Şimdi Ara

= RUSTTURKEY.com = 20 Haziraz Cuma - 21:00 Wipe (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyuna Yeni başlayanlar için güzel bir rehber.

http://forum.donanimhaber.com/m_90639928/tm.htm
  • Hileli ortamlardan kaçıp hileden uzak bir ortam arayışında olan ben ve klanım [~TR~] (Turkish Raiders) , taktik ve stratejimizle bu serverın büyüklerinin üstesinden geldiğimiz için banlandık.

Merhabalar. Ben ve grubum, [~TR~] clanı, bu serverı burada görüp dün oynamaya başladık. Official serverlardaki hacker sorunlarından bıkıp , Hacker sorunu olmayan düzgün bir server arayışına girmiştik. İlk community server denememiz olan bu server , hayal kırıklığı ile sonuçlandı.

Sizlere başımızdan geçen olayları kısaca anlatayım, sizde bu serverda oynamak isteyip istemediğinize karar verin. Dün ben ve grubum karar verip bu serverda oynamaya başladık. Başta görünen bu sakinlik vadide benim gereksiz vurulmam sonucu bozuldu. Biz bunları çok yaşadık, takıldığım nokta bu değildi, Beni vuran TKT klanından elemanlar "Buralar bizim, buralara giremezsin, buralara anca arkadaşlarımız girebilir" demeside ortamın biraz gerilmesine neden oldu açıkcası. Ben eşyalarımı almaya çalışırken clan elemanlarımızdan bir tanesi oraya geldi ve TKT klanı elemanlarına ateş etti. Aramızda savaş ilan edildi , başımıza ödül konuldu. Velasıl, biz kendimizi farklı bir ev yapıp açık ettik, benim isteğim onları bizim gerçek evimizi yıktıklarına ve bizi bitirdiklerine inandırmak ve böylece aramızdaki düşmanlığı bitirmekti, fakat bizim bir clan elemanımız dışardan gelip diğer klanın elemanlarını taradı ve 2-3 kişi öldürdü. Onları inandırmak için buda planın bir parçasıydı , kolay teslim olmuyorduk.

Klan elemanları Adminin dostuymuş bildiğim kadarıyla, yada admin içlerindeymiş, birden Clan elemanlarım ve ben, yani 3 kişi banlandık serverdan.

Bu servera girip oynamak istiyorsanız bir daha düşünün. Güçlenmenize izin vermiyorlar, yada aklınızı ve stratejinizi kullandığınızda hileci olarak suçlanıp banı yiyorsunuz.

Arkadaşıma "hileci" diyen arkadaşlar onu reportladığını ve vac ban alacağını ileri sürdüler. Onlara bu işi düzgünce araştırmalarını ve öğrenmelerini öneriyorum. Vac ban , steam reportlara bakmıyor, eğer oyuncu tarafından uygunsuz bir davranış tespit edilirse listeye alınıyor ve en geç bir hafta içinde banlanıyor. Bir hafta sonunda ne olduğunu burdan kendilerine ileteceğim.

Edit : Serverın açıklama yazısında "adil mücadele" yazıyor. Adil mücadele ile alakası yok , anlattığımdan gördüğünüz üzere nişancı arkadaş klan elemanlarını vurduktan sonra hepimiz ban yedik ve bize hileci muamelesi yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolmacı -- 16 Haziran 2014; 14:45:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dolmacı

Hileli ortamlardan kaçıp hileden uzak bir ortam arayışında olan ben ve klanım [~TR~] (Turkish Raiders) , taktik ve stratejimizle bu serverın büyüklerinin üstesinden geldiğimiz için banlandık.

Merhabalar. Ben ve grubum, [~TR~] clanı, bu serverı burada görüp dün oynamaya başladık. Official serverlardaki hacker sorunlarından bıkıp , Hacker sorunu olmayan düzgün bir server arayışına girmiştik. İlk community server denememiz olan bu server , hayal kırıklığı ile sonuçlandı.

