Şimdi Ara

discord erişime engellendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç belli olmuyor, cevap verememen yüzünden işi kişiselleştirilmenden belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan haber çıktı.

• Aktroller hiç şaşırtmamış, tuvalet ibriği gibi teker teker sıra halinde dizilip sansürü, sansürcü iş verenlerini savunmuşlar..tam da yapmaları gerektiği gibi..sarayın 4 maaşlı pörtlek gözlü çakma goebbels’in bunlara tembih ettiği gibi…akıllı kuçular sizi

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    Bana öğren bunları diyerek kişiselleştirmeyi başlatan sensin. Ama görüyorum ki her konuda olduğu gibi daha neyi neden söylediğinizi bilmiyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Discord yasaklaninca tum dertler bitmis oldu boylece. Bu iktidarin aklina Zam ve Enflasyon yasaklamak neden gelmemis? Bu sorunuda yasaklayarak cozerlerdi hemencecik.

• carpenic kullanıcısına yanıt

Konuyla ilgili cevap vermeyi bırakıp olayı kişiselleştirmenden belli, ayrıca akıl yaşta değil baştadır ki kuvvetle muhtemel senden büyüğüm,. iddia ettiğin gibi kimse birinden büyük diye haklı olmaz Fatih Sultan Mehmet de İstanbul'u 17 yaşında fethetti evet bak öğren bunları diyorum, öğren bunları bilmiyorsun çünkü.

İyi ki elinizde bir Fatih örneği var yoksa napardınız :)) bak emin ol senden büyüğümdür ayrıca ben senin zihnindeki insanlara laf anlatmayı bırakalı çok oldu. 22 sene oldu akıllanmadınız daha da ümidim yok artık. Sadece senin gibilerle eğleniyorum boş vakitlerimde. Verdiğim değer o kadar maalesef sizin gibi “köle” zihniyetlere ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 9 Ekim 2024; 23:31:43 >

konu discorddan israilin bizi vurmasına nasıl geldi yahu.

dünyada türkiye ile fiili savaşa girabilecek ülke yok şuan, sadece türkiye nazarında demiyorum 100 milyon nüfuslu ülke kolay değil öyle en fazla ekonomik yaptırım filan olur zaten rte den alışığız ekonominin kötü olmasına dolayısı ile etkilemez.

• şov hareketleri bunlar.

her konuda olduğu gibi konunun çözümünü farklı yerlerde arıyoruz.

discordu kapatsan neeeee kapatmasan neeeee

kötü niyetli insanlar , bir araya gelecekse , başka appte kolaylıkla bir araya gelebilir, hadi başka appleri de kapattın bu sefer köy kahvelerinde bir araya gelirler.

Bak kardeş bir insan yaş olarak büyük diye haklı olacak diye bir kanun yoktur, adam büyüktür ama bilmez, öteki küçüktür ama daha çok şey bilir, bilmek yaş ile bağlantılı bir konu değildir. Sen gelip de ben senden büyüğüm daha iyi bilirim diye iddia edeceğine o kişiye cevap verebilirsen kimin bildiği haklı olduğu oraya çıkar, yaş ile ortaya çıkmaz.

Mesela ben discord yasak olsun diyince benim köle değil senin köle olduğun ortaya çıkıyor, neden, çünkü sen Discord 'suz yapamıyorsun, asıl köle olan gördüğün gibi SEN'sin , discord ve diğer sosyal medya platformlarına köle olmuşsun. Ben discord 'suz da yaparım ama sen yapamazsın, dolayısıyla discord'a köle olmuş olan SEN'sin ben değil  

sen hala bir şeyi "onunla yaparsın, onunla yapamazsın." diye düşünüyorsun. hayatta bir çok şeye zaten ölümüne bağımlı değiliz. sadece nefes alarak su içerek, ekmek yiyerek de yaşar bir insan. hayattan zevk almak, eğlenmek, hoşlandığın şeyleri kullanmak diye de bir şey var. discord yoksa bir sürü platform var kullanabileceğim ama mesela bu değil işte onu da ANLAMIYORSUN. .maalesef bu hükümet sizin gibileri "hayatsız" yaptığı için çoğu şeyden mahrum olarak yaşıyorsunuz. telefonuna çıkar dayıların bir başka versiyonu oluyorsunuz. şimdi discord engellendi ve ülke güllük gülistanlık oldu. bu suçları işleyenleri yakalayıp hapsetmek yerine böyle saçma şeylerle uğraştıkça sizin gibi destekçiler de buluyorlar işte kendilerine. sana tavsiyem protein ağırlıklı beslenip olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmayı öğrenmendir.

ps: ayrıca senin kardeşin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 10 Ekim 2024; 10:13:23 >

• Discord ve IP Paylaşımı

Discord, kullanıcılarının güvenliğini ve gizliliğini korumaya büyük önem verir. Ancak, belirli yasal durumlarda ve şartlar altında, Discord IP adreslerini yasal makamlarla paylaşabilir. Bu süreç genellikle aşağıdaki şekilde işler:

• Yasal Talep: Discord, kullanıcı IP adreslerini doğrudan savcılığa vermez. Ancak, resmi bir yasal talep veya mahkeme kararı olduğunda bu bilgiler yasal makamlarla paylaşılabilir.
    • Gizlilik Politikası: Discord’un gizlilik politikası, kullanıcı verilerinin nasıl toplandığını, saklandığını ve paylaşıldığını açıklar. Kullanıcıların verileri, yasal gereklilikler doğrultusunda ve güvenlik nedenleriyle paylaşılabilir.

