Şimdi Ara

= RUSTTURKEY.com = 20 Haziraz Cuma - 21:00 Wipe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wipe oylaması sonuçlandı arkadaşlar. Çıkan sonuca göre bu akşam 21:00'da wipe atılacak.

Yeni başlayacaklar için bu bir fırsat. Serverin kendini kanıtladığına inanıyorum. Server açıldığı günden bu güne 100'ün üzerinde kişi uzaklaştırıldı. Küfür, hile vs gibi sebeplerle banlandı. Gerekli temizliğin yapıldığına inanıyoruz.

Bu yeni başlangıç ile yolumuza kalıcı olarak devam edeceğiz. Yeni güncellemeye kadar herhangibir wipe sözkonusu değildir. Yeni oyunun hazır olmadığını görüyoruz. Bizim tahminimiz en az 3 ay.

Hile yapaların banları kesinlikle açılmayacaktır.

Küfür sebebi ile banlananların talebi dorultusunda değerlendirme yapılıp banları açılacaktır.

Tüm rust severleri bugün saat : 21:00 da sunucumuza bekliyoruz. Herkese iyi oyunlar.

RUSTTURKEY

Türkiye'nin Rust Serveri

Yetişkin ve deneyimli kadromuzla Türkiyedeki Kaliteli Rust Server boşluğunu doldurmaya geliyoruz. Deneyimli Admin, adil mücadele, devamlılık ve seviyeli bir ortam arayan Rust Severleri Sunucumuza bekliyoruz. Her türlü kendinizi ifade edebileceğiniz ve gelişmeleri takip edebileceğiniz sitesiyle Server ve kuralların gelişiminde söz sahibi olabileceğiniz bir hizmet sunulacaktır.

Detaylı bilgi için hepinizi web sitemize bekliyoruz.

Sitemiz
    www.rustturkey.com

Rustturkey Sunucu Adresimiz
    net.connect 158.58.173.59:28115

Destek
    destek@rustturkey.com

Steam Grubu
    Rustturkey

Facebook Grubu
    Rustturkey

SUNUCU AÇILIŞ TARİHİ
    30 Mayıs 2014 Cuma
    Saat : 18:00

Tüm Rust Severlerin Sunucumuza Destek Vermesini Bekliyoruz

İyi Oyunlar

BİLGİLENDİRME
    Aynı IP ile daha önce İtalyan ve Türk serverları açılmış olduğunu tespit ettik. Bu IP ile önceden açılmış serverlar ve kurucuları ile hiçbir ilgimiz yoktur.

KURALLAR

- Herhangi bir alanda reklam yapmak veya linkler paylaşmak yasaktır.

- Küfür eden oyuncular ilk küfürden 1 saat hapise girer, ikinci kez tekrarlaması halinde 1 günlük hapise girer ve üçüncü küfürde ise sınırsız banlama ile cezalandırılır.

- Her türlü hile ve benzeri durumlar sınırsız banlama ile cezalandırılacaktır.

- Foundation sınırı en fazla 8x8 olacak şekilde ev kurulumları yapılmalıdır. 7x9 gibi durumlar kabul edilmeyecektir. En x Boy en fazla 8 foundation olmalıdır.

- Kat sınırı en fazla 10 olacak şekilde katı çıkılmalıdır. 10 katın üzerindeki evlerin fazlalık olan katları admin tarafından yıkılacaktır.

- Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 18:00 ile 20:00 arası remove yapılacaktır. Bu süreler dışındaki remove talepleri dikkate alınmayacaktır ( remove edilenler admin tarafından geri verilmeyecektir ).

- Klanların üye sınırlaması yoktur.

- Kayaların içine ev yapmak yasaktır ve görülmesi durumunda uyarı yapılmaksızın silinecektir.

- Kapıların önlerini kapamak ve zaman kazanmak için eşyalar konulabilir fakat konulacak olan eşyaların "Rock" ile kırılabilir olması gerekmektedir. Aksi durumlarda yapılan engellemeler ilk uyarının ardından banlanarak sonuçlanacaktır. Amacımız oyunu insanlara zindan etmek olmamalıdır.

