin edip devopler ekibinin sürecini izlemek.

Edit: Bu arada Forest de ilgi cekici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 5 Şubat 2014; 0:16:19 >

• Evet oyun basit.Odun kes , 3-4 çeşit hayvandan yün ve deri elde et , zombilerden formül düşür , hayvanlardan et düşürüp karnını doyur.Taş , sülfür ve demir topla.Bu kadar basit oyun.Daha fazla çeşitlilik katabilirlerdi bence.
  • Yok hocam biliyorum daha gelişmesi lazım açısından dedim bu hali ile bile insanı bir süre idare eder zaten.
  • Etkinlikler yapan sunucuları tercih edin. Bu oyun oyuncuların kurduğu bir dünya. Çok fazla NPC etkileşimi yok zaten.

Gönül rahatlığıyla ve gururla söyleyebilirim, sunucumuz RUSTed.tv 'ye gelenlerin pek sıkılma problemleri yok.
    Gündüz PvE ortamında hem craft yapma, hem de toparlanma şansı buluyorsunuz.
    Akşam da PvP yaparak eğleniyorsunuz.
    Hele ki World PvP RAID tamamen açıldı ki, bundan sonrası daha çok yarışmacı ve eğlenceli olacaktır.
  • Nonsteam versiyon indirdim denemek amacıyla. Hoşuma gitti almak istiyorum ama fps acayip derecede düşük. i5 2.5 , 8gb ram, GT635M ekran kartı var. Grass.on False yazdım anca oynanır hale geldi. Acaba bu sorun oyun kürekli olduğundan mı? Yoksa steamde de böyle bi sıkıntı var mı? Ona göre almak istiyorum. Kürekli serverlar oynanacak gibi değil.
  • RUSTed.tv Türkçe RUST Oyunu Sunucusu ( Sunucu Adresi: 5.153.39.87:28015 )

arkadşalar üstte verdiğim server gerçekten zevkli pvp arenalar klanlar girin ister kendi klanınızı oluşturun ister bir klana dahil olun

adminler sürekli oyunda,steam grubu var,klan olana klan kalesi yapması için yer veriliyor, etkinlik günleri steamden haber veriliyor daha ne olsun nasıl bir ilgi bekliyorsunuz

dikkat! pvp saatlerinde yada event saatlerinde servera ilk gelenler nooluyo ya burda benimle neden ilgilenilmiyor falan demeye başlıyor mümkünse önce steam grubuna katınıp bir bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Nonsteam versiyon indirdim denemek amacıyla. Hoşuma gitti almak istiyorum ama fps acayip derecede düşük. i5 2.5 , 8gb ram, GT635M ekran kartı var. Grass.on False yazdım anca oynanır hale geldi. Acaba bu sorun oyun kürekli olduğundan mı? Yoksa steamde de böyle bi sıkıntı var mı? Ona göre almak istiyorum. Kürekli serverlar oynanacak gibi değil.

Korsan oynarken bende fps sıkıntısı cekiyordum. Satın aldıktan sonra orjinali daha rahat ; korsan serverların pingleriyle de alakalı bir durum oluyor. Riske girdim aldım evvelinde. Şu an memnunum.

Edit: Görev yöneticisi penceresinden İşlemler Oradan Tüm Kullanıcıların işlemleri Ve rust isimli işleme sag tıklayarak Öncelik Atamayı Yüksek yaptıgımızda faydasını gördüm. Sonucta bu oyunların motorları işlemci yoruyor. Bu şekilde zorlada olsa pc mizin işlemcisini oyuna yönlendirmiş oluyoruz. Ekstra bi durum var oyunu kapadıgınızda bu işlem geri alınır. Tekrar yapmanız gerekmektedir.

Edit2: GT330m ekran kartı , i7 1.73 ghz 8 cekirdek , 8 gb ram...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 5 Şubat 2014; 18:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Nonsteam versiyon indirdim denemek amacıyla. Hoşuma gitti almak istiyorum ama fps acayip derecede düşük. i5 2.5 , 8gb ram, GT635M ekran kartı var. Grass.on False yazdım anca oynanır hale geldi. Acaba bu sorun oyun kürekli olduğundan mı? Yoksa steamde de böyle bi sıkıntı var mı? Ona göre almak istiyorum. Kürekli serverlar oynanacak gibi değil.