Discord’un Gizlilik Politikası

Discord’un gizlilik politikası, kullanıcı verilerinin korunması ve paylaşılması konularında şeffaflık sağlar. İşte anahtar noktalar:

• Kullanıcı Onayı: Kullanıcılar, veri toplama ve paylaşma konusunda bilgilendirilir ve onayları alınır.
    • Veri Güvenliği: Discord, kullanıcı verilerinin güvenliğini sağlamak için çeşitli güvenlik önlemleri alır.
    • Yasal Uyum: Discord, yasal gerekliliklere uyarak kullanıcı verilerini yalnızca resmi talep ve mahkeme kararı doğrultusunda paylaşır.

Sonuç

Discord, kullanıcı IP adreslerini yalnızca resmi yasal talepler ve mahkeme kararları doğrultusunda savcılıkla paylaşır. Discord’un gizlilik politikası, kullanıcı verilerinin korunması ve yasal süreçlere uyum sağlanması konusunda şeffaflık sağlar.

Sıkça Sorulan Sorular

Discord, kullanıcı IP adreslerini doğrudan savcılığa verir mi?

• Hayır, Discord kullanıcı IP adreslerini doğrudan savcılığa vermez. Logların paylaşımı yalnızca resmi yasal talepler ve mahkeme kararları doğrultusunda gerçekleşir.

Discord’un gizlilik politikası nedir?

• Discord’un gizlilik politikası, kullanıcı verilerinin nasıl toplandığını, saklandığını ve paylaşıldığını açıklar. Veri güvenliği ve yasal uyum konularında şeffaflık sağlar.

Kullanıcı verileri nasıl korunur?

• Discord, kullanıcı verilerinin güvenliğini sağlamak için çeşitli güvenlik önlemleri alır ve yalnızca yasal gereklilikler doğrultusunda paylaşım yapar.

https://mahkemeavukati.com/discord-savciliga-ip-veriyor-mu-yasal-surec-ve-kullanici-gizliligi/

Site görüldüğü gibi yasal zeminde ip adresi veriyor. Siteyi komple kapatmak saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 10 Ekim 2024; 10:14:39 >

• Malesef bu yasağa çok fazla destek var, discord kullanmayanlar iyi oldu diyip duruyor. Bu şekilde zor açılır bu, twitch vs banlandığında hemen açılmıştı, aynı şekilde insta da öyle. Konu belli bi kesimin kullandığı platforma gelince hemen destek falan veriliyor. Birlik olamadığımız için kukla gibi oynatılıyoruz, %5lik kesim için %95 lik kesimi yasaklıyorlar üzücü.

Sen hiç kimseye discord'a karşı diye köle diyemezsin, şurada 3-5 sene öncesine kadar discord yoktu kimse de KÖLE değildi anladın mı? Sosyal medya platformları zehir saçıyor, sen bu platformları eşkıyalık yapmak için kullanmıyor olabilirsin, kimse de bu platformlara şantaj yapmak veya kendini doğratmak için üye olmuyor, tıpkı hiç kimse alkolik olup ölmek için içkiye başlamadığı gibi.

Devlet dediğin kurum senin gibi vasat düşünmez, sen "şimdilik" discord'dan zarar görmemiş olabilirsin, ileride discord eşkıyaları sana da musallat olmayacağının garantisi yok, discord'da kızlara şantaj yapıp tehdit eden eşkıyalar var hepsinin videoları görüntüleri var, devlet böyle düşünür ve vatandaşını tehditlere karşı korur, devlet dediğin böyle olur. Sen illaki arkadaşlarınla oyun oynamak istiyorsan gidip buluşun veya başka yerlerde oynayın, sen oyun oynuyorsun diye devlet vatandaşını korumayacak diye birşey olamaz.

• Arkadaşların olduğu discord sunucusu 10 kişi diyelim dün akşam 9'u online idi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Discord ne diyor mahkeme kararı ile bilgileri paylaşırım, bu aymazlar mahkeme kararı olmadan bilgileri istiyor sonra alamayınca discorda erişim engeli getiriyorlar olay bu. Ne yani her gelene bilgimi verecek adamlar.

Edit: Yukarda arkafaş paylaşmış yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 10 Ekim 2024; 12:14:13 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.