Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba birşey sorucam ben oyunu normal bi şekilde oynuyordum fakat şimdi ilk tıkladığımda yuklenirken oyundan atıyo sebebi nedir acaba
  • kimse oynamıyo heralde burda oyunu. wipe atınca evler gitmeyen sağlam türk serveri var mı.???
  • brigantes B kullanıcısına yanıt
    Usta server önerisi istiyorsun hata çözümü arıyorsun pek cevap gelmesini bekleme yani ben o hatayı hiç almadım googleden araştırmalısın server öneriside veremiyeceğim bu aralar oynamıyorum türk sunucuları zaten sayılı aratınca oyundan çıkıyor gir bak nasılmış , sen burdan yazıpta biri cevap verene kadar serverlere girip az oynayıp araştırsan daha hızlı olur :) Kimse konuya bakıp aman güzel kardeşime server araştırıp güzelleri listeyeyim demiyor veya hatanın çözümünü araştırıp sana anlatmıyor , iğnelemeye falan çalışmıyorum sadece açık sözlüyüm biraz başka bir sorun varsa anlatırım server önerisi hata çözümü dışında varsa birşey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 27 Haziran 2015; 17:20:21 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    oynuyorum zaten bro. hatta gittim global serverde oynamaya başladım. 4 5 gün ölmemiştim taa ki düne kadar. 5 günlük emek gidince baydı yine türk server arıyorum. türk serverlerde sürekli wipe atıyorlar herşey siliniyo. onu sevmiyorum işte.
  • brigantes B kullanıcısına yanıt
    Yatak yaparsan öldüğünde o yatakta canlanırsın .
  • Şu oyuna bi optimizasyon gelse harika olacak..arma 3 normal-high oynatan PC bu oyunda 20 FPS alıyor low ayarlarda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Arma 3 ün player sayısı ile sorunu var sen 70 kişilik king of the hill moduna gir bi 30 fps alamazsın :) en azından bende gtx 560 var 22 fps alıyorum herşey lowda highda fark etmiyor oyundaki oyuncu sayısı ve zamanla oluşan objeler falanla ilgili bi sorun var , ama boş bir sunucuya gir mis gibi 60 fps alırsın bende öyle en azından .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Arma 3 ün player sayısı ile sorunu var sen 70 kişilik king of the hill moduna gir bi 30 fps alamazsın :) en azından bende gtx 560 var 22 fps alıyorum herşey lowda highda fark etmiyor oyundaki oyuncu sayısı ve zamanla oluşan objeler falanla ilgili bi sorun var , ama boş bir sunucuya gir mis gibi 60 fps alırsın bende öyle en azından .

60 kişilik altis serverinda kavala denen şehirde 30 altına inmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Şu oyuna bi optimizasyon gelse harika olacak..arma 3 normal-high oynatan PC bu oyunda 20 FPS alıyor low ayarlarda..

armada eline çekici alıp mapi şekillendirebiliyor musun ? kendi kafana göre ne bileyim servera türk bayrağı çizip kapına asabiliyor musun ? hani karşılaştırdığın oyun çok mantıksız direk optimizasyona girsen bişey demiyecem arma3 ne alaka açamayınca optimizasyonu fazla abartıyorsunuz bence bende 2.5 senelik ekran kartı var pahalı bi kart da değil full hd fantastic 50 fps alıyorum şuan 100 kişilik officalda.. oyunun grafiği çok gelişti map çok büyük değişkenlikler çok fazla doğal olarak bilgisayara yükleniyor gelişme aşamasında olan böyle bir oyun için bu optimizasyon normal, yani mükemmel demiyorum ama oynanmayacak gibi değil

• Haklı öyle düşünmemiştim ama rustda çok etken var ölüler bile oyunda kalıyor fırınlardan yere çöpler düşüyor o çöpler çok fps düşürüyordur hatta onun için bi çözüm yolu falan bulmuşlardı en son öyle birşey okumuştum en azından azaltıcaktı kasma olayını , yani bir sürü ev var ölüler hayvanlar vs. vs. etkisi vardır , da boşuna konuşmak saçma zaten alpha full sürüm çıkınca kasıyorsa ozaman üstünde durulması lazım .
  • Ama bende kasma mağduruyum dandik kart olunca artık yeni pc alana kadar bize rust yok yada düzelene kadar .
  • Oyuna optimizasyon şart. Legacy oynuyorum, o da baymaya başladı. Experimental e girdim, 15 fps en düşük ayarlarda. Gökyüzü siyah görünüyor, gece meşaleyi elime alıyorum ateş yok

Bir de bugün legacy de ev yaptım. Odun toplamaya gittim geldim ev yok. Wood shelter yaptım arkamı döndüm tekrar baktım kaybolmuş. Bu kaybolmalar server kaynaklı mıdır ? Ayrıca taş odun falan spawn olmuyor. bunlar servera göre değişiklik gösterir mi ?