Yardım talebi için lütfen destek@rustturkey.com adresine mail atınız. Mantık çerçevesinde gönderilen tüm maillere en geç 24 saat içerisinde geri dönüş yapılacaktır. Atılan hiçbir mailin içeriği o veya bu sebepten, herhangi bir yerde paylaşılmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 20 Haziran 2014; 18:35:14 >

• gene hile dolacak

wipe atacaksınız ağlayacaklar serverda olay çıkacak herkes bırakacak

dedi dersiniz çünkü ben oyunu ilk açıldığından beri oynuyorum hangi tr serveri açıldıysa biz bu sefer bırakmıycaz dediyse hepsi 1 en fazla 2 ay sonra kapandı

edit: yazmayı unutmuşum raid yiyenlerde bırakıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5E38AFF9 -- 29 Mayıs 2014; 23:03:52 >
  • Haklısınız, rustı uzun süredir oynuyoruz ve çok çeşitli sorunlarla karşılaştık. Rust oyununda server acmanın ve yönetmenin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ama bir rust sever olarak Türkiyedeki bu boşluğu doldurmaya gönüllü olduk. Diğerlerinin aksine bu işi ciddiyetle yapacağız ve bunun için gerekli temelleri attık. Sitemiz hizmete girdi. Bu kadar emek harcayıp kimseyi yolun yarısında bırakmayacağız. Ama burada olgun oyuncuların desteği çok önemli. Sunucuya sahip çıkacak ilgili destekci rust severler olduğu sürece bıkmadan yılmadan bu yola devam edeceğiz. Hepimiz çalışan aile sahibi insanlarız. Bir zevk uğruna bu yola çıkmadık ve çıkmayız da. Yeter ki arkamızda gerekli desteği görelim. Kendimize güvenimiz tam. Bizim gibi olgun özverili rust oyuncularının olduğunu biliyoruz. Şüphesiz ki yalnız değiliz. Amacımız bu kesimle kemikleşen bir kadro kurup seviyeli ve eğlenceli bir ortamın temellerini atmak ve Rust Dünyasında Türkiye'nin en iyi sunucusu olmak. İnşallah sizleri de aramızda görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 29 Mayıs 2014; 23:16:24 >

• Hocam bazı şeyler ilgi alaka ile de olmuyo.Mesela ben en son oynadığım serverda admin gleeching yasaklamıştı.Buna rağmen evime 2 kere merdiven attılar.Admin gelip tek tek merdivenleri yıktı.Sonra baktık millet 30 katlı evler yapmaya başladı.Her kata 5 tane demir kapı koysa , bütün server birleşse o evi patlatacak c4 ü yapamaz.

Başka bir server açıldı.Bu sefer gleeching yasak ama aynı zamanda 5 kattan yüksek ev yapmak da yasak.Bu da işe yaramadı.

Bazı serverlarda blueprint iptal edildiğini bile gördük.

Yani bu oyun öyle bişey ki , herşeyi oluruna bıraksan olmuyo , bi taraftan kısıtlamalar getirsen hiç olmuyo.

Ancak bu oyunun en büyük kusuru gruplaşmadır.Bunu malesef kimse göremiyo.Güçlü olan grup güçlendikçe yapacak bişey kalmayınca sataşacak birilerini arayıp işini bitirir.İster daha zayıf grup olsun ister solo takılan olsun kimse kafa tutamaz.

Eğer bu oyundaki serverlara dengeli gruplar kurulursa o zaman oyunun keyfi çıkar.Maç oynarken bile bi takım diğerinden 1 kişi bile fazla olamaz.Ama ben bakıyorum adamlar serverda 7-8 kişi sürü halinde geziyo.Adminlerin umrunda değil.Bu oyun eğer bireysel oynanmıyacaksa , grup oyunu olacaksa o zaman mesela bi gruba small rad townu verin , diğer gruba big rad townu verin , haritayı 5 e bölün.Her grupta eşit sayıda insan olsun.Her grup kendi köyünü inşa etsin.Oyunun tadı böyle çıkar.Ya da diyeceksin ki gruplaşma yasak.Herkes kendi evini yapıp kendi mücadelesini versin.

• Gruplaşmayı nasıl yasaklayabileceksin?
  • Arkadaşlar siteyi yapmamızdaki amaç bu. Orada herkes kendi fikirlerini ortaya koyup oylamaya sunabilecek, fikir alışverişinde bulunabilecek. Yeter ki güzel ve seviyeli bir ortam oluşsun oyuncularımızın taleplerini dinleyeceğiz ve güzel bir mücadelenin ortaya çıkması için ortam hazırlayacağız. Yakında gelecek güncellemeyle oyun birçok yönden değişecek ve biz de gelen talepler doğrultusunda yolumuzu çizeceğiz. Umudumuz oyunun bazı açıklarının giderilmesi.

Tek oynayanların gruplar karşısında ezilmesi durumu gayet doğal olağan bir durumdur. Oyunun amacı da sizi takım arkadaşı bulmaya grup kurmaya itmesidir. Aslında bu oyunun değil gerçek hayatın gereğidir. Kıyamet sonrası bir hayatta ayakta kalmak için iletşim kurmak, el ele vermek en doğal hakkıdır insanların. Hatta bir zorunluluğudur bu.

Biz sunucumuzda insanın doğası gereği gerçekleştirdiği birşeyin önünü kesemeyiz, kesmeyiz. Her oyuncu iletişim kurmalı, sırt sırta vermeli, ortak mücadele vermeli. Biz her gelen bireysel oyuncuyu kendine takım kurması veya mevcut bir takıma katılması yönünde teşvik ederiz ve edeceğiz.

Sitemizi ziyaret ederseniz orada kuralları inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 30 Mayıs 2014; 1:10:24 >

• TKT Klanı olarak takipteyiz. Verdiğimiz uzun aradan sonra kaliteli bir server olacağı düşüncesiyle başlamayı düşünüyoruz. İnşallah iddia edildiği gibi başarılı bir server olur. Eğer emek harcayıp herşeye rağmen ayakta kalınacaksa klan olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Agarj.com 15 ekim pazar günü yayında
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi ya gerçek hayatta böyle değil mi?Mutlaka bi çeteye üye olman lazım.Yoksa markete gidip ekmek aldıktan sonra eve dönerken biri kafana sıkıp elindeki ekmeği alır.Özellikle sokaklar çok tehlikeli.Elinde m4'lerle dolaşan çeteler var.Şöyle evden biraz uzaklaşsan kafana sıkarlar.Hırsızlarda çok değişti son zamanlarda.Evine gelip c4'le kapını patlatıyolar.Sonra kendi kapılarını koyuyolar.Kendi evine giremiyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Tabi ya gerçek hayatta böyle değil mi?Mutlaka bi çeteye üye olman lazım.Yoksa markete gidip ekmek aldıktan sonra eve dönerken biri kafana sıkıp elindeki ekmeği alır.Özellikle sokaklar çok tehlikeli.Elinde m4'lerle dolaşan çeteler var.Şöyle evden biraz uzaklaşsan kafana sıkarlar.Hırsızlarda çok değişti son zamanlarda.Evine gelip c4'le kapını patlatıyolar.Sonra kendi kapılarını koyuyolar.Kendi evine giremiyosun.

Ya kingman ne komik adamsın ya. Adam kyamet sonrası hayattan bahsetmiş sen kalkmışssın yaşadığımız bu günden bahsediyorsun. Arkadaş okuduğunu da mı anlamıyorsun. Tamam kıyamet sonrası bir dönemde yaşama tecrubesi edinemedik ama böyle sanal olarak tecrube ediyoruz. (Zaten Allah göstermesin diye de dua edelim) Hiç kıyamet sonrası film, dizi de mi izlemedin. Hiç güleceğim yoktu ya :) ekmek almaktan bahsetmişsin, çetelerden. Kardeeşşşş KIYAMET SONRASI. Günümüz değil. Kurgu bu kardeş kurgu. Gerçek hayatta kıyamet sonrasını hayal et. Herkesin hayatta kalmak için nasıl kaos yarattığını. Acımasızlaştığını, insanlıktan çıktığını. Hayal gücün az da olsa gelişmiştir heralde.

Senle önceden de tartışmıştım. Patlayınca gelip atıp tutmuştun forumda. Kardeşim herkes senin gibi asosyal değil. Heryerde çıkıp gruplaşma olmasın, herkes bireysel oynasın diye yakarıp duruyorsun. Biraz sosyalleş ve arkadaş edin. Bunu birkaç ay önce de söylemiştim sana. İnan herşey daha da kolaylaşacak ve zevkli hale gelecek. Tek takılmak istiyorsan da takıl kardeşim, Kahramanlık yap. Grup olanlara da sataşıp durma. Sen istiyorsun diye herkes senin gibi asosyal mi takılacak. Bırak Multiplay oyunları. Git singleplay oyunlar oyna. Bulaşıp durma insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 30 Mayıs 2014; 13:42:29 >

