Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncelleme sonrası ara ara olan oyunun çökmesi sıklaştı

Çözüm önerisi olan var mı?
  • kimano kullanıcısına yanıt
    Valla oyunda sorun olsa bence herkeste çökerdi bende oyun hiç çökmüyor çok uzun süreler 5-6 saat açık kalınca hata vermeden kendi kendine kapandığı olmuştu 1-2 kere , oyunu komple sil yeniden yükle veya oyun dosyalarını doğrula belki dosyalarda sıkıntı vardır .

edit : bu eksikeleme sistemi geldi geleli bütün ..... lar toplaştı bu foruma her b.ka eksi atıyorlar çöküyor oyununuz çünkü bilgisayarınız dandik kardeşim bukadar basit kaldırmıyor işte oynamayında kurtulalım sizden bütün gün yok çöküyor yok kasıyor diye sızlanmaktan başka birşey yapmıyorsunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 11 Nisan 2015; 18:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Valla oyunda sorun olsa bence herkeste çökerdi bende oyun hiç çökmüyor çok uzun süreler 5-6 saat açık kalınca hata vermeden kendi kendine kapandığı olmuştu 1-2 kere , oyunu komple sil yeniden yükle veya oyun dosyalarını doğrula belki dosyalarda sıkıntı vardır .

bu eksikeleme sistemi geldi geleli bütün ..... lar toplaştı bu foruma her b.ka eksi atıyorlar çöküyor oyununuz çünkü bilgisayarınız dandik kardeşim bukadar basit kaldırmıyor işte oynamayında kurtulalım sizden bütün gün yok çöküyor yok kasıyor diye sızlanmaktan başka birşey yapmıyorsunuz .

Yardımın için teşekkür ederim. Dosyaları doğruladim düzelmedi.sildim yeniden indirdim oldu. Cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimano kullanıcısına yanıt
    Birde düşük fps alıyorsan f2 den oyun içinde terrain quilityi 20 yap 15 fps artışı alıcaksın bende öyle oluyor en azından .
  • oyun ne kadar efsane gözükse de hileye çözüm bulamadıkları için hala çöp ve sanırım çöp olarak kalacak yine dayanamadım girdim oyuna yeni versiyon offical 100 kişilik server da 1000 defansı olan 2x4 metal ev yaptım. dün bugün falan 10 saat harcadım sonuç adam metal evin içindeyken dışarıdan bana ateş etti neye uğradığımı şaşırdım şırınga bastım öldürmedi 1 kere vurdu, öncesinde de metal evden önce yaptığım ufak taş evde yaşarken bi loot yapmaya çıktım geldim soymuşlar ne hikmetse cam falanda yok duvarda kırılmamış kapıyı açtım girdim binlerce metali almış çıkmış biri başka bir şeye dokunmamış
    en son olarakta yapıma kapalıyken inşaat yapanlar var evin çevresine saçma sapan merdiven falan koymuşlardı umursamadım kırdım alet dolabı kapalı sonra kapıma dayanıp o duvardan ateş eden adam kapıma kazık tuzak bırakmış kapının tam önüne ve kırılmıyor 0/100 yazıyor ne hikmetse metal balta, stone spear falan işlemiyor
    başka oyunlarda da hack var tabi ama hile yapıldığında mesela ne biliyim cs de kaybettiğin tek şey 30dklık zamanın olur onda da oynuyor olursun falan filan ama rust da bi hacker çok büyük emeğini çalabiliyor insanın gerçekten asabı bozuluyor

edit: bir şey daha ekleyim adam gelmiş gece inşaat yine kapalıyken kazığın içine kazıkla beraber text tahtaları ile duvar örmüş kapıyı tamamen kapatmış kapıyı açınca duvarın içine açılıyor ve karşınızda duvar oluyor, old versiyonda bu inşaat kapatma olayı yokken bile daha iyiydi böylesi yoktu
    baya uğraş sonucu kırıldı kazık ama heralde yeterli malzemem olmasa odunum vs. mal gibi kalmıştım nası koyuyorsa adam bunları inşaat kapalıyken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 13 Nisan 2015; 14:04:53 >

• resmi serverda hile duymak insanı gerçekten üzüyor. birkaç gündür TR serverlarından birinde oynuyorum nüfus az henüz başıma bir iş gelmedi açıklanamayan. Ama hilecinin biri dadanırsa işimiz zor. bence steamden bile banlanması gerekiyor böyle terbiyesiz yaratıkların.
  • Banada olmuştu kayanın üstüne ev yapıp dolap koymustum adam dolap yok gibi kayanın dibine block koya koya yukarı cıkmıştı artık bug mu hilemi bilemeyecem ama o kazığın kırılmama olayı büyük ihtimal bug çünkü yeni geldi bu yeni güncelleme geldi geleli dakka başı 20mb güncelleme falan geliyor düzeltiyorlar birşeyleri , offical server oynanacak en son server admin falan yok ,bence gel playrusthq.com da oyna hem ingilizce konuşuluyor hemde admin çok ilgili , steam ismi Matt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 13 Nisan 2015; 15:14:58 >
  • quote:

Banada olmuştu kayanın üstüne ev yapıp dolap koymustum adam dolap yok gibi kayanın dibine block koya koya yukarı cıkmıştı artık bug mu hilemi bilemeyecem ama o kazığın kırılmama olayı büyük ihtimal bug çünkü yeni geldi bu yeni güncelleme geldi geleli dakka başı 20mb güncelleme falan geliyor düzeltiyorlar birşeyleri , offical server oynanacak en son server admin falan yok ,bence gel playrusthq.com da oyna hem ingilizce konuşuluyor hemde admin çok ilgili , steam ismi Matt.

valla gta 5 geliyor yarın o yüzden o kadar zaman ayırabileceğimi düşünmüyorum tekrar başlamaya
    kazık olayının canı buglu sanırım 0/100 yazıyor ama kırıldı mesele onu koyabilmesi bide tahtayla kapıyı kapatıyor hepsini kırmaya uğraşıyon evinden çıkabilmek için

• Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım beraber takılabileceğimiz bana oyunu öğretecek biri varsa steamden eklesin lütfen
    steam : hsynbb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdet -- 19 Nisan 2015; 1:03:14 >
  • RUST seven oyunculara güzel bir haber olmak için, "yeniden" merhaba.

Bol etkinlikli, Türkçe, seviyeli bir RUST sunucusu olarak bilinirdi RUSTEd.tv. Kurduk, ellerimizle büyüttük ancak hem benim kızımın doğumu, hem de community'deki sıkıntılardan dolayı tadı damağımızda kaldı.

İşte tam da o ruh ve enerji ile bir kez daha çıktık yola. RUST yeni, lakin yüzümüz bilindik. Hanedan Electronic Sports Community (ESC) çatısı altında kaldığımız yerden yola devam ediyor olacağız.

Özellikle bizleri tanıyanlar bilir, dünyalık kavgalara, çekişmelere, ayrımcılığa, küfüre, seviyesizliğe, hileye müsade etmeden nasıl kocaman bir aile olabildiğimizi.. Merak etmeyin, aynı taşlara basarak yola devam ediyor olacağız. Gelişmiş sistemlerimizle, clanlar, köyler ve şehirlerle bu keyfi katlayacağız...

Sunucumuz açıldı, ancak şu an modlar, hile korumaları ve eşya/bina sistemlerini yerleştiriyoruz. Eski dostlardan bir beta-tester grubu ile çalışıyoruz. Bu hafta sonu muhtemelen yayına girmiş olacağız. Ek olarak, bu konunun yanında sunucumuzun kendi konusu da açılacaktır.

Özcümle, Hanedan (RUST Experimental) sunucumuza bağlanabilmeniz için sadece birkaç gün kaldı. Kapalı testlerden sonra adresimizi de duyurup açılışı yapacağız. Sizleri de ailemize bekliyoruz.

Keyifli oyunlar dilerim.

• Sunucumuzu test etmeye devame diyoruz, hafta sonuna az kaldı, heyecanımız yerinde :)

Buyrun test notlarımız :

Hanedan RUST Sunucusu Steam grubu Test Notları 20.4.15 (Tıklayın)
  • İlk çıktığında satın almış ve lanetle kaldırmıştım, bu aralar Twitch yayınlarına denk geliyorumda oyun ne kadar güzelleşmiş, a' dan z' ye yenilenmiş, rakiplerinin önüne geçecek özellikler bile kazanmış gibi, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

İlk çıktığında satın almış ve lanetle kaldırmıştım, bu aralar Twitch yayınlarına denk geliyorumda oyun ne kadar güzelleşmiş, a' dan z' ye yenilenmiş, rakiplerinin önüne geçecek özellikler bile kazanmış gibi, ne dersiniz?

Tekrar dön oynamaya,1-2 gün emek ver ev yap item topla sonra şerefsiz,adi,assagilik bir insan gelsin hileyle evini darmaduman etsin sonra defolup gitsin.sende o sinirle kal.Bu oyundan bir cacik olmaz.Gecen gun hile kullanan veleti bulup skype a cagirdik evet kullaniyorum sizin evinizi ben yiktim diyor.velet 4 aydir hileyle oynadigini daha birsey olmadigini soyluyor utanmadan.

Ne deyim, o kadar para verip aldıüımız hizmete bak, sadece bu oyun değil tabi, bunun gibi pek çok oyunda böyle maalesef, neyse hiç yüklemeyim o zaman.

• Arkadaslar sizce DayZ mı Rust mı?

• öldü. kullanıcısına yanıt
    Bende ikiside var ama bence rust çünkü dayzde 2 yıl olcak heralde bi gelişme yok oyuna kıyafet silah eklemekten başka birşey yapmıyorlar ve çok yavaş çalışıyorlar , zaten bakarsan rustun yapımcıları garrys mod un yapımcılarıyla aynı , garrys mod çok tutulmuş bir oyun 2006 da çıkmasına rağmen hala çok oynananlar listesindedir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 26 Nisan 2015; 13:20:30 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bence hile diye sızlanıp oyunu gömmeye çalışanlara bakma benim başıma yeni versiyonda sadece 1 kere hile geldi 200 küsür saat oynadım yenisini , doğru servere girersen hileciler banlanıyor admini olan serverlerde oynayacan offical veya adminsiz serverlerde oynarsan hile hile diye çıldırırsın ama kimse birşey yapmaz tek çare adminli bir sunucuda oynamak playrusthq.com adlı servere beklerim admini steamimde ekli :) bi durum olsa direk yazabilirsin yani tsleri falanda var bildiğim , ayrıca rusted.tv adlı kanal rust serveri açıyor o serverdede anti hile modları falan olacak adminide online olucaktır açılınca beklerim steam grubunu veriyim ordan takip edebilirsinhttp://steamcommunity.com/gid/103582791438052432 bu arada türk serveri olcak kanal türklerin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 26 Nisan 2015; 10:57:56 >

• quote:

Bence hile diye sızlanıp oyunu gömmeye çalışanlara bakma benim başıma yeni versiyonda sadece 1 kere hile geldi 200 küsür saat oynadım yenisini , doğru servere girersen hileciler banlanıyor admini olan serverlerde oynayacan offical veya adminsiz serverlerde oynarsan hile hile diye çıldırırsın ama kimse birşey yapmaz tek çare adminli bir sunucuda oynamak playrusthq.com adlı servere beklerim admini steamimde ekli :) bi durum olsa direk yazabilirsin yani tsleri falanda var bildiğim , ayrıca rusted.tv adlı kanal rust serveri açıyor o serverdede anti hile modları falan olacak adminide online olucaktır açılınca beklerim steam grubunu veriyim ordan takip edebilirsinhttp://steamcommunity.com/gid/103582791438052432 bu arada türk serveri olcak kanal türklerin .

Teşekkürler bakayım bi hocam.

• Neredeyse 2 aydır girmiyordum.Yeni güncellemeler cidden müthiş. Grafikler çağ atlamış. Atmosfer çok değişmiş. Optimizasyon da iyileşmeler var. İnce detay yenilikler güzel olmuş. Ekibi tebrik ediyorum adamlar çalışıyor. Betasını düşünemiyorum. Bence büyük bir eksikte bayan karakter yada farklı karakterler.

• Arkadaşlar oyuna girdiğimde shift+tab ile steam'e geçiş yapamıyorum. Play old versionda böyle bir sıkıntım yok. :S
  • achefort kullanıcısına yanıt
    Eskidede yenidede steam arayüzü açılıyor sen steam ayarlarına gir arayüzü açan tuşları kontrol et büyük ihtimal değiştirdin shift tab yerine başka tuşlarla açılıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.