• UberKleiner kullanıcısına yanıt
    Shelter yani direk koyulan vurarak kırılıyor serverden kaynaklıdır veya biri kaşla göz arasında kırmıştır :) yapıcaksan en azından 1 karalık temel direkler duvar çatı kapı ve kapı aralığından oluşan bir ev yapmalısınki en azından c4 ü olmayan kıramaz metal kapı koy ayrıca çünkü tahta kapıda vurarak kırılıyor aklıma geldi oyun ilk girdiğimizde shelterin kapısını kırıp girdiler diye metal kapı koyuyorduk sheltere :D sonra shelteri kırıp beynimize sıktılar ondan sonra anca ders aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Shelter yani direk koyulan vurarak kırılıyor serverden kaynaklıdır veya biri kaşla göz arasında kırmıştır :) yapıcaksan en azından 1 karalık temel direkler duvar çatı kapı ve kapı aralığından oluşan bir ev yapmalısınki en azından c4 ü olmayan kıramaz metal kapı koy ayrıca çünkü tahta kapıda vurarak kırılıyor aklıma geldi oyun ilk girdiğimizde shelterin kapısını kırıp girdiler diye metal kapı koyuyorduk sheltere :D sonra shelteri kırıp beynimize sıktılar ondan sonra anca ders aldık

Yok ben tek başıma oynuyorum boş bir serverda. Shelter kayboldu, mis gibi kocaman ev yapmıştım o da kayboldu. Evi kurduğum yere gittim baktım yerinde yeller esiyor.

Odun taş falan da kalmadı. Haritada ne kadar varsa topladım. Yenisi de spawn olmuyor anlamadım.

• UberKleiner kullanıcısına yanıt
    Serverde bokluk neden boş olduğu belli .
  • Merhaba ben 2-3 gün önce steamdan rust aldım.Sistemimin yettiğine rağmen 15 fps alıyorum ayarları düşürsemde çok fazla yükselmiyor nasıl çözebilirim sistemim gayet yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman9561

Merhaba ben 2-3 gün önce steamdan rust aldım.Sistemimin yettiğine rağmen 15 fps alıyorum ayarları düşürsemde çok fazla yükselmiyor nasıl çözebilirim sistemim gayet yetiyor

keşke önce sistemini yazsaydın laptoplardaki 2 cigolayt ekran kartıyla falan mı yetiyor diyorsun yoksa gerçekten mi yetiyor onu görürdü yardımcı olacak arkadaşlar şimdi bilmeden kimden ne cevap bekliyorsun bilmiyorum ama zor
  • Windows 7 Professional 64 bit
    İŞLEMCİ: İntel Core 2 Quad Q6600 2.3GHz
    EKRAN KARTI :Nvidia Geforce 9600 GT
    8GB RAM
    DİRECTX 10

Kardeş sistemim bu rustun sistem gereksinimlerine baktım kaldırıyor hatta tam oluyor galiba neyse siz daha iyi bilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman9561

Windows 7 Professional 64 bit
    İŞLEMCİ: İntel Core 2 Quad Q6600 2.3GHz
    EKRAN KARTI :Nvidia Geforce 9600 GT
    8GB RAM
    DİRECTX 10

Kardeş sistemim bu rustun sistem gereksinimlerine baktım kaldırıyor hatta tam oluyor galiba neyse siz daha iyi bilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim :)

rustun minimum veya eski versiyonu için yazılmış olabilir orada gözükenler bakmadım söylenene fakat sisteminiz baya eski rust yeni versiyonu grafikler vs. çok yüklenildi o yüzden sisteminiz yetmiyor şuan
    belki ileride optimizasyonu mükemmel hale getirirlerse anca diyecem ama sanmıyorum dahada gelişiyor oyun sisteminiz biraz geri kalmış bu durumda
    edit: betalar kısmından legacy seçin ilk versiyona girin onu deneyin ilk versiyonu şimdiki gibi değil ama onu oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 6 Temmuz 2015; 14:24:29 >

• arkadaşım rust henüz alpha 'da defalarca söyledik, zaten optimizasyon sorunları yaşıyorlar beta gelene kadar bu şekilde sistemlerle alakası yok.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.