Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Legacy'de kasma olmuyor hiçbir şekilde.Experimental'in sistem gereksinimleri daha yüksek olduğu için mi serverlere giremiyorum?
  • egeenc E kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal.
  • Arkadaşlar,

Oyunu 2 gün önce aldım tek başıma oynamaya çalışıyorum yamyamların içinde :) beraber oynamak isteyen olursa oynayalım pm atsın.Taştan bir barınağım silahım var :)
  • Arkadaşlar oyun çok hoşuma gitti kesinlikle alacağım fakat ney nasıl yapılır hiç bir bilgim yok. Sanırım oyunun single player modu yok. Ve bu kadar bilgisizken multiplayer moduna girmek istemiyorum. Oyun hakkında detaylı rehber var mı? Veya single oynayabilmenin bir yolu var mı? Ve legacy ve experimental sürümleri nedir? İkisi farklı şekilde mi satılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 16 Kasım 2015; 0:41:24 >
  • mic kullanıcısına yanıt
    Legacy oyunun eski versiyonu isteyenler oynasın diye bi seçenek olarak hala duruyor ayrıca satın falan alman gerekmiyor , single oynamak için önce sunucu listesine gidiyorsun orda players'a tıklıyorsun 2. tıklayışında oyuncu sayısını en düşükten yükseğe sıralıyor 0 yazan bi servere giriyorsun :D al sana single player , başka yolu yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 16 Kasım 2015; 2:50:30 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Youtube'daki videoların bazılarında oyun Türkçe bazılarında İngilizce. İnternette arattım Türkçe yama diye fakat bişey bulamadım. Oyunun kendi dil seçeneklerinde de Türkçe yok gözüküyor. Oyun için Türkçe yama var mı ya da oyun Türkçe mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mic kullanıcısına yanıt
    Oyunda türkçe dil seçeneği var sağda bayrak işaretine tıkla orda diller var .

RUST [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 16 Kasım 2015; 13:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Oyunda türkçe dil seçeneği var sağda bayrak işaretine tıkla orda diller var .

RUST [ANA KONU]

Oyunu alirsak 2-3 arkadas baslicaz.

Tavsiye edermisin.

En onemli olay Hile ne durumda.

Bendeki laptopda Gtx 850m
    Arkadasin masaustunde gtx 650 ti boost var
    8 gb ram felan .

Kasma yaparmi.

Ark oynuyorduk rusta baslayalim dedik.
    İlk onemli sey kasma olurmu ve hile ne derece.
    Bu konuda yardimci olurmusun.

Birde 3 kisi oynarsak clan grup gibi birseymi kuruluyor ayni evden olunce dogmak icin.
    Yoksa herkes kendi yapti yatakdanmi doguyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servere bağlanırken oyun habire çöküyor. Bir türlü başlayamadım oyuna. Nedir bunun çözümü?

Edit: Grafik kartını görmüyormuş, çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 16 Kasım 2015; 21:52:39 >
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    Millet kafayı yemiş ha senin yoruma eksi atmışlar :D diyecek laf yok neyse senin konuya gelince hile yok artık sürekli banlana banlana cidden kalmadı denecek kadar az oluncada banlanıyorlar sana tavsiyem admini olan serverlerde oyna offical sakın girme laglı ve hilecili genelde officallar , bilgisayarların kasmaz benimki bile kasmıyor gtx 560 se var 1600x900 simple ayarlarda en az 30 fps falan alıyorum zaten çok fazla kasma hissi vermiyor , zaten bir sürü ayar var oynayınca az kasmaz hale getiriliyor sana tavsiyem en azından parallax mapping 0 , post processing 1 yap (16-1 arası olan ayar) birde terrain detail 20 yap görüntü kalitesini düşürmeden çok fps almaya yarıyor . Clan olayı modded serverlerde var kendine falan vurmamaya yarıyor onun dışında ev kapılarının şifresi var onu arkadaşlarına veriyorsun birde sen veya onlar yatak koyabilir eve atıyorsun yatağı al sana clan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 16 Kasım 2015; 20:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Millet kafayı yemiş ha senin yoruma eksi atmışlar :D diyecek laf yok neyse senin konuya gelince hile yok artık sürekli banlana banlana cidden kalmadı denecek kadar az oluncada banlanıyorlar sana tavsiyem admini olan serverlerde oyna offical sakın girme laglı ve hilecili genelde officallar , bilgisayarların kasmaz benimki bile kasmıyor gtx 560 se var 1600x900 simple ayarlarda en az 30 fps falan alıyorum zaten çok fazla kasma hissi vermiyor , zaten bir sürü ayar var oynayınca az kasmaz hale getiriliyor sana tavsiyem en azından parallax mapping 0 , post processing 1 yap (16-1 arası olan ayar) birde terrain detail 20 yap görüntü kalitesini düşürmeden çok fps almaya yarıyor . Clan olayı modded serverlerde var kendine falan vurmamaya yarıyor onun dışında ev kapılarının şifresi var onu arkadaşlarına veriyorsun birde sen veya onlar yatak koyabilir eve atıyorsun yatağı al sana clan :)

