Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enesbahattin34

Sa arkadaşlar ben orjinal rust aldım ama bir türlü experimental giremiyorum herhangi bir servere girdikten sonra Loading altından sayılar çıkıyo biraz dolduktan sonra oyun direk kapanıyor ben oyuna nasıl girebilirim

Ekran kartınız yetmiyor olabilir. Experimental versiyonu biraz ağır ve tam olarak optimizasyonu yapılmadığı için her bilgisayarın gücü yetmeyebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Artık experimental legacy kalmadı direk yeni rusta giriyor nasıl bir hata alıyorsun google yazarsan daha çabuk yardım bulursun rust teknik destek değil burası

3 Dürüm 8 Lahmacun 4 Ayran getir.
  • DreamheathLobby kullanıcısına yanıt
  • daha önceden rust server açmış birisi mesaj atabilir mi server açtım birkaç şey sormam gerekıyor...
  • [TR] TURK SERVER | 03.10 | PVP | NO WIPE | VANILLA | RUSTHARDCORE.COM

Sürekliliğe önem veren yapımız gereği sadece güncellemeler ile gelen mecburi wipelar atılacaktır. Güncellemeler ve mecburi gelecek olan wipelarla alakalı bilgiyi Playrust.com takip edebilirsiniz.

Küfür konusunda sıfır toleransımızın olduğunu ve yakalanma durumunda sunucudan; kısa süreli, uzun süreli ve duruma göre süresiz uzaklaştırma verileceğini hatırlatmak isteriz.

Sitemiz:

http://rusthardcore.com/

Sitemize üye olarak her konuda destek alabilirsiniz.

SERVERA TALEP DEVAM ETTİĞİ SÜRECE AKTİF OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 3 Ekim 2015; 18:16:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

[TR] TURK SERVER | 03.10 | PVP | NO WIPE | VANILLA | RUSTHARDCORE.COM

Sürekliliğe önem veren yapımız gereği sadece güncellemeler ile gelen mecburi wipelar atılacaktır. Güncellemeler ve mecburi gelecek olan wipelarla alakalı bilgiyi Playrust.com takip edebilirsiniz.

Küfür konusunda sıfır toleransımızın olduğunu ve yakalanma durumunda sunucudan; kısa süreli, uzun süreli ve duruma göre süresiz uzaklaştırma verileceğini hatırlatmak isteriz.

Sitemiz:

http/rusthardcore.com/

Sitemize üye olarak her konuda destek alabilirsiniz.

SERVERA TALEP DEVAM ETTİĞİ SÜRECE AKTİF OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.

Hayırlı olsun hocam güzel server'a benziyor.

• kızıldag kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim sevenleri bekleriz server açılmıştır.
  • Arkadaşlar merhaba, bende rust mevcut sıkıntısız oynuyorum az önce ev arkadaşıma aldık oyuna giriyor sv ye tıklıyor yüklenme ekranındayken oyundan atıyor, bu problemi yaşayan oldumu ? Çözümünü bilen varmı ? Şimdiden teşekkürler.
  • Steam envanterimizde bulunan kıyafetler var... bere, pantolon fln düştü benim hesaba. bunlar oyun içinde nasıl kullanılıyor. bilen varsa yazabilir mi?
  • saxblue kullanıcısına yanıt
    Craft ekranında o eşyalar her serverde ve sonsuza kadar craft etmene yarıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Craft ekranında o eşyalar her serverde ve sonsuza kadar craft etmene yarıyor .

teşekkür ederim bilgi için
  • rust oynamak isteyen ve 20 yaş ustu arkadaslar bana ulaşsın.
  • Bu araştırma masasın da silah araştırmaların da verimli sonuçlar alabilmek için kaç tane plan parçası gerekiyor? %59 da dahi bozuluyor silahlarım. Şans işi mi yoksa bir limit var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Bu araştırma masasın da silah araştırmaların da verimli sonuçlar alabilmek için kaç tane plan parçası gerekiyor? %59 da dahi bozuluyor silahlarım. Şans işi mi yoksa bir limit var mı?

