Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bağlanamıyorum rusted.tv ye. Ipdemi bi sıkıntı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeisenbergBB

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: bennickolmusum

Arkadaslar parasina deger mi sizce 3-4 kisi alicaz da.

Yabancı güzel bir server bulursanız 3 5 arkadas tadını güzelce cıkartırsınız. Şuanlık türk serverlarına bulaşmamanızı tavsiye ederim.

Şuanda rusted.tv sunucu benim gözümde yabancı serverları 5 e katlar. Adminleri, düzeni, ortamı her seyi tek kelimeyle mükemmel. Ben bu kadar ilgili ve anlayışlı adminler görmedim. Arada oyuncular arası tartışmalar olsa da oyuncular hep birbirlerine saygılıdır ki zaten adminler de bu konuda çok titizdir.

Rusted.tv nin ortamı iyidir. Oyunu ilk indirdigim zamanlar orada da oynadım.Hatta arada da girerim. Ancak oyuncu sayısının yetersizligi ve pvp nin sadece cok belli saatler icine sınırlandırılması bir zaman sonra survive olgusunun kaybolmasına neden oluyor. Genelde oynadıgım tum oyunları hardcore oynamaya calısırım. Düşünce güzel, ortam - oluşum güzel ama işleyişte problemler var. Az oyuncuya bol miktarda etkinlik ve ödül dagıtırsanız ; ne dropların ne loot ların ratelerinin düşürülmesinin bir önemi kalır. Pvp nizinde kapalı olması dolayısıyla yüksek korumalı klan binamızda itemlerimiz stokta bekler. Aksam pvp acılana kadar arkadaslarınızla birlikte townlardaki itemleri lootlayabilir , aynı anda üzerinizden geçen yeri geldiğinde 4 5 uçağın droplarına öldürüleceğim kaygısı olmadan koşabilir, çok ödüllü çok etkinliklere katılabilir, ayı ve kurt öldürebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeisenbergBB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bennickolmusum

Arkadaslar parasina deger mi sizce 3-4 kisi alicaz da.

Yabancı güzel bir server bulursanız 3 5 arkadas tadını güzelce cıkartırsınız. Şuanlık türk serverlarına bulaşmamanızı tavsiye ederim.

Şuanda rusted.tv sunucu benim gözümde yabancı serverları 5 e katlar. Adminleri, düzeni, ortamı her seyi tek kelimeyle mükemmel. Ben bu kadar ilgili ve anlayışlı adminler görmedim. Arada oyuncular arası tartışmalar olsa da oyuncular hep birbirlerine saygılıdır ki zaten adminler de bu konuda çok titizdir.

Rusted.tv nin ortamı iyidir. Oyunu ilk indirdigim zamanlar orada da oynadım.Hatta arada da girerim. Ancak oyuncu sayısının yetersizligi ve pvp nin sadece cok belli saatler icine sınırlandırılması bir zaman sonra survive olgusunun kaybolmasına neden oluyor. Genelde oynadıgım tum oyunları hardcore oynamaya calısırım. Düşünce güzel, ortam - oluşum güzel ama işleyişte problemler var. Az oyuncuya bol miktarda etkinlik ve ödül dagıtırsanız ; ne dropların ne loot ların ratelerinin düşürülmesinin bir önemi kalır. Pvp nizinde kapalı olması dolayısıyla yüksek korumalı klan binamızda itemlerimiz stokta bekler. Aksam pvp acılana kadar arkadaslarınızla birlikte townlardaki itemleri lootlayabilir , aynı anda üzerinizden geçen yeri geldiğinde 4 5 uçağın droplarına öldürüleceğim kaygısı olmadan koşabilir, çok ödüllü çok etkinliklere katılabilir, ayı ve kurt öldürebilirsiniz.

Aslına bakarsan şuanda baya bir oyuncu ve klan muhabbeti var hatta birçok klan evi patladıldı world pvp raidlerde. Ayrıca pve zamanı zaten airdrop atılmıyor ondan rahat rahat alma gibi bir durum yok. Ve sabahları PVP kapalıdır ancak loot oranı düşürüldüğünden c4, bp veya research kit düşme ihtimalleri çok çok düşük ki buda oyun süresini uzatır bana göre

• Rusted Tv'de sabahları pvp kapalı , akşamları açık.Ama ben oyunu sabah oynayabiliyorum.Akşam oynamam mümkün değil.Anca klanıma malzeme toplarım akşama kadar.Bence sabahları 1 saat , akşamları 1 saat pvp açık olsa daha dengeli olur.Ben de ev basabilirim o zaman.
  • Merhabalar.

Öncelikle katılan katılmayan herkesin buradaki güzel sözleri ve yapıcı eleştirileri bizleri çok mutlu etti.