Sizlere başımızdan geçen olayları kısaca anlatayım, sizde bu serverda oynamak isteyip istemediğinize karar verin. Dün ben ve grubum karar verip bu serverda oynamaya başladık. Başta görünen bu sakinlik vadide benim gereksiz vurulmam sonucu bozuldu. Biz bunları çok yaşadık, takıldığım nokta bu değildi, Beni vuran TKT klanından elemanlar "Buralar bizim, buralara giremezsin, buralara anca arkadaşlarımız girebilir" demeside ortamın biraz gerilmesine neden oldu açıkcası. Ben eşyalarımı almaya çalışırken clan elemanlarımızdan bir tanesi oraya geldi ve TKT klanı elemanlarına ateş etti. Aramızda savaş ilan edildi , başımıza ödül konuldu. Velasıl, biz kendimizi farklı bir ev yapıp açık ettik, benim isteğim onları bizim gerçek evimizi yıktıklarına ve bizi bitirdiklerine inandırmak ve böylece aramızdaki düşmanlığı bitirmekti, fakat bizim bir clan elemanımız dışardan gelip diğer klanın elemanlarını taradı ve 2-3 kişi öldürdü. Onları inandırmak için buda planın bir parçasıydı , kolay teslim olmuyorduk.

Klan elemanları Adminin dostuymuş bildiğim kadarıyla, yada admin içlerindeymiş, birden Clan elemanlarım ve ben, yani 3 kişi banlandık serverdan.

Bu servera girip oynamak istiyorsanız bir daha düşünün. Güçlenmenize izin vermiyorlar, yada aklınızı ve stratejinizi kullandığınızda hileci olarak suçlanıp banı yiyorsunuz.

Arkadaşıma "hileci" diyen arkadaşlar onu reportladığını ve vac ban alacağını ileri sürdüler. Onlara bu işi düzgünce araştırmalarını ve öğrenmelerini öneriyorum. Vac ban , steam reportlara bakmıyor, eğer oyuncu tarafından uygunsuz bir davranış tespit edilirse listeye alınıyor ve en geç bir hafta içinde banlanıyor. Bir hafta sonunda ne olduğunu burdan kendilerine ileteceğim.

Edit : Serverın açıklama yazısında "adil mücadele" yazıyor. Adil mücadele ile alakası yok , anlattığımdan gördüğünüz üzere nişancı arkadaş klan elemanlarını vurduktan sonra hepimiz ban yedik ve bize hileci muamelesi yapıldı.

Burada kendinizi özgürce ifade ediyorsunuz, hakkınız. Ancak biz sizlerlerden çıkıp ta ben hile yaptım demenizi, bunu kabul etmenizi zaten beklemiyoruz. Rustturkey olarak hileye 0 toleransla yola çıktık ve bunu acizlik olarak gördük. Emin olmadan da adım atmadık. Bu güne kadar 60'a yakın kişi banlandı. Küfür, hile vb şeylerle. Şu an etkin oynayan 40 civarı oyuncumuz var. Biz server ne olursa olsun dolsun mantığında olmadık, olmayacağız. Bunu yukarıda da acık ve net bir şekilde belirttik.

Şimdi gelelim sizin ban meselenize. Tkt klanı üyeleri tarafından hile var, takibe alınsın talebi gelmiş ve bir adminim bu görevi üstlenmiş. Siz sohbet ederken dağdan ateş eden arkadaşınız hile olduğu idda edildi. Bunun sonrasında Tkt klanı size saldıracağını, raid yapacağını söyleyip, adminden de süreci takip etmesini istiyor. Hile iddiası olduğu için adminim bunu gerçekleştiriyor ve raid süresince olanları dışarıdan takip ediyor. Raid temiz bir şekilde gerçekleşiyor. Ne oluyorsa ondan sonra oluyor. Hile olduğu iddia edilen arkadaşınız geliyor ve birbiriyle alakasız yerlerde olan 2 kişiyi salise farkla headshot ile öldürüyor. Admin şait olduğu bu durum karşısında ban işlemini gerçekleştiriyor.

Şimdi soracaksınız arkadaşımız hile yaptıysa biz neden banlanıyoruz. Hileye 0 tolerans mantığı ile hileyi yapan kadar onu barındıranları da uzaklaştırıyoruz. Bu takım üyenizse onun yaptıkları karşısında sorumlu olmaya mahkumsunuz. Bir klanda bir kişi hile ise diğerlerinin de olma ihtimalini gözardı edemiyoruz.

