Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facepunch london I oynuyorum en iyi ping orada diye ama kardeşim. daha ev yapamadık ki. gözünü seveyim önüne gelen indiriyor evi nereye kuracaz
  • facepunch milanda tam 1 hafta yaşayabildim. ilk girdiğimde bi kaç kere öldürdüler , zaten çok kalabalık. ondan sonra ıssız bi yer buldum karlı bölgeye yakın. yüksek kayanın üstüne block yaparak tırmandım ve 4 kare 2 katlı bir ev yaptım. komşu boş evlerin bazılarında fırın falan vardı oralardan metal fragment yapıp evimi güçlendirdim. yakın bi yerde varil çıkıyordu ordan da baya bişey topladım. kendi kırallığımı kurmuş gibi hissediyordum. server kalabalık olmasına rağmen kimse uğramıyordu oralara. taa ki uçaktan kargo atılana kadar. biraz yakınıma düşmüştü , gittim kimse yok kargoyu topladım bi sürü şey çıktı giyecek vs. tam giderken bi adam ateş etmeye başladı , bende ona ateş ettim ve öldürdüm. ya da öldürdüğümü sandım. açgözlülük yapıp adamın üstündekileri de alırken ağaçların arasına sniper le saklanan biri beni vurdu üstümdekileri alıp gitti. eve geri döndüm en azından evimde güvendeydim. ama bir kaç gün sonra karlı bölgeyi mesken tutan biri yine beni öldürdü ve bi kaç gün sonra oyuna girdiğimde elimde taş ve meşale vardı. yani evim de gitmişti.

artık kimsenin olmadığı serverlar da kendi başıma takılıyorum :) bide şu wipe olayı olmasa çok güzel olacak

• brigantes B kullanıcısına yanıt
    Haha güzel hikaye rustun kanunu bu herşey gelip geçidir senden güçlüsü her zaman vardır şansın varsa o sunucuda olmaz o senden güçlüler :) zaten 1-2 kişi oynayıp güçlü olmak imkansız iş gücü ne kadar çok güç okadar büyük malesef , wipe olayı olmasada olur wipe sadece mape güncelleme geldiğinde atılıyor mecbur yani onun dışında server sahipleri atıyor kendi isteklerine göre ve oyun alfa olduğundan full sürüm olana kadar zorunlu wipelar olucak alfa oyun almanın yan etkileri .
  • Arkadaşlar Rhyolite TR server'la ilgili bilgisi olan var mı?

Dün girmiştim ama bugün listede yok. Adam gibi oyun oynuyorduk kimse kimseye sataşmıyordu, ev tam full armored oldu dedik, şimdi server yok.
  • Merhaba arkadaşlar,

Eski hilesiz Rust'u özleyenler olmuştur eminim. Normalde korsan oyunu desteklemem yalnız eski Rust'un korsan bir versionu var çok sağlam anti-hile yapmışlar kesinlikle hile yok. (denedim açılmıyor)

5-6 tane sunucusu var her sunucuya giriş yapamıyosunuz her tür için sunucu açmışlar. Hala eski zevkiyle oynamak isteyenler varsa PM atabilir burdan paylaşmıyorum korsan olduğu için.
  • Arkadaşlar dün bir servera girdim girmeden önce fava'da attım. Bugün o serveri ne favorites ne history kısmında bulabiliyorum. Çokta beğenmiştim. Geçmişe dönük hangi servera girdiğimi bulabileceğim program vb. bişi varmı? Yoksa o serverin geçmişine rahmet mi okuyacağım
  • Server kapalı ise gözükmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://steamcommunity.com/profiles/76561198022511481/

reportlayın lütfne noclip ile duvardan evin içinde girdi gözümün önünde, 2. kez aylar sonra ev yaparak oyuna başladım yine bırakıyorum hile yüzünden hiç bi oyundan zevk alamıyoruz
  • 3 adet gift mevcuttur. Fiyat 20 TL.
  • Başlığı yeniledim, ilk mesajdaki büyük resimleri editledim, oyunun linki ve başlık resmini ekledim.
    Simage kullanmaya özen gösterelim iyi forumlar.
  • Rust legacy versiyonda silaha eklenen dürbün flashlight laser vb. Eklentileri çıkarabiliyor muyuz çıkıyorsa nasıl çıkıyor çıkmıyorsa zaten bir gereğı yok

• gecen gelen güncellemede antihack güncellemesi vardı. hack olayları ne durumda bilen varmı özellikle eski versiyonda hack varmı halen? baya uzun süredir oynamıyorum oyunu merak ettim oynayanlar cwp werebilirlermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

gecen gelen güncellemede antihack güncellemesi vardı. hack olayları ne durumda bilen varmı özellikle eski versiyonda hack varmı halen? baya uzun süredir oynamıyorum oyunu merak ettim oynayanlar cwp werebilirlermi acaba?

Legacy sürümünde anti hack modu olan serverlar var. Onlarda hack diye bir sorun yok. Hack kullanmaya çalışan anında banlanıyor, tekrar aynı servera giremiyor.

• UberKleiner kullanıcısına yanıt
    eski sürümdede varmı bu olay ve serwerde koruma olup olmadıgını nasıl anlayacagız :)
  • quote:

eski sürümdede varmı bu olay ve serwerde koruma olup olmadıgını nasıl anlayacagız :)

Eski sürümde var. Modded server olanlara bakacaksınız. NoHack vb. şeyler yazar. Zaten modlu serverlarda çoğunlukla antihack vardır.
  • Arkadaşlar cevap alamadım bu silahlara ekledigimiz scope flashlight gibi parcaları nasil cikariyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: bogo46

Arkadaşlar cevap alamadım bu silahlara ekledigimiz scope flashlight gibi parcaları nasil cikariyoruz

Benim bildigim onlar cıkmıyor kalıyor öyle tekrar yap en iyisi sen silah yada bul :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar cevap alamadım bu silahlara ekledigimiz scope flashlight gibi parcaları nasil cikariyoruz

Benim bildigim onlar cıkmıyor kalıyor öyle tekrar yap en iyisi sen silah yada bul :)

Yapma ya cıkarirım diye pistole eklediydim flashlight ve laseri

• quote:

quote:

quote:

Yapma ya cıkarirım diye pistole eklediydim flashlight ve laseri

yenı sw mi eski sw mi oynuyorsun eski ise gelebilirim bayadır oynamıyorum oynayayım bari biraz :D

• Pazar fiyatı 30 TL olan Sandbox Game Shirt 7 TL değerinde CS GO skini ile takas edilir
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.