• Sunucumuz 15 dakika sonra açılıyor. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Sunucumuz ilk 2 gününde 40'ın üzerinde oyuncuya ulaşsa da çeşitli sebeplerden dolayı (Hile, küfür vs) elemeler yapılmıştır. 20-30 arası aktif oyuncu ile yolumuza devam ediyoruz. Yönetim anlayışı ve çeşitli etkinliklerle birçok oyuncumuzun beğenisini kazandık. Umarız elit oyuncu sayımız gün geçtikçe artar ve verdiğimiz emeğin karşılığını alırız. Herkese iyi oyunlar.
  • Arkadaşlar servera gırdım oynuyorum. Çok güzel sunucusu açmışlar admin gerçekten çok ilgili ve çok güzel etkinlikler yapıyolar gerçekten güzel iş olmuş elinize emeginize sağlık umarım hiç bozulmaz herkese tavsiye edebileceğim güzel bir server oynamak için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkasap

Arkadaşlar servera gırdım oynuyorum. Çok güzel sunucusu açmışlar admin gerçekten çok ilgili ve çok güzel etkinlikler yapıyolar gerçekten güzel iş olmuş elinize emeginize sağlık umarım hiç bozulmaz herkese tavsiye edebileceğim güzel bir server oynamak için ideal.

Teşekkür ederim burak, elimizden geldiğince güzel bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Herkese iyi oyunlar.

Serverımız 30-40 Aktif oyuncuyla yoluna devam ediyor. Umarız bu sayı artarak devam eder.
  • rusturkey kullanıcısına yanıt
    oyunu 2 ay önce almıştım ama oynayacak arkadaş bulamadığımdan bir süre ara vermiştim. arkadaşlarım da rüşt almak üzereler. onlar alana kadar tek başıma, aldıktan sonra da grup olarak bu server'ı kullanma kararı verdik. umarız uzun ömürlü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist.

oyunu 2 ay önce almıştım ama oynayacak arkadaş bulamadığımdan bir süre ara vermiştim. arkadaşlarım da rüşt almak üzereler. onlar alana kadar tek başıma, aldıktan sonra da grup olarak bu server'ı kullanma kararı verdik. umarız uzun ömürlü olur

Serverimiz daimi olacağı kararıyla yola çıktık. Yakında gelecek kapsamlı güncellemeye kadar wipe de atmayacağız. Yeni güncellemeyle sıfırdan yolumuza devam edeceğiz. Şu bir gerçek ki her serverin devamlılığı oyuncuların varlığı ve desteği ile mümkündür. Biz gerek maddi gerekse de manevi harcamalarla hiçbir maddi karşılkık beklemeden oyunculara bu hizmeti sunuyoruz. Onlar için güzel bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Yeri geliyor acımasızca eleştiliyor hatta hakarete ugruyoruz. İstediğimiz tek şek emeklerimziin karşılığı olarak varlığınızla, görüşlerinizle bizlere destek vermeniz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. İnşallah sizlerin de varlığı ve desteği daimi oılur.

• serverda oynama şansı buldum ve oldukça beğendim. şimdiye kadar girdiğim serverlara nazaran daha güzel. admin çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyor. yalnız hep tek başıma dolandım, oyuncu profili nasıldır onu öğrenemedim. hayırlısıyla arkadaşlarım da oyunu aldıklarında beraber oynayacağız
  • quote:

serverda oynama şansı buldum ve oldukça beğendim. şimdiye kadar girdiğim serverlara nazaran daha güzel. admin çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyor. yalnız hep tek başıma dolandım, oyuncu profili nasıldır onu öğrenemedim. hayırlısıyla arkadaşlarım da oyunu aldıklarında beraber oynayacağız

Kardeşim ben senin oyuncu profili hakkındaki sorunu cevaplamaya çalışıyım. Benim gibi genellikle oyunlarda Türklerin yoğun olduğu server yerine yabancı ağırlıklı serverlarda oynadıysan yorumumu okumanı tavsiye ederim.Lafı uzatmadan başlıyayım; Adminler ellerinden geldiğince ilgilenmeye çalışıyor ve benim için diğerlerine oranla serverda daha az lag olduğunu söylemek mümkün. Oyuncu profiline gelirsek, beklentini yüksek tutma keza bir çoğu nerdrage tipler.