Dürüst, ilkeli bir şekilde oyun oynayanların rahat etmesi, onlara temiz bir server sunma amacındayız. Ne kadar karalama olursa olsun bu böyle devam edecek. Bu yola çıkarken hertürlü saldırıya, hakarete, iftiraya uğrayacağımızı biliyorduk ve buna göğüs gereceğiz ve germeye devam edeceğiz

Siz şimdi burada istediğiniz karalamayı yaptınız. Bırakın artık buna oyuncular karar versin. Lütfen konuyu uzatıp forumu kirletmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 16 Haziran 2014; 15:51:36 >

• Bu konuda tabiki uzatılacak birşey yok. Eğer yalan yanlış sözler savuruyor olsam bu durumun üstünde bu kadar durmazdım. Sizinde bildiğiniz gibi Rust için çok sayıda farklı serverlar bulunmakta."Biz böyleyiz , üsteleme bırak git" mantığına sahip biri veya bir grup tarafından yönetilen bir serverda zaten yerimiz olamaz. Herhangi bir haksızlıkta veya yanlış anlaşılmada durumu daha düzgün değerlendireceğinizi düşünmüştüm, yanılmışım. Ben size ne kadar da "biz hile kullanmıyoruz" desemde, bundan tamamen emin olamazsınız, fakat TKT klanı arkadaşımızı reportladığını ve Vac ban alacağını öne sürdü. Bekleyelim ve görelim ne olacağını.

Tebrikler , adminleriniz normal oyuncudan daha güçlü olduğunu kanıtlıyor, sadece banlayarak. Diğer serverlarda hackerlardan kaçıyorduk, burdada bir adminin desteklediği klandan. Bu servera katılmak isteyenlerin bidaha düşünmesi için bu yazıları paylaşıyorum. Fakat admin oyuncuların düzgünce düşüncelerini belirtmesini bile "Forumu kirletmek" olarak değerlendiriyor, bravo.

edit : "alakasız yerlerde olan 2 kişiyi salise farkla headshot ile öldürüyor." demişsiniz , ölen kişiler arka arkaya kapının önünde duruyorlarmış. Raide gelen kişiler evin kapısının önündeydi , nasıl alakasız yerlerde olabilirler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolmacı -- 16 Haziran 2014; 17:52:22 >

• Dediğim gibi rahatsızlığınızı dile getirmek hakkınız, aklınca diğer oyuncuları uyarmanız, serveri kötülemeniz sizin kararınız ama bunun da bir ölçüsü olmalı. Kendinizce olay anlattınız, tepkinizi gösterdiniz. Ama verdiğiniz bilgiler doğruyu yansıtmıyor. Hile kullanan arkadaşınızın yanlış savunmalarıyla gelip burada onu savunmanız gereksiz ve boş. İki kişi kapının önünde duruyordu demeniz saçma ve yersiz. Adminim olayı izledi ve gerekli tespitleri yaptı. Biri kapının önünde ve diğeri çok alakasız bir yerde evden uzaktaydı. Lütfen suçlunun savunuculuğunu yapmayın.

Bu yazılar bu konu burada olduğu sürece kalacak. O yüzden tekrar tekrar yazarak konuyu uzatmanızın bir manası yok.

Arkadaşınızın kesin bir şekilde hile kullandığı admin tarafından tespit edildi. Bu acizliği sergiledikten sonra bizden taviz ya da anlayış beklemeyin. 0 tolerans demekle bunu kastediyoruz. Hile yapanın sadece bu oyunda bu serverda değil, hiçbir oyunda hiçbir serverda yeri yok. Diğer serverlardan farkımız bunun takibini sıkı bir şekilde yapmamız ve kesinlikle taviz vermemizdir. Dürüst oynayan oyuncuların bizden talebi budur.

Şansınızı başka serverlarda denemenizi ve hileye yaklaşmamanızı temenni etmekten başka yapabileceğim bir şey yok. Takım arkadaşlarınızı iyi seçmeli ve bir yanlışlarını görürseniz körü körüne sahip çıkmamalısınız. Çünkü bu acizlik tüm klanınızı lekeleyen bir durumdur.

• ÖNEMLİ DUYURU : Server'i geç fark eden Rust oyuncularının talebi ve mevcut klanların, rakiplerin artması isteği doğrultusunda Wipe oylaması açmış bulunuyoruz. Aşağıdaki konudan oyunuzu kullanabilirsiniz.

Oylama Konusu : http://www.rustturkey.com/

Oylamanın %50'in üzerinde olumlu sonuçlanması doğrultusunda 20 Haziran Cuma günü saat : 21:00'da wipe atılacaktır.

Katılım 30'un üzerinde olmazsa, oylama iptal edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 17 Haziran 2014; 22:23:33 >
  • Peki, ben anlayacağımı anladım, ilginiz için teşekkür ederim. Ben bu konuyu burda kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolmacı

Peki, ben anlayacağımı anladım, ilginiz için teşekkür ederim. Ben bu konuyu burda kapatıyorum.

