Hayırlı olsun ne diyelim. Rüştü form tutarsa iyi kalecidir. Yozgat'lı transferine şaşrmamıştım ama bu transfer beni şaşırttı.
Rüştü tam bir Profosyonel
SAÇI UZUN başka kim kaldı FENERDE?? YOK YOK O HAVALİMANINDA Kİ JÖLE YE ÇOK İÇERLEMİŞLER
Kestirmediyse, kıvırcık uzun saçlarıyla Deniz de var...
quote:
Orjinalden alıntı: brand_izmir
SAÇI UZUN başka kim kaldı FENERDE?? YOK YOK O HAVALİMANINDA Kİ JÖLE YE ÇOK İÇERLEMİŞLER
yok yok bu demirören akıllanmıyacak
denizi volkanı uur u da verelim tam olsun
Fb2 olursunuz....
töbe töbe...
rüştü ve m.yozgatlı transferini eliştirenler futbolu bilmeyenlerdir.bence yönetim akıllılık etti.yabancı hakkını 2 ye çıkartıp.eksiklerini tamamlama imkanı buldu. sağa alınacak türkiyede kim var.belki ali bilgin oda fenerle anlaştı.bence e.sağlam da bunlara onay verdi. hayırlı olsun.
zamanında rüştüyü dövenler şimdi rüştüden birşeymi bekliyorlar
Ya yıldırım demirörene rica edelim su denizi de alsın bir zahmet.
bence Runje'yle Murat gitmeli Hakan'la Rüştü iyi bir ikili olur Rüştü'yü ne olursa olsun severim...
Runje gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Runje gitti.
Ok.
Hic bir oyuncu takimina bagli degildir Parayi goren ucuyor ama bunu rustuden hic beklemezdim ...
runje gitti iyi oldu yabancı kontenjanı için ama gereksiz bir transferdi
quote:
Orjinalden alıntı: SnickersS
Hic bir oyuncu takimina bagli degildir Parayi goren ucuyor ama bunu rustuden hic beklemezdim ...
valla yaw.tuncay gitse bu kadar bozulmazdım açıkcası.
zaten gelmişsin kaç yaşına,bu yaştan sonra ne gereği vardı?
neyse bundan sonraki hayatında başarılar.ne diyelim başka.
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
sanki okumadan ortalığı karıştırmak için yazıyorsun, bu başlık altında kaç tane fenerli üzülmüş gibi görünüyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
ne saçma yorum bu! sanki tüm fenerliler dövdü! şu genellemelerden vazgeçin artık sadece sporda değil!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme