Şimdi Ara

RUSYA ORİGİN ALINAN FİFA 16 SORUNU ÇOK ACİL !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben rusya origin üzerinden fifa 16 aldım ve bütün dil pakedi vs dosya değişikliklerini yaptım fakat menü türkçe olmasına rağmen spiker lehçe konuşuyor ve ayarlar kısmında bu kısım sönük yani değiştirilemiyor çözümle ilgili bilgisi olan varsa acil yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• bende rusya originden aldım şu anda spiker ingilizce olarak ayarladım, yaptığın işlemleri söylermisin?
  • Bende aynı şekilde aldım oyunu.Rusça ve lehçe dileri bulunmakta.Fakat ben oyunu originden değil farklı bir yerden indirdim bütün dil dosyaları ve spikerlerle beraber.
    Bu indirdiğim dosyaları ise originde indirmeyi başlatıp durdurduktan sonra oyunun kurulum konumuna attım.Şu anda spiker ingilizce ve dil Türkçe.Ayn ışekilde yapıp sonuç alabilirsiniz.
  • Link vermek yasak mi bilmiyorum ama google da fifa 16 english language pack yaz arattir 2. Siradaki sonucta ingilizce dosyasini indir kardesim. Daha sonra indirdigin dosyada en_us.img bh ve sanirim en_us 2 img gi bi birsey ve onun bh dosyasi olacak onlari fifa 16 klasorune yapistir spiker dil secme aktif olacak. Tuk oyunu bastan indirmene gerek yok kardesim 1 gb birsey sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dil paketlerini yanlış yere atmışım dorusuna attığımda ve fifa 16 ya origin üzerinden repair yaptığımda sorun düzeldi spiker ingilizce oldu teşekkürler
  • Arkadaşlar benim spiker lehçe bana pm atarmısınız linki nasıll ingilizce yapıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bero 20 -- 6 Ekim 2015; 18:53:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Arkadaşlar benim spiker lehçe bana pm atarmısınız linki nasıll ingilizce yapıcaz?

Kardesim bana bi yardimci ol online mi oynuyorsun oyunu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dixons kullanıcısına yanıt
    Aynen online oynuyorum sorun ne işe bak derman ararken😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Aynen online oynuyorum sorun ne işe bak derman ararken😀

Kardesim cok sagol ben cozdum skntimi yinede tsk ederim :D

• korty15 kullanıcısına yanıt
    Dil paketini nerden indirdiniz ve izlenecek yönergeler neler bana pm gönderir misiniz?
  • korty15 kullanıcısına yanıt
    hocam origindne rusya üzerinden nasıl ödeme yaptın acaba ben oyun almaya calsıyorum 4