Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Eskidede yenidede steam arayüzü açılıyor sen steam ayarlarına gir arayüzü açan tuşları kontrol et büyük ihtimal değiştirdin shift tab yerine başka tuşlarla açılıyordur.

Shift+Tab idi önceden daha sonra Home tuşu yaptım fakat sonuç aynı. Çok sıkıntı bu durum steamde ekran görüntüsü bile alamıyorum. İşletim sistemim Windows 8.1

EDIT: Fraps'ı kapatınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achefort -- 29 Nisan 2015; 2:21:14 >
  • Bu sistemle ne kadar kaliteli oynayabilirim oyunu?

* Intel i7 2.93 Ghz islemci
    * 2 GB 128 bit ASUS GT 630 Ekran Kartı
    * 4 GB DDR3 Ram ( +4 ekleticem )
    * 1tb HDD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • achefort kullanıcısına yanıt
    Aynen bende frapsı oyun açıkken açınca oluyor o oyunu kapatıp açman lazım olmazsa steami kapat aç düzeliyor .
  • Oyuna girdik playrusthq'da 6 kişiyle :D Katliam üstüne katliam yapıyorlar bir rahat edemedik ya. Silahları kapan direk ortalığı tozutuyor.
  • Orası öyle evet wipe geldikten sonra başlamak bi ev yapmak lazım 1 hafta sürekli ev yaparken öldüğümü hatırlıyorum oyundan soğumuştum , her perşembe veya cuma wipe geliyor o sunucuya , birde düşman yerine dost edinirsen senin karına o sunucuda kime rastlasam seni tanıyorum diyorum öldürmicem seni birşey olursa söyle bana diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 30 Nisan 2015; 12:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Orası öyle evet wipe geldikten sonra başlamak bi ev yapmak lazım 1 hafta sürekli ev yaparken öldüğümü hatırlıyorum oyundan soğumuştum , her perşembe veya cuma wipe geliyor o sunucuya , birde düşman yerine dost edinirsen senin karına o sunucuda kime rastlasam seni tanıyorum diyorum öldürmicem seni birşey olursa söyle bana diyor

3 saat sonra gelecekmiş sanırım. Wipe sonrası BP'ler duruyor mu?
  • Sanırım her 4 haftada bir yani ayda bir bp ler sıfırlanıyor ama sadece güçlü silahlar sıfırlanıyor hani bolt action ak 47 tompson ayrıca explosive ve c4 bp si diğer şeyler duruyor kaskdır kıyafettir baltadır kazmadır en azından bizde öyle oldu onlar kaldı baba silahlar ve c4 gitti .
  • 2 Ay sonra Rust'a baslamayi dusunuyorum, son durum nedir oyunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BP bulmanın daha kolay bir yolu yok mu ya varil kırmaktan başka? Çıplak bir şekilde Radtownlara giremiyorum, girsem bile sunucu adam dolu gelip çöküyorlar tepemize.
  • Varillerden her türlü bp çıkıyor.
  • beyler
    3.kişi bakış açısını nasıl değiştireceğim birde
    kapıları neyle açacağım eşyaları neyle alacağım üzerime @ILosMasTeR
  • tomysawyer T kullanıcısına yanıt
    3. bakış açısı uzun süre önce kalktı artık yok , E ile her türlü şeyi açabilir alabilirsin E ye basılı tutarsan daha fazla seçenek çıkar kapı şifresi değiştirme falan mesela kilide bakarak e ye basılı tutarsan .
  • Arkadaşlar base ler yine hemen yıkılıyormu yoksa güçlendirildimi
  • arkadaşlar sorularım var
    1-code lock nasıl yapılıyor ilk başlarken yapılmıyor galiba
    2-kapı nasıl güçlendiriliyor?
  • 3yüz5yüz kullanıcısına yanıt
    Konuyu okursan yazdım sorduklarının nasıl olduğunu sss de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 8 Mayıs 2015; 13:12:12 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    hocam peki kilitli evim vardı içerde beni öldürüp anahtarımı aldılar kapı kilitli kaldı kapıyı nasıl açabilirim?
  • 3yüz5yüz kullanıcısına yanıt
    2. bir anahtar yapıcan kutuya koycan hatta hemen spawn ol anahtarı al kilidi unlock yap sök kapıdaki kilidi tekrar tak eski anahtarıda at gitsin adam evine o anahtarla gelip giremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 8 Mayıs 2015; 22:59:01 >
  • Yeni güncelleme harika görünüyor.
  • Yanlız çeviri çok kötü bizim türkler yapıyor çeviriyi herkes çevirebiliyor ozamanda google translateden çeviren yazıyor Hide kelimesini gizli diye çevirmişler birde komik çeviriler yapıyorlar ingilizceye tam uyarlamaya çalışıyorlar örnek Lock with a key yazıyor anahtar ile kilitle yazmışlar ya kilitle yaz gitsin işte
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım önerebilceğiniz güzel bir türk serverı varmı acaba, yada oyuna girdiğimde hangi serverda başlamalıyım
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.