Güncelleme sonrası birçok sunucunun yaşadığı sıkıntıları biz de yaşadık ancak şu an titiz çalışmamız sayesinde oyuncu verilerini kaybetmeden yeniden yayındayız.

19:00'da oyuncularla bir toplantı yapacağız ve hem RUST oyunu adına hem de RUSTed.tv için güzel haberler vereceğiz. Toplantı ayrıntıları Steam grubumuzda.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
  • Bildiğim bir whitelist server var aslında henüz satın almaya cesaret edememişlere
  • oyuna girerken mutsuz surat hatası alıyorum aldığımda o kadar oynadım fakat şimdi bu hatayı alıyorum çözümünü bilen varsa yeşillendirebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecrawl

oyuna girerken mutsuz surat hatası alıyorum aldığımda o kadar oynadım fakat şimdi bu hatayı alıyorum çözümünü bilen varsa yeşillendirebilir mi ?

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784
    Buradan atayım da bu hatayı alan herkesin işine yarar. Kesin çözümüdür bunu kurduktan sonra girmeye çalıştığında tekrar mutsuz surat çıkacak biraz beklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

oyuna girerken mutsuz surat hatası alıyorum aldığımda o kadar oynadım fakat şimdi bu hatayı alıyorum çözümünü bilen varsa yeşillendirebilir mi ?

Buradan atayım da bu hatayı alan herkesin işine yarar. Kesin çözümüdür bunu kurduktan sonra girmeye çalıştığında tekrar mutsuz surat çıkacak biraz beklemelisin.

hocam işe yaramadı önceden yapmıştım önceki sayfalarda da yazmışsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

hocam işe yaramadı önceden yapmıştım önceki sayfalarda da yazmışsın

Gerekli olanı kurduktan sonra -32 bit kullanıyorsanız x86, 64 bit ise 64 bit için olan- oyuna girmeyi deneyin ve 1-2 dakika bekleyin ilk başta uzun bekletebiliyor.

• 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum o mustusuz surat oyun açıldığında 2-3 saniye bendede gösteriyor ki bilgisayarım imzamda var bilgisayarı yavaş olanlarda uzun süre bekletebilir normaldir .
  • hocam kurdum sonra resetledim pc yi sonra açtığımda girdi o program sayesinde ise saolun varolun
  • Yabancı yeni sıfırlanmış sw tavsiyesi alabilirim
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş katılıyorum mustusuz surat çıkınca 2-3 saniye bekletiyo bende baze 3-4 saniye bile beklediği oluyor mustusuz surat çıkmıcaz mustulu çıkarmaya bakın bilgisayarı yavaş olanlar yavaş yavaş girsin oyuna kasıyor
  • Saçma sapan mesajlarla başlıgı kirletmezsen seviniriz. Çok canın sıkıldıysa konu dısında yada parkta eğlenebilirsin küçük kardeşim.
  • Oyunda bilgisayarım iyi oldugu halde oyun kasıyor cogu kişiye sordum kasmaması lazım dedi grass.on false olsn bütün kodları yazdm render quality 0 çözünürlük 1024...
    neyse artık program eksikliği dicem sacma olacak neyle alakalıdır acaba bi çözüm bilen warsa özel atsın lütfen :S
  • onsped O kullanıcısına yanıt
    Sistemini yazabilirmisin ?

ram , işlemci , ekran kartı bunları yazman yeterli tabii modellerini yazarsan .

win7'de çalıştır kısmında dxdiag yazarak görebilirsin eğer win8 kullanıyorsan sağ görev çubuğundan ara kısmında dxdiag yazarsan çıkacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 13 Şubat 2014; 20:43:44 >
  • Sunucunuzda /fps komutu olup olmadığını kontrol edin. Biz sunucumuza ekledik ve oyuncuların birçok problemini çözüyor.

Dahası, eğer bilgisayarınızda GPU+APU desteği varsa, ekran kartı arayüzünde crossfire özelliği devredışı bırakın ve grafik işleme sadece ekran kartına kalsın. RUST gibi APU takviyesini desteklemeyen oyunlarda sıkıntılar oluyor.

Antivirüs programınıda RUST.exe yi beyaz listeye atın.

RUST, DayZ gibi sistemin suyunu çıkaran bir oyun değil. Evet alpha olması dolayısıyla optimizasyon eksik fakat çok büyük sorunlar olmaması gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 13 Şubat 2014; 22:05:36 >
  • Henüz satın almamış olup oynamak isteyenler pm.
  • Oyun ileride çok bomba olacak.. En başında satın aldım ve bütün updateleri takip ediyorum çok iyi çalışıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.