Şimdi sinirden çıktım oyundan. Bir adamın evine girmeye çalıştım, ateş etti ve öldüremedi ondan sonra klasik küfürler. Yok efendim bu evlerin birine zarar gelirse bütün oyun boyu sana musallat olurum bilmem ne. İki cümleyi birbirine "amk" bağlacı ile bağlamalar vs vs. Sonuçta kimse evcilik oynamak için açmıyor Rust'ı. Spawn noktalarındaki adamlara kurşun yağdıracak kadar vahşi de değiliz nihayetinde. Gel, gör ki olgun insanların dışında bir çok kişi çöp. Eğer kendini "Abi x beni öldürdü, şu adamın evini raidleyelim mi", "Beni öldürürsen, seni rahat bırakmam" ve "Bütün klanı toplayıp geleceğim" gibi, ekstradan 2 kelime arasına bir küfür gelicek şekilde cümleleri duymaya alışık değilsen tıpkı ben gibi yazılı chati kapatmanı ve sesli olanının, sesini kısmanı öneririm.

Umarım servera başlamayı düşünenlerin kafasında az çok bir imaj oluşmuştur. Benim sitemim bunlar gibi davranan insanlarımız ve oyuncu topluluğumuza.Yönetenlerin elinden geleni yaptıklarını biliyorum ama sonradan katılmış bir kişi için verebileceğim öneri yaptırımların daha sert olması yönünde. Örneğin; Adam ard arda 6 kez flood yapıyor, admin ise bir daha yapması durumunda uyaracağını söylüyor. Niye bekliyorsun, güzel kardeşim. Ver uyarıyı!Bir daha yaparsa at banı. Bunun gibi 1 adamı elinde tutarsın, benim gibi 2 adam kaybersin. Uzun soluklu bir server yaratmak istiyorsan ya da istiyorsak benim görüşüm niteliğin, nicelikten daha önemli olduğu yönünde.

Bu saatte bu kadar saçmalayabiliyorum. Yazdıklarımın gerekli kişiler tarafından görülmesi dileği ile..

• şu saat itibariyle serverdayım bende.Adamların yanından geçtim diye kafamı kesmedikleri kaldı gerçekten.Ama intikamımı alacağım. Sw güzel dostum başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: adcarry

quote:

serverda oynama şansı buldum ve oldukça beğendim. şimdiye kadar girdiğim serverlara nazaran daha güzel. admin çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyor. yalnız hep tek başıma dolandım, oyuncu profili nasıldır onu öğrenemedim. hayırlısıyla arkadaşlarım da oyunu aldıklarında beraber oynayacağız

Kardeşim ben senin oyuncu profili hakkındaki sorunu cevaplamaya çalışıyım. Benim gibi genellikle oyunlarda Türklerin yoğun olduğu server yerine yabancı ağırlıklı serverlarda oynadıysan yorumumu okumanı tavsiye ederim.Lafı uzatmadan başlıyayım; Adminler ellerinden geldiğince ilgilenmeye çalışıyor ve benim için diğerlerine oranla serverda daha az lag olduğunu söylemek mümkün. Oyuncu profiline gelirsek, beklentini yüksek tutma keza bir çoğu nerdrage tipler.

Şimdi sinirden çıktım oyundan. Bir adamın evine girmeye çalıştım, ateş etti ve öldüremedi ondan sonra klasik küfürler. Yok efendim bu evlerin birine zarar gelirse bütün oyun boyu sana musallat olurum bilmem ne. İki cümleyi birbirine "amk" bağlacı ile bağlamalar vs vs. Sonuçta kimse evcilik oynamak için açmıyor Rust'ı. Spawn noktalarındaki adamlara kurşun yağdıracak kadar vahşi de değiliz nihayetinde. Gel, gör ki olgun insanların dışında bir çok kişi çöp. Eğer kendini "Abi x beni öldürdü, şu adamın evini raidleyelim mi", "Beni öldürürsen, seni rahat bırakmam" ve "Bütün klanı toplayıp geleceğim" gibi, ekstradan 2 kelime arasına bir küfür gelicek şekilde cümleleri duymaya alışık değilsen tıpkı ben gibi yazılı chati kapatmanı ve sesli olanının, sesini kısmanı öneririm.

Umarım servera başlamayı düşünenlerin kafasında az çok bir imaj oluşmuştur. Benim sitemim bunlar gibi davranan insanlarımız ve oyuncu topluluğumuza.Yönetenlerin elinden geleni yaptıklarını biliyorum ama sonradan katılmış bir kişi için verebileceğim öneri yaptırımların daha sert olması yönünde. Örneğin; Adam ard arda 6 kez flood yapıyor, admin ise bir daha yapması durumunda uyaracağını söylüyor. Niye bekliyorsun, güzel kardeşim. Ver uyarıyı!Bir daha yaparsa at banı. Bunun gibi 1 adamı elinde tutarsın, benim gibi 2 adam kaybersin. Uzun soluklu bir server yaratmak istiyorsan ya da istiyorsak benim görüşüm niteliğin, nicelikten daha önemli olduğu yönünde.

Bu saatte bu kadar saçmalayabiliyorum. Yazdıklarımın gerekli kişiler tarafından görülmesi dileği ile..

katiliyorum hocam dediginiz bircok seye. sadece adminin uyari konusu hakkinda bilgim
    yok cunku adminin online oldugunu gormedim pek fazla. gunde 1 saat oynuyorum ondan kaynakli olabilir.

bir ustteki arkadasin dedigi gibi, adamin evinin onunden geciyosun, kafani kopartip top gibi sektirmedikleri kaliyor. bence rust'taki serverlarin %95'inin hatasi ayni. RPG tarzi oynanmiyor olmasi. Adamin evinin onunde cirklciplak duruyorum, camdan cikip ne bakiyon lan diyip M4'le vuruyor. birazcik bile rol yapma olsa millette daha gercekci, daha keyifli bir oyun oynanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adcarry

quote:

Görüşlerinize katılıyoruz ve bu doğrultuda hareket etmeye çalışıyoruz. Server ilk günlerinde 40'ın üzerinde oyuncuya sahibiyken çeşitli sebeplerle ( küfür, hile, oyunu sabote etme, trollükten başka amacı olmama vs.) birçok insanı banladık ve serverdan uzaklaştırdık. Bu davranışımızın sebebi oyunu ciddiye alan, verdiği emeğin farkında olan, seviyeli bir şekilde oyun oynayanların önünü açmaktı. Açılışımızdan beri server ne olursa olsun adam dolsun mantığında olmadık. Başta da dediğim gibi seviyeli bir server yaratma amacında olduk. Sağolsun arkadaşlar bunun farkında oldular ve oyuncu sayımızı yine 40'ın üzerine taşıdılar. İnanın sizlere seviyeli bir ortam yaratma amacından başka bir amacımız yok. Bu zevkli oyundan mahrum kalınmasını istemiyoruz. Türk kardeşlerimiz aynı ortamda, seviyeli bir şekilde keyfine baksın istiyoruz.

Hoşgörmenizi umarak söylüyorum. Biz de çalışan insanlarız. Ailemiz, sorumluluklarımız var. İlgilenemediğimiz, gözümüzden kaçan olaylar olmuyor değil. Geç te olsa çözüm bulmak için emek harcıyoruz. Yaşadığınız sorunları forumumuzda (rustturkey.com) belirtin. Sizler için destek adresimiz de yukarı da verildi. Ne olursa olsun bize yazın, sorunlarınızı dile getirin. Buralarda belirttiğiniz sorunlar tarafımızdan mutlaka çözüme ulaştırılacaktır. Oyunun chat ekranından yazıp, gözden kaçmasına müsade etmeyin. Öyle insanlar var ki chatten ileri geri konuşup yargısız infaz yapmaktalar. Bizlerin de insan olduğu, meşgulüyetlerimizin olduğu unutuluyor. Siz oyunda nice sorun yaşarken bizler inanın kat be katını yaşıyoruz. Çocuklar, vasıfsız ergenler, rakipler tarafından nice çirkin saldırıya, küfürlere uğruyoruz. Oyuncu sayısına takılmadan gerektiğinde 10 oyunbozanı uzaklaştırır, 1 adam kazanırız. Yeterki Türk gencine yakışır şekilde hareket etsin, oyununu oynasın. Biz inanıyoruz çürük yumurtalar elene, elene seviyeli, adil, yapıcı bir kesimle yolumuza devam edeceğiz. Yakında güncelleme ile baştan yapılmış bir oyuna kavuşacağız. İnşallah o zamana kadar güzel bir topluluğa kavuşur, çekirdek kadromuzu oluştururuz.

Not : Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için admin sayımızı arttırma çalışmaları yapıyoruz. İnşallah desteklerinizle güzel sonuçlar alacağız. Herkese destekleri için teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 13 Haziran 2014; 2:50:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.