Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngilizce konuşulan bir serverde oynayacaksan en iyisi playrusthq.com en büyük 2 topluluk site ve serverinden biri , buyur buda sitesihttp://www.playrusthq.com/
  • beyler uzun süredir düşünüyorum almayı ama lag falan sorunları oluyomu swlerde ?
  • Merhabalar, 4 kişi dün oyuna başladık az çok bir şeyler yaptık fakat harita olayını çözemedik. Mesela bir yere ev kurduk ve sonra keşfe çıkmaya karar verdik. Evi geri bulmamız 4 saatimizi aldı. Bunun bir çözümü var mı acaba? aktif olarak haritadaki yerimizi görebileceğimiz? bir de procedural maplerle diğer maplerin farkı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardahun

Merhabalar, 4 kişi dün oyuna başladık az çok bir şeyler yaptık fakat harita olayını çözemedik. Mesela bir yere ev kurduk ve sonra keşfe çıkmaya karar verdik. Evi geri bulmamız 4 saatimizi aldı. Bunun bir çözümü var mı acaba? aktif olarak haritadaki yerimizi görebileceğimiz? bir de procedural maplerle diğer maplerin farkı nedir acaba?

Oyun içerisinde harita yapımını öğrenip yaparsanız yerinizi işaretlersiniz ve evinizi. Rahatça bulabilirsiniz. Başka yolu vardır muhakkak ama ben pek zaman harcamadım oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

quote:

Orijinalden alıntı: Pardahun

Merhabalar, 4 kişi dün oyuna başladık az çok bir şeyler yaptık fakat harita olayını çözemedik. Mesela bir yere ev kurduk ve sonra keşfe çıkmaya karar verdik. Evi geri bulmamız 4 saatimizi aldı. Bunun bir çözümü var mı acaba? aktif olarak haritadaki yerimizi görebileceğimiz? bir de procedural maplerle diğer maplerin farkı nedir acaba?

Oyun içerisinde harita yapımını öğrenip yaparsanız yerinizi işaretlersiniz ve evinizi. Rahatça bulabilirsiniz. Başka yolu vardır muhakkak ama ben pek zaman harcamadım oyuna.

O haritayı yaptığım takdirde yerimi anlık olarak görebiliyor muyum?

• Pardahun kullanıcısına yanıt
    Aynen .
  • Acaba steam da bulunan four pack nedr?Bir de oyunu normal olarak satın aldığımızda acaba hem legacy hem de experimental e erişimimiz direk sağlanabiliyor mu?
  • oyun başarılı olma yolunda ilerliyo sanırsam. hep dayz ve h1z1 in gerisinde olan rust ı an itibari ile 16k kişi oynuyo, h1z1 i 8400, dayz yi 7800 kişi oynuyo. bu şuanki online oyuncu sayısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faro55

Acaba steam da bulunan four pack nedr?Bir de oyunu normal olarak satın aldığımızda acaba hem legacy hem de experimental e erişimimiz direk sağlanabiliyor mu?

four pack adından anlaşılacağı gibi 4 lü paket yani aldığınız da 3 kopya daha envarterinize eklenir farklı steam hesaplarına gönderebilirsiniz, özetle 4 tane almış oluyorsunuz arkadaşlarıyla vs. alacaklara indirim avantajı sağlıyor
    2 versiyona da erişim var fakat son güncellemede legacy versiyonu kaldırmaya yönelik girişteki seçme kısmını kaldırdılar yeni versiyon geliştiği için eski versiyon 2. plana atıldı. Ulaşmak için beta kısmından legacy ayarlamanız gerekiyor
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Ne olarak gerideki rust h1z1 ve dayz e göre ha birde rust bir zombi oyunu değildir bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 19 Mayıs 2015; 21:19:51 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    oyuncu sayısı olarak gerideydi uzun süredir. insanlar dayz varken rust a ne gerek var gibisinden yaklaştı(çokça şahit oldum). ama şimdi herkes doğru yolu bulmuş gibi.
    zaten rust zombi oyunu demedim. oyuna sahibim. ortak noktaları survival diye kıyas yaptım. zaten steamde yorumlara bakınca hep dayz ile kıyaslamışlar
  • S.a öncelikle heryere baktm çaresi yok ama deliricem oynamak istediğim bir oyun bu ama hata veriyor hataya gelecek olursak oyuna giriyom açılıyor anasayfa ve ardından sunuculardan birine giriyom ve yükleniyor tam giricek oyun karşıma gelicek
    ama gelmiyo aksine oyun birden kapanıyor ve bende haliyle çıldırıyorum pcmin özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed3529 -- 21 Mayıs 2015; 19:10:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

