Şimdi Ara

Rusya'daki araçlarda neden kamera var? (video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RevivaL

Kargo ücretsizdi hocam. Free Shipping yazanlarda kargo ücreti yoktur. Eğer kargo ücreti dahilse sadece kargo 15 dolar civarı oluyor.

Tuvnera'nın verdiği aliexpress'te Türkiye'ye kargo ücretsiz. Zaten araç içi kamerası için forumda büyük bir konu mevcut. Ordakiler de dışarıdan getirtiyorlar

Çok sağolun hocam teşekkür ederim

hocam birde bu sitehttp://www.aliexpress.com Güvenilir mi ? Kredi kartımı rahatlıkla verebilirmiyim ?

Birde Mesela bunu aldım 6$ haricinde para ödeyecekmiyim ?
    http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-Colorful-Luxury-With-Case-Cover-cell-phone-Scrub-case-for-Samsung-Galaxy-SIV-S4/1237799386.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 18 Kasım 2013; 14:11:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Kargo ücretsizdi hocam. Free Shipping yazanlarda kargo ücreti yoktur. Eğer kargo ücreti dahilse sadece kargo 15 dolar civarı oluyor.

Tuvnera'nın verdiği aliexpress'te Türkiye'ye kargo ücretsiz. Zaten araç içi kamerası için forumda büyük bir konu mevcut. Ordakiler de dışarıdan getirtiyorlar

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Forumda yurt dışı alışverişi ile ilgili bir çok konu mevcut. İhtiyacınız olursa toparlarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Forumda yurt dışı alışverişi ile ilgili bir çok konu mevcut. İhtiyacınız olursa toparlarım

Daha önce çokkonu gördüm ama bu siteyi ilk defa görüyorum çok sağolun. Konuyu baltalamayayım. Teşekkür ederim tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bura dediğim Türkiye ise gelir

Hocam selamlar, 2 kamera için güç çıkışını nasıl hallettiniz?

Çift çakmaklık mı var araçta?

• Calinmayacagina guvensem ben de taktiracam ama takinca calinacak , gitti kamera parasi. Calinirken cam kirilacak , onun masrafi. Hazir girmisken araca baska seyler de goturulecek vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

zorunludur herhalde. ya da youtube için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.