koyduğun silahın canı önemli eğer %30 luksa %100 e cıkartabiliyorsun silahına göre değişiyor mesela bolt öğrenmek istiyorsan 30dan 100e 1000 parça gerekiyor en fazla 1000 parça koyabiliyorsun başka birşeyi öğrenmek için 300 tanede yetebiliyor rocket launcher 500 dü sanırım mesela bu arada %59 normal ben %94 ile patlatmıştım geçen yanıcı 5.56 mermiydi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 16 Ekim 2015; 15:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Bu araştırma masasın da silah araştırmaların da verimli sonuçlar alabilmek için kaç tane plan parçası gerekiyor? %59 da dahi bozuluyor silahlarım. Şans işi mi yoksa bir limit var mı?

koyduğun silahın canı önemli eğer %30 luksa %100 e cıkartabiliyorsun silahına göre değişiyor mesela bolt öğrenmek istiyorsan 30dan 100e 1000 parça gerekiyor en fazla 1000 parça koyabiliyorsun başka birşeyi öğrenmek için 300 tanede yetebiliyor rocket launcher 500 dü sanırım mesela bu arada %59 normal ben %94 ile patlatmıştım geçen yanıcı 5.56 mermiydi heralde

Bir saniye anlamadığım yerler var. Silahın canı ne bilmiyorum. Şimdi ben bir silah buldum, bu silahın yapımını öğrenmek için araştırma masasına koyuyorum. Plan parçaları araştırma masasındaki mevcut itemin yapılışını öğrenmek için değil mi? Yanı %100 yaptık diyelim silahın bana planını veriyor mu? Silah canından kastiniz altta enerji barı gibi birşey var onarinca yükseliyor o değildir umarım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Bir saniye anlamadığım yerler var. Silahın canı ne bilmiyorum. Şimdi ben bir silah buldum, bu silahın yapımını öğrenmek için araştırma masasına koyuyorum. Plan parçaları araştırma masasındaki mevcut itemin yapılışını öğrenmek için değil mi? Yanı %100 yaptık diyelim silahın bana planını veriyor mu? Silah canından kastiniz altta enerji barı gibi birşey var onarinca yükseliyor o değildir umarım?

onarınca yükseliyor fakat yinede çok kez tamir edersen oranı düşer silahın canı full gözükse de çabuk bitmeye başlar vs. o masaya koyduğunuzda yüzdeside az olur hiç kullanılmamış herhangi bi eşyanın oranı %30 %100 yaptınız diyelim size silahın bpsini veriyor ama silah kayboluyor
    blueprint fragments ler sadece masada kullanılmıyor hem rasgele aramak için kullanılıyor hem masada % i arttırmak için mesela roketatar için kitaplık yapmanız gerekiyor upgrade edip parçaları bunun için 1200fragment lazım en rare itemler çıkar mesela bolt keleş susturucu c4 roketatar ve metal zırhlar gibi biz 4 tane basmıştık roketatar için çıkmamıştı sonra adamdan düşürdüm item elimizde olunca 500 bluefragments e %100 yapıp öğrendik yani her 2 yönden kullanabiliyorsunuz

• Anladım teşekkürler. Yeni güncelleme ile daha da iyi oldu oyun bu arada.
  • Oyunun optimizasyonunda iyileşme var mı ? En son oynadığımda gökyüzü siyah görünüyordu bende. Pc yemediği için oynayamıyorum.

• Rust oynayan yok mu? Oyun hazır durumda. Her hafta güncelleme alıyor düzenli olarak.

Serverlara bakıyorum pek oynayan yok. Eski rustta 100'lük Türk serverlarda 60-70 oyuncu olurdu.

Bizim oyuncular ne arıyor? Ne bekliyor Rust oynamak için?
  • Dörtlü paket için arkadaş arıyorum.

Sahi oyunda Türkçe desteği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 19 Ekim 2015; 20:32:01 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.