Anlayışınız için ben teşekkür ederim. İyi oyunlar.
  • Wipe oylaması için son 2 gün arkadaşlar. Perşembe gecesi oylama son bulacaktır. Serverimizdaki mücadeleye katılmak için iyi bir fırsat.
  • Wipe Oylaması için son gün arkadaşlar. Akşam saat: 18:00 itibari ile oylama son bulacak.

Şu anki durum : Tolam 67 Oy kullanıldı.

36 Oy = %53.7 Evet

31 Oy = %46.3 Hayır

Oylama değişmezse bu akşam wipe atılacaktır. Wipe saatini buradan bildireceğim.

İyi oyunlar.
  • Wipe oylaması sonuçlandı arkadaşlar. Çıkan sonuca göre bu akşam 21:00'da wipe atılacak.

Yeni başlayacaklar için bu bir fırsat. Serverin kendini kanıtladığına inanıyorum. Server açıldığı günden bu güne 100'ün üzerinde kişi uzaklaştırıldı. Küfür, hile vs gibi sebeplerle banlandı. Gerekli temizliğin yapıldığına inanıyoruz.

Bu yeni başlangıç ile yolumuza kalıcı olarak devam edeceğiz. Yeni güncellemeye kadar herhangibir wipe sözkonusu değildir. Yeni oyunun hazır olmadığını görüyoruz. Bizim tahminimiz en az 3 ay.

Hile yapaların banları kesinlikle açılmayacaktır.

Küfür sebebi ile banlananların talebi dorultusunda değerlendirme yapılıp banları açılacaktır.

Tüm rust severleri bugün saat : 21:00 da sunucumuza bekliyoruz. Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 20 Haziran 2014; 18:34:57 >
  • Acaba servera starter kit veya kit hatchet getirilme imkanı varmı yeni başlayanlar için çok sıkıntı oluyor özellikle serverdaki sürekli adam öldürme gereskinimi duyan itemli itemsiz herkesi öldüren arkadaşları hesaba katınca işler imkansızlaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morchon ağır hack adminlere duyrulur. Bi o değilmiş ki herkes hack konuşuyor.
     = RUSTTURKEY.com = 20 Haziraz Cuma - 21:00 Wipe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 27 Haziran 2014; 3:07:50 >
  • müsaadeniz olursa bende server hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum öncelikle yaklaşık 1 haftaya yakın süredir serverınızda oynuyorum,gerçekten Türklerin böyle şeyler yapması çok gurur verici sizi tebrik ediyorum yalnız eksik yanları da yok değil öncelikle çoğu zaman serverda online bir admin bulunmuyor belki çalışıyosunuzdur falandır filandır ama daha hiç online admine rastlamak nasip olmadı arada bir admin geldi diye biri kuyuya taş atıyor herkes bir anda remove diye çığırmaya başlıyor publicten sonuçta ne remove oluyor ne de admin varmı yokmu anlaşılıyor. Daha bugün başımdan geçen bir olay servera hacker biri girdi serverda topu topu 15 kişi maksimum vardı bu adam başladı 300 metrelerden shotgunla headshot atmaya,herkes bişiler diyor kimi reportlayacağını kimi intikam alacağını ama neticede adam onları da vuruyor.Neyse bende bu sırada sakin sakin ses çıkarmadan evimin içinde duruyordum o yüzden başıma bir şey gelmedi.Sonuç olarak adam ard arda gelen reportlamalardan sonra oyundan çıktı ve geri dönüp vac ban yediğini ve hacki kapattığını söyledi ama burda bütün oyuncular zarar gördü kimisi eşyalarını kimisi evini kaybetti buna karşın hiçbir adminden açıklama gelmedi bu kişi banlanmıştır veya gereken yapılmıştır diye he derseniz ki biz sürekli izliyoruz kardeşim ne münasebet adminin olmaması serverda o zaman bu hile kullanarak bişiler elde eden adamların önleri niye kesilmiyor.Teşekkürler iyi geceler

• Ben oyunu dün satın aldım oynayıp öğrenebileceğim bi türk serveri arıyordum sizin servera denk geldim. yaklaşık 30 dakikadır oynuyorum ama tek başıma biraz sıkıcı. Bu serverda oynayan arkadaşlar varsa beraber oynayabiliriz.
  • aha bu serverada geçmiş olsun oldu çok şaşırtıcı bu kadar ilgili(!) kişiler varken nasıl oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.