oyuncu sayısı olarak gerideydi uzun süredir. insanlar dayz varken rust a ne gerek var gibisinden yaklaştı(çokça şahit oldum). ama şimdi herkes doğru yolu bulmuş gibi.
    zaten rust zombi oyunu demedim. oyuna sahibim. ortak noktaları survival diye kıyas yaptım. zaten steamde yorumlara bakınca hep dayz ile kıyaslamışlar

bence çok alakasız oyunlar kıyaslamak saçmalık o zaman rustu cs go ile kıyaslayım cs go dan oyuncu sayısı olarak çok geride o zaman çok kötü oyun
    ortak noktaları 2sindede düşmanı öldürüyon hayatta kalmak istiyorsun dayz ile rust benzerliği gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed3529

S.a öncelikle heryere baktm çaresi yok ama deliricem oynamak istediğim bir oyun bu ama hata veriyor hataya gelecek olursak oyuna giriyom açılıyor anasayfa ve ardından sunuculardan birine giriyom ve yükleniyor tam giricek oyun karşıma gelicek
    ama gelmiyo aksine oyun birden kapanıyor ve bende haliyle çıldırıyorum pcmin özellikleri

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2053486/a4322f5c-a1cc-4964-b87d-5d51378c895e.png

bilgisayarının özellikleri yetersiz hani genelde en son bakılan şey ram 2gb kullanılabilir bellek gözüküyor bu oyun için o bile yetersiz

• sistemim bu oyunu sistemim oyunu kaldıracağını biliyorumda grafikleri hangi ayarlarda oynayabilirim ? Ekran kartım : Amd Radeon HD 7670M (2GB)

en kalabalık sunucudaki oyuncu sayısı kaç civarında oluyor ?
    birde başka kullanıcıların yorumlarına baktığıma metalden yapılan evlerin çok kolay kırıldığını okudum (1 sene önce atılmış yorum) hayla çok kolay mı kırılıyor ?
  • PxJasius kullanıcısına yanıt
    Oyun her hafta değişiyor sen 1 seneden bahsetmişin :D metaller c4 ile taşa göre daha kolay kırılıyor ama yakın silahlara direnci daha çok birde armored var gelişmiş metal gibi birşey zırhlı yani o en iyisi .

Ekran kartına baktım şöyle söliyim şuan benim pc fantastic simple fast falan fark etmiyor nedense , fps f2 de ayarlardan değişiyor benim terrain quaility 20 shader ise 300 çimler kapalı 25 35 fps alıyorum yerine göre değişiyor tabii en düşük 25 fps alıyorum oda yeni ayarlarla oldu , senin ekran kartı benimkinden daha kötü yani sende 15-20 fps falan alırsın , pek iyi değil pc yani kaldırır kaldırmasınada kasar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 23 Mayıs 2015; 17:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Oyun her hafta değişiyor sen 1 seneden bahsetmişin :D metaller c4 ile taşa göre daha kolay kırılıyor ama yakın silahlara direnci daha çok birde armored var gelişmiş metal gibi birşey zırhlı yani o en iyisi .

Ekran kartına baktım şöyle söliyim şuan benim pc fantastic simple fast falan fark etmiyor nedense , fps f2 de ayarlardan değişiyor benim terrain quaility 20 shader ise 300 çimler kapalı 25 35 fps alıyorum yerine göre değişiyor tabii en düşük 25 fps alıyorum oda yeni ayarlarla oldu , senin ekran kartı benimkinden daha kötü yani sende 15-20 fps falan alırsın , pek iyi değil pc yani kaldırır kaldırmasınada kasar gibi.

Oyunu aldım oynadım bayağı dediğiniz gibi kastı biraz grafiklerl düşürdüm. Birde 180 kişilik sunucuda kasıyo 90 civarında kasmıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PxJasius kullanıcısına yanıt
    Normal her oyunda oyuncu arttıkça fps düşer .
  • Beyler oyunu aldım uzun süredir bende ancak oynayacak adam bulamadığım için tek başıma oynayamıyorum oyunu çok iyi de öğrenemedim ne yazıkki bana hem öğreticek hemde beraber oynayabileceğim bir grup varmı küfür falan etmem skype ve ts ye gelirim mikrofonum falan var her türlü ayak uydururum yani yaşım 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Normal her oyunda oyuncu arttıkça fps düşer .

Dostum ben normalde expreminteal de serverlar gozukmediği için legacy oynuyorum bugün kapatmışlar onu bende exprementiele başlıyayım dedim.Serverlar gözüküyor ama girmiyor şmdide.Hata şu : Discannected : EAC Unconnected.

Easyanticheati silip kurdum ama olmuyor.Şimdiden saol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.