Anladım teşekkur ederim Bilgi verdiğin için
    İyi akşamlar.

• yeni update geldi.ak47 yi batırmışlar.
  • zaten biraz fazla güçlüydü ak 47

birde genel olarak söylemek istediğim bir şey var silahların bulunması, evlerin lootlanması filan yani aklınıza gelecek herşey server sahibinin insiyatifinde olan birşey.örnek vermek gerekirse server sahibiyim şunu çok rahatlıkla yapabilirim: c4 lerin patlamada verdiği hasarı düşürüp binaların daha dayanıklı olmasını sağlayabilrim, c4 craftlama süresini istediğim süreye kadar uzatabilirim,c4 ü kullanıma kapatabilirim veya tamamen doğrudan binalara koruma getirebilirim.
  • Arkadaşlar oyunda yeniyim. Kafamı sokacak kadar bir ev yaptım. Tahta kapı koydum. Sonra durumum iyileşti metal fragmentler çıktı. Armor door yaptım. Ama tahta kapıdan kurtulamıyorum. Nasıl kurtulabilirim acaba? Destroy seçeneği yokmu bu oyunda sonuçta kapı bnm kapım :)
  • flamm F kullanıcısına yanıt
    Kapıyı açıcan E ye basılı tutucan pick up diyecek kapıyı almış olacan olmuyorsa kilidi söküp dene .
  • Rust tekrar başladım arkadaşlar dx 9 -dx 11 nedir eski yeni versiyon nası anlarız bende direk oyna baslitiyor legacy felan seçtirmiyor eskisi gibi?
  • YusfRdem kullanıcısına yanıt
    bu oyunda dlc yok. yani 1 packle 4 pack arasındaki fark birinde 1 oyun alıyorsun diğerinde 4 tane aynı oyundan alıyorsun arkadaşlarına verip daha ucuza getiriyosun. legacy denilen oyunun eski versiyonu. bu oyun baştan yapıldı. eski versiyonu oynamak isteyen hala oynayabiliyor o kastedilmiş. normal yani güncel versiyonu oynayacaksınız.
  • Usta az konuya baksan sürekli herkes aynı şeyi soruyor konuya eklicem valla artık ve bilgisayarında dx 11 yoksa dx 9 la oyna daha iyi performans almana yarıyor ve hatalar buglar çökmeler falan olmasını engelliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 29 Kasım 2015; 14:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusfRdem

Siz yetkili bi abiye benziyorsunuz :) Sorumu sorayım.
    Ben indirimde olmasından dolayı sadece RUST'u satın aldım. Four Pack diyo bide. İçinde bu legacy experiment bilmem neler var. BUnların farkı ney? Hangisini oynamalıyız. ?

Şimdiden teşekkürler :)

Rust'u ben optimizasyon sorunu yüzünden bıraktım uzun süre oynamadım . Legacy modu çok ayrı bir zevktir herkesin oynaması gereken ( arkadaşlarınla oynaman lazım ama). Ancak ona destek bitti güncelleme gelmiyor diye biliyorum experimentali deli gibi geliştiriyorlar sürekli birşeyler ekliyorlar çok yönlü bir oyun oldu ama tek başına gelişmek ciddi anlamda imkansıza yakın . Legacy daha kolay bir oyun yapısına sahip experimental ise cidden zor çözmesi biraz zaman alıyor . Ben Normal rust almıştım ikisinide oynuyordum four pack olayı yeni çıktı galiba neyi kapsadığını bilmiyorum

• Arkadaşlar oyunda yeniyim, yaptığımız yapıları nasıl yıkıyoruz. Çekiç ile denedim ama yıkma seçeneği çıkmıyor sadece yükseltme seçenekleri çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.