Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Official sunucularda oynuyorum genelde ama bir sorunum var izlediğim videolarda milletin karşısına chest çıkıyo onları topluyorlar içinden silah mermi falan çıkıyo bende bu tarz chestler falan hiç çıkmadı sadece oyuncuların koyduğu chestler var onlarda boş oluyor zaten.

birde sunucular kaç haftaya bir falan sıfırlanıyor ? Sanırım güncellemelerde sıfırlanıyormus güncellemeler ortalama ne zamandan ne zamana oluyor?
  • Acaba experimental şuanda legacy e göre daha mı zevkli?Bir de legacy deki türk server ve serverlerdeki online oyuncu sayısı ne durumda?Son olarak da haritalar büyüdüğü için insanların birbirini bulamadığını legacy deki gibi çatışmaların yaşanmadığını yazan yerler olmuş bu doğru mudur acaba?
  • joklamme kullanıcısına yanıt
    Legacy kapanmadı steam kütüphanene gir oyuna sağ tıkla özellikler de orda Betalar adlı yere gir legacyi seç oynamaya devam edebilirsin sorununa gelince hiç duymadım ama internetle ilgili bi sorunun olabilir eac anti hile programı başkada bi fikrim yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 25 Mayıs 2015; 11:58:54 >
  • PxJasius kullanıcısına yanıt
    Offical sunucular laglı olabilir ve kasabilir ayrıca adminide yok hileci olursa birşey yapmazlar haberin olsun . Sadece mapin sıfırlanması gereken güncellemelerde sıfırlanıyor offical serverler onun dışında sıfırlanmaz güncelleme olayına gelince her hafta güncelleme geliyor rusta nadiren gecikebiliyor . Chest falan demişsin heralde varilleri kast ediyorsun artık okadar çok varil çıkmıyor ve millet topladığı içinde bulamıyorsundur en çok çölde bulursun varili oraya bak .
  • faro55 F kullanıcısına yanıt
    Normalde cevap vermiyecektim ama son cümlelerindeki sorundan orayı cevapliyim legacydeki map her serverde aynı ve çok ufak bir map yeni rustta milyon çeşit map çeşidi ve büyüklüğü var bazıları 150 kişinin oynaması gereken mapi 20 kişilik servere koyuyor ondan kimse kimseyi bulamıyor ondan serverine göre değişiyor o olay oyuncu sayısıyla map büyüklüğü iyi ayarlanmış olmalı ne 2 dakikada bir adam çıkmalı neden yarım saat gezip adam bulamadım denmemeli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Offical sunucular laglı olabilir ve kasabilir ayrıca adminide yok hileci olursa birşey yapmazlar haberin olsun . Sadece mapin sıfırlanması gereken güncellemelerde sıfırlanıyor offical serverler onun dışında sıfırlanmaz güncelleme olayına gelince her hafta güncelleme geliyor rusta nadiren gecikebiliyor . Chest falan demişsin heralde varilleri kast ediyorsun artık okadar çok varil çıkmıyor ve millet topladığı içinde bulamıyorsundur en çok çölde bulursun varili oraya bak .

zaten official sunucular biraz zor kaçmaya başladı bana home tp li sunucular oynamaya başladım şimdilik azıcık oyunu öğrendikten sonra official sunuculara geçeyim en iyisi

yanıtlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Legacy kapanmadı steam kütüphanene gir oyuna sağ tıkla özellikler de orda Betalar adlı yere gir legacyi seç oynamaya devam edebilirsin sorununa gelince hiç duymadım ama internetle ilgili bi sorunun olabilir eac anti hile programı başkada bi fikrim .

Saol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Google aramalarında "Rust Türkiye" aramalarında birinci sirada olan rust-tr com Türkiye Rust fan sayfasının serveri olan bu server modlu server listesinde yer alıyor ancak olan modlar sadece anti hile modlarıdır.

Oyunda admin ismi ve kim olduğu belirli olarak kesinlikle hiç bir oyuncu ile itifak yapmadan oynuyor alenen takip edebilirsiniz.

Serverimiz Modlu server listesinde yer almasına rağmen oyunun tanıdını kaçıracak saçma sapan modlar olmadan sadece Beta aşamasında olan ve yetersiz Hile koruması olan oyunu desteklemek amacı ile anti hile modları ile çalışmaktadır.

Sizin internet bağlantınız problemli yani PİNG sayınız yüksek olmadıkça kesinlikle LAG sorunu yaşamazsınız.

Sunucumuzda küfür etmek ve diğer oyunculara hakaret etmek kesinlikle yasaktır.

Sunucuya girmeniz için konsola

client.connect 108.61.112.199:28016

yazmanız gerekmektedir. Konsolu açmak için F1 tuşuna basınız.

Daha sonra ki oyunlarınızda konsola girmeden HİSTORY kısmında Rust-TR com Server'ına ulaşabilirsiniz.

• beyler kütüphanede oyuna sağ tıklayınca orda betas var ordada bir sürü versiyon var hangisini oyniyacaz ?
  • İşte rust severlerden bir güzel video daha müzik dinlemeyi sevenler izlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 2 Haziran 2015; 19:48:59 >
  • Eğer eski rustu oynayacaksan legacyi seçicen , normalini oynayacaksan hiçbirşeyi seçmiyecen eğer gelmemiş güncellemeleri test etmek daha önceden görmek istiyorsan development the last updates olanı seçicen diğer 2 si nedir bende bilmiyorum onları seçme en iyisi :)
  • İndirime girer mi arkadaşlar bu yaz indirimlerinde?

• Bu oyunu oynayacak arkadaş bulamıyorum steam id İceİceİce ekleyin oynayalım
  • Oyunu dün aldım. 15 dakika oynama fırsatım oldu. Ben şöyle kendi çapımda takılacağım , kimsenin bana bulaşmadığı bir server önerisi yapar mısınız.

• arkadaşlar yeni başladım benimle birlikte oynamak isteyen varsa steam'den eklesin (dbgstudios)
  • önceden girdiğim bi servere girmeye çalışınca steam auth timeout yazıyor. bunun nedeni nedir ? bazı serverlere de giriyorum ama oyuna bir türlü girmiyor yazılar çıkıyor bekliyor.

• Daha önce böyle bir hata gelmemişti. Windows 8.1 kullanıyorum neden bu sorun var ?
  • Beyler oyunu almayı düşünüyorum. Sürekli video falan izliyorum çok hoşuma gitti. Ama bir sorum olacak.

Bu experimental mi ne çıkmış, onu pek sevmedim. Eski videolardaki oyun (sanırım legacy diye geçiyor) daha çok hoşuma gitti. Aldıktan sonra legacy olanını istediğim gibi oynayabilir miyim ? Legacy de serverlar falan var mıdır oynayan kalmış mıdır hala ?

Bir de oyunu laptop da oynayacağım. Ekran kardım Ati hd 6470m. Grafiklerde en düşük ayarlarda çok kasma olur mu ? Genelde oyunları en düşük ayarlarda oynuyorum.
  • UberKleiner kullanıcısına yanıt
    Zaten istesende oynayamazsın yeni rustu o laptop ile ama eskisini bilemeyecem , eski rust hala oynanıyor serverler var ama o oyuna uzun süredir güncelleme gelmiyor hani gelmicekte sadece isteyenler oynasın diye duruyor , artık paso yenisinin üstünde çalışıyorlar ve çok daha güzel eskisine göre her yönden daha iyi , gerek grafik gerek oynanış gerek çeşitlilik aklına gelecek her yönden iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 25 Haziran 2015; 17:30:19 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.