Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dostum ben rust i açıyorum server bağlanıyorum daha sonra yüklenirken oyundan atıyor bir türlü çözemedim özelliklerden service pack 2 falan yapıp denedim olmadı bir türlü bağlanamıyorum bir yardım eder misiniz nasıl yaparız nasıl ederiz :( tw verebilirim gerekirse steam hesabımhttp://steamcommunity.com/id/emrahcanes/ iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV.LUIKING

ya dostum ben rust i açıyorum server bağlanıyorum daha sonra yüklenirken oyundan atıyor bir türlü çözemedim özelliklerden service pack 2 falan yapıp denedim olmadı bir türlü bağlanamıyorum bir yardım eder misiniz nasıl yaparız nasıl ederiz :( tw verebilirim gerekirse steam hesabımhttp://steamcommunity.com/id/emrahcanes/ iyi oyunlar

bence oyunu tarat ve eksik dosya varmı kontrol et düzelir diye tahmin ediyorum.
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    yok dostum onu 2 gün önce denedim olmadı 1 tane bile eksiği yok. bir daha yapayım yine olmayacaktır ama denemekten zarar da gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

quote:

Orijinalden alıntı: bogo46

quote:

quote:

Arkadaşlar cevap alamadım bu silahlara ekledigimiz scope flashlight gibi parcaları nasil cikariyoruz

Benim bildigim onlar cıkmıyor kalıyor öyle tekrar yap en iyisi sen silah yada bul :)

Yapma ya cıkarirım diye pistole eklediydim flashlight ve laseri

yenı sw mi eski sw mi oynuyorsun eski ise gelebilirim bayadır oynamıyorum oynayayım bari biraz :D

Legacy eski versiyon da evi soydurdum sinirlendim ciktim serverdan hack falan girmiş sw ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar cevap alamadım bu silahlara ekledigimiz scope flashlight gibi parcaları nasil cikariyoruz

Benim bildigim onlar cıkmıyor kalıyor öyle tekrar yap en iyisi sen silah yada bul :)

Yapma ya cıkarirım diye pistole eklediydim flashlight ve laseri

yenı sw mi eski sw mi oynuyorsun eski ise gelebilirim bayadır oynamıyorum oynayayım bari biraz :D

Sen gelirsen sıfırdan başlayabiliriz ben biraz sığırim hem bana da ögretirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: IV.LUIKING

ya dostum ben rust i açıyorum server bağlanıyorum daha sonra yüklenirken oyundan atıyor bir türlü çözemedim özelliklerden service pack 2 falan yapıp denedim olmadı bir türlü bağlanamıyorum bir yardım eder misiniz nasıl yaparız nasıl ederiz :( tw verebilirim gerekirse steam hesabımhttp://steamcommunity.com/id/emrahcanes/ iyi oyunlar

Hocam bilgisayarının özelliklerini biliyor musun ? Buraya yazabilirsen sisteminin uygun olup olmadığı hakkında birşeyler söyleyebiliriz.

• Arkadaşlar Rust'a bildiğiniz üzere Workshop desteğiyle birlikte 2 adet (Alman ve Rus olmak üzere) bayraklı T-Shirt geldi.Bizde neden olmasın diyerek kendimiz Türk bayraklı t-shirt ekleyelim istedik.Beğenip oy verirseniz eğer bu t-shirt ü oyunda görme imkanımız olur.Şimdiden teşekkürler!

Atölye linki:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=490302336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_KeReMM -- 29 Temmuz 2015; 17:39:13 >
  • By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Bence biraz daha çalışılsa daha iyi olur göze pek güzel durmuyor o alman ve rusya t shit'üne göre .
  • Pek fazla kişi bakmamış galiba yorum falan yok. Biraz zor görünüyor eklenmesi.
  • By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    fikir güzelde rust atmosferine gitmemiş pek. fabrikada basılmış gibi kusursuz kıvrımları var hilalin ve yıldızın. daha elle boyanmış gibi çizsen daha hoş olur.
    ha birde daha koyu kırmızı kullan. orjinalinin aynısı olmasına gerek yok. göze nasıl hoş ve doğal geliyosa öyle olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 29 Temmuz 2015; 23:52:15 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    aynen göze güzel gözüksün yeter oyunda ekli olan kıyafetlerden örnek alırsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 30 Temmuz 2015; 13:55:47 >
  • Rust Legacy oynamak isteyen +16 arkadaşlar ekleyebilir.. Klanda aktif kişi sayısı azaldı, yeni arkadaşlar arıyoruz.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198041910356/
  • Eski sürüm oynayanlar için, yeni açıldı

85.190.174.88:28015
  • SHİA LeRust

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 12 Ağustos 2015; 14:54:56 >
  • UberKleiner kullanıcısına yanıt
    pentium d dual core 3.2 ghz 2 gb ram nvidia gforce gt 430 1 gb 128 bit ekran kartı yani yetmiyor sistem gereksinimlerinde ama daha önce çalıştırdım ben oyunu bir 15 dakika falan oynamıştım yeni versiyonunu. şimdi deniyorum olmuyor. önceden açılan şey şimdi de açılması gerekiyor diye düşünüyorum :) neyse zaten pc değiştireceğim :) sıkıntı olmaz yani az bir süre kaldı bir uzay mekiği geliyor :) ilgin için teşekkürler
  • Yeni Rustta arkadaş arayanlar mesaj atabilir 16 17 yaş üzeri seviyeli birisi olursa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanYucan -- 18 Ağustos 2015; 20:55:19 >
  • İyi günler Rust almayı düşünüyorum 4 lü paket ile biraz daha uyguna geliyor almak isteyen 3 arkadaş var mı acaba ?
  • Selamlar
    20 yaş üzeri arkadaşlar Türkiye nin en buyuk takımına bekliyoruz.bana pm atabilirsiniz.günlük aktif sayınız fazla olucak ve calışkan arkadaşlari aliyoruz sadece.
  • Sa arkadaşlar ben orjinal rust aldım ama bir türlü experimental giremiyorum herhangi bir servere girdikten sonra Loading altından sayılar çıkıyo biraz dolduktan sonra oyun direk kapanıyor ben oyuna nasıl girebilirim

• enesbahattin34 E kullanıcısına yanıt
    Artık experimental legacy kalmadı direk yeni rusta giriyor nasıl bir hata alıyorsun google yazarsan daha çabuk yardım bulursun rust teknik destek değil burası
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.