Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda yeni pachtimizi aldık arkadaslar. Oyundan cık gir yaptıgımızda yuklemeler baslar. Yeni gelenleri görebildigim kadar özet geceyim ;

- Öncelikle zombiler kaldırıldı arkadaslar hepimize hayırlı ugurlu olsun.
    -2. olarak kaldırılan ise Beyaz kurtlarımız arkadaslar onada elveda diyoruz.
    - Ormanlardaki vahsi hayvanlarımız artık daha agresif
    -Silah seslerinin verdigi tepkilerde oynama yapılmıs.
    -Odun ve maden rezervlerinin modellemelerinde yenileme yapılmış ( Vurdukca kırılıyor , Degişiyor , Kücülüyor , Kayboluyor.)
    -Cogunlukla daha fazla taş içeren yeni bir taş rezervi eklenmiş.
    - Bazı buglar temizlenmiş
    - Oil Tank denilen bölgemiz yenilenmiş
    -Workbech lerin yanında artık craftlarımız daha hızlı !
    -Yakın temas ile yapılan saldırıların animasyonları güncellenmiş
    -Çimen texture ları güncellenmişki artık bir nebze daha fazla fps alabilecegiz demektir
    - Birbirini takip eden tıkkır tıkkır adım sesleri olmayacakmıs daha fazla random ses eklemişler.
    -Evet oyuna yeni eklenen 2 sey daha fazla kitlenebilir sırtcantası ve maymuncuklar arkadaslar. ( maymuncuklar kapılarda kullanılamaz ! sanırım kilitli sırt cantalarını atmak icin kullanılacak şimdilik.

hadi gene iyisiniz. Hepimize hayırlı olsun .

Edit: Zombiler yerine Artık Radyasyondan Etkilenmiş Kırmızı Ayı Ve Kurtlarımız var. Afedersiniz bunlar sıctıgınız yere kadar kovalıyor. Çok begendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 6 Şubat 2014; 23:03:08 >

• hocam patch den önce girdiğim tr serverını bulamıyorum şimdi yardımcı olabnilecek biri var mı? Kaliteli tr serverı yok mu arkadaşlar?
  • Maymuncuk nedir
  • lütfen gerçekten kalitali bir server söyleyebilir misiniz? ikinci kez üztünde çok emek harcadığım bir server patlıyor
  • Defalarca yazıyoruz hep aynı mesajlar. Arkadaslar oyun alphada bu sürec icinde bu oyuna defalarca pacht atılacak serverlar defalarca wipe yiyecek yeri gelecek. Giremediginiz server suanda büyük ihtimal yeni patch a geçiş yapmamıstır.

@ILosMasTeR

Maymuncuk - Oyun içinde Lockpick
    Sözlük manasıyla:Çilingirlerin veya hırsızların kilit açmakta kullandıkları metal araç gereç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 7 Şubat 2014; 0:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemokun

hocam patch den önce girdiğim tr serverını bulamıyorum şimdi yardımcı olabnilecek biri var mı? Kaliteli tr serverı yok mu arkadaşlar?

server yamalandıktan sonra ilk olarak official serverların sürümü yükselir sonra 1-2 gün içinde bütün serverlar yükselir bu arada ise sürüm tutumafdığı için siz daha önce oynadığınız serverı history de göremiyorsunuz
  • arkadaşlar verdiğiniz bazı ıpleri yazıyorum bağlanamıyor bana sizizn de memnun olduğunuz tr vr eu çoğunlukla ingilizce konuşulan uzun zamandur oynayıp memnun olduğunuz server ıpleri verebilir misiniz
  • Bu servera başladım bugün.Türk pvp serverı.

net.connect 84.200.193.119:28025
  • http://www.rustturkiye.net/ googleda dolasırken buldum boyle de bir adres acılmıs ilgilenirlerse güzel bir kaynak site olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 7 Şubat 2014; 18:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

http://www.rustturkiye.net/ googleda dolasırken buldum boyle de bir adres acılmıs ilgilenirlerse güzel bir kaynak site olabilir.