Korsan oynarken bende fps sıkıntısı cekiyordum. Satın aldıktan sonra orjinali daha rahat ; korsan serverların pingleriyle de alakalı bir durum oluyor. Riske girdim aldım evvelinde. Şu an memnunum.

Edit: Görev yöneticisi penceresinden İşlemler Oradan Tüm Kullanıcıların işlemleri Ve rust isimli işleme sag tıklayarak Öncelik Atamayı Yüksek yaptıgımızda faydasını gördüm. Sonucta bu oyunların motorları işlemci yoruyor. Bu şekilde zorlada olsa pc mizin işlemcisini oyuna yönlendirmiş oluyoruz. Ekstra bi durum var oyunu kapadıgınızda bu işlem geri alınır. Tekrar yapmanız gerekmektedir.

Edit2: GT330m ekran kartı , i7 1.73 ghz 8 cekirdek , 8 gb ram...

Verdiğiniz bilgiler çok yararlı oldu. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu server ip lerini nereye yazıyoruz bulamadım
  • f1 basınca acılan konsola net.connect ip adresi şeklinde.
  • Sagolun hocam
  • Güzel bir oyuna benziyor en kısa zamanda denemek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış rakamı olarak dayz 'yi yakalayacak neredeyse ama buralarda kimse yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Canım sıkıldı PvE serverdan.20 katlı bina yaptım.Şimdi teksas serverına girdim.PvP serbest.Herkeş birbirini öldürüyo.Ama dikkat ettim server fazla kalabalık değil.Offical PVP serverlarda 100 kişi var.Daha iki odun toplamadan kafana indiriyolar.Şimdiki benim server iyi.Daha bi kaç zombi öldürdüm , blueprint düştü.Serverın adresi net.connect rusthaven.net:28065.Çok kalabalık olmayan PVP servera takılmanızı tavsiye ederim.Daha keyifli oluyo.

Bazı serverlar pvp yi arasıra açıp kapatıyolar, en güzeli bu bence. Yeni doğduğunda pvp açılıca en azından evde saklanabiliyorsun. Belli saatlerde açık veya kapalı olması oyunun geleceği için önemli .
  • Bu arada metal ev bölümleri neredden bulunuyor? Biz craft yapabiliyormuyuz?
  • Metal ev bölümleri kutulardan ve zombilerden çıkıyor. Ayrıca craft yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullNumeric

quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Canım sıkıldı PvE serverdan.20 katlı bina yaptım.Şimdi teksas serverına girdim.PvP serbest.Herkeş birbirini öldürüyo.Ama dikkat ettim server fazla kalabalık değil.Offical PVP serverlarda 100 kişi var.Daha iki odun toplamadan kafana indiriyolar.Şimdiki benim server iyi.Daha bi kaç zombi öldürdüm , blueprint düştü.Serverın adresi net.connect rusthaven.net:28065.Çok kalabalık olmayan PVP servera takılmanızı tavsiye ederim.Daha keyifli oluyo.

Bazı serverlar pvp yi arasıra açıp kapatıyolar, en güzeli bu bence. Yeni doğduğunda pvp açılıca en azından evde saklanabiliyorsun. Belli saatlerde açık veya kapalı olması oyunun geleceği için önemli .

Bende kendi fikrimi söylemek istiyorum. Pvp yi kapatmak bu oyuna en cok zarar veren sey bence. Kısa surede gelişip oyun sonuna varmanızı saglıyor. Ben oyunu survive , hayatta kalma adrenalini için oynuyorum. Pvp kapalı olduktan sonra çekinecek neyin kalır ? Role Play Pve Server lar ayrı bir boyut orda oynamak için saglam bir şekilde ingilizcenizin olması gerek. Bunlar dısındaki Pve serverlara oyuna yeni başlayan arkadaslar oyun içerigini kısa sürede ögrenmek için katılabilirler.

• Oyun aslında pvp oyunu yani geliş geliş adam öldür amaç bu aslında .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.