Şimdi Ara

Rüştü Kötü Kaleci mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüştü gerçekten kötü kaleci mi?Onun yerine geçecek adam die baktğımz Volkan'ın yaptığı hatalardan sonra bu sorunun cevabını tekrar dusunmek lazım diil mi?Görüşleriniz!

• Türkiye'de ki en iyi kaleci, aksini kim söylüyor ki?
  • En iyi Türk kalecidir kendisi.
  • Üstüne kaleci yoktur bence...
  • Çok iyi kaleci.Kimse aksini söyleyemez.Talihsiz goller yediği oldu onunda ama kurtarılması imkansız denilen şutları pozisyonlarıda kurtardı.
  • Enginde çok iyi kaleciydi o da zaman zaman hatalı goller yerdi Rüştüde hatalı goller yedi tabiki sonuçta bence kalecilik en zor iş,forvet oyuncusu 10 tane gol kaçırıp bir tane atsa kaçırdıkları unutulur.Ama kalecinin yedikleri unutulmaz,ayrıca Volkan içinde çok ön yargılı olunduğunu düşünüyorum.Çok iyi bir kaleci ve önünde uzun yılları var mutlaka desteğe ve tecrübeye ihtiyacı var...Malum en geç tecrübe kazanılacak mevkide oynuyor...
  • bana göre iyi kaleci maç kurtaran kalecidir.öle normal kurtarış yapan kalecı normal kelcıdır :))

rüştü maç kurtaran kalecı bana göre demekki ii kalecı.

volkan konusuda bana göre aklınca tavır koyuyo(kendı fıkrım)..ama eline yuzune bulaştırdı bunu..vestel maçında bir pozısyonda tesadufen dıkatımı çektı korner kullanılıyodu volkan sankı sahılde gibi yuruyodu atış sırasında.hiç bir kaleci bu şekılde pozısyon almaz.

ama daha kötusu var olayın sanırım gazetelere göre recebi çagırmısşlar ocakta off off
  • rüştü benim gözümde dünyanın sayılı 5 kalecisi arasındadır.volkanda çok iyi bir kaleci önemli olan hatalarından ders çıkarması.ama rüştü çok ayrı bir kaleci.
  • Zaten türkiye'nin tek Türk kalecisi diyebilirim...Çünkü Türkiyede bir tek Fener Türk kaleci yetiştiriyor
  • Rüştü çok iyibir kaleci ama profesyonel değil.ben henüz topa süpermen gibi yumruk atmaya çalışırken dizini döndüren adam görmedim rüştü 1. oldu üzülerek söylüyorum.ama bu profesyonel olmama sadce onda olan bişi değil tr futbolcusnun %99 u öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: MesthLeS

Zaten türkiye'nin tek Türk kalecisi diyebilirim...Çünkü Türkiyede bir tek Fener Türk kaleci yetiştiriyor

çok haklısın kardeş türkiyede bi tek fener türk kalecisi yetiştiriyor rüştü gibi bi kalecide daha türkiyeye gelmemiştir bence
  • volkan biraz fazla havalandı sanki dimi

yani anelkanın döktürdüğü maçta iyi güzel kurtardı sonra performansını devam ettirdi ama fazla havalandı bence sınırlarını bilmeli
  • Rü$tü yan topLar dı$ında harika ßi kaLeci
  • Arkadaşlar ben fanatik bir Galatasaraylı olarak Rüştü yü her zaman çok takdir ediyorum...Kalecinizin kıymetini bilin.İnşallah en yakın zamanda iyileşip sahalara geri döner...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 19 Kasım 2006; 15:20:09 >
  • enn ii kaleci martines
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.