1 Mart ta açılacakmış hocam sanırım,resmi rust sitesi olacakmış
  • Ugrasırlarsa üzerinde güncel tutmayı basarabilirlerse güzel bir fan sitesi olabilir ihtiyac var. Ne kadar resmi olur onu bilemem. Bu aralar ilk turk turkey turkiye lafını kapan resmi oldugunu sanıyor. Bakıyorsun En fazla yaşlar 15-20 arası harclıklarıyla server acmaya hevesli kardeşlerimiz cıkıyor. Özet olarak bakarsan bağ olur ...
  • quote:

Ugrasırlarsa üzerinde güncel tutmayı basarabilirlerse güzel bir fan sitesi olabilir ihtiyac var. Ne kadar resmi olur onu bilemem. Bu aralar ilk turk turkey turkiye lafını kapan resmi oldugunu sanıyor. Bakıyorsun En fazla yaşlar 15-20 arası harclıklarıyla server acmaya hevesli kardeşlerimiz cıkıyor. Özet olarak bakarsan bağ olur ...

Hm yok karıştırmışım sanırım burası fan imiş.
    facebook.com/RustTurkiyeOfficial bunlar resmi diye takılanlar,belki de öyledir bilemem Dediğin gibi oluyor genelde ama bakalım
  • Bu oyun en güzel nasıl oynanır?Bence en güzeli futbol maçı kurar gibi takımlar kurulur.30'a 30 iki rakip gurup olur.Haritanın yarısı bi gruba , diğer yarısı da diğer gruba ait olur.PvP açık , droplar açık.Kim galip gelirse.Bu oyunu oynayanlar bu forumda isimlerini yazdırıp gruplar oluşturulabilir.Bu şekilde daha keyifli olacağını düşünüyorum.
  • Arkadaşlar varmı şöyle güzel, kalabalık, bol adminli, pluginli ve pvpsi ara sıra açılan bir server?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

kasti olarak satın almadım. dayz olsun rust olsun 7 days 2 die olsun bütün bu oyunlar survival rpg ögelerine sahip ve gereksiz fiyatlara satılıyor. adam akıllı akıl alır bir seviyeye dindiğinde orjinal alınır ancak ne rust için 20 dolar ne dayz30 dolar ne 7d2d için 35 dolar para verilmez.

korsan oynarım diyen olursa eğer hem dayz hemde rust için serverlar mevcut. gerekirse kendimde kurarım. ilgilenen var ise pm atarsa yardımcı olurum.

korsanı tasvip ettiğimden değil (steamde 35-40 tane oyunum var) gereksiz verilen paraya karşıyım.

Sen devam et korsan oynamaya :S oyunu bilsen böle konusmazsın kardeşim bi şey bilmiyosun ceneni kapıyıcaksın para verip alanlarıda çelişkiye düşürmiceksin git oyna hileli serverde bakıyım sen ben oynadımda noldu yapıyorum oyundan cıkıyorum geldiğimde bi bok yok boş boş konusuyosunuz

• Arkadaslar parasina deger mi sizce 3-4 kisi alicaz da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım bende daha başlamadım sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennickolmusum

Arkadaslar parasina deger mi sizce 3-4 kisi alicaz da.

Yabancı güzel bir server bulursanız 3 5 arkadas tadını güzelce cıkartırsınız. Şuanlık türk serverlarına bulaşmamanızı tavsiye ederim.
  • bennickolmusum B kullanıcısına yanıt
    Rusted.tv adlı turk serverını tavsiye ederim bu kadar ilgili admin az gördüm hayatımda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bennickolmusum

Arkadaslar parasina deger mi sizce 3-4 kisi alicaz da.

Yabancı güzel bir server bulursanız 3 5 arkadas tadını güzelce cıkartırsınız. Şuanlık türk serverlarına bulaşmamanızı tavsiye ederim.

Şuanda rusted.tv sunucu benim gözümde yabancı serverları 5 e katlar. Adminleri, düzeni, ortamı her seyi tek kelimeyle mükemmel. Ben bu kadar ilgili ve anlayışlı adminler görmedim. Arada oyuncular arası tartışmalar olsa da oyuncular hep birbirlerine saygılıdır ki zaten adminler de bu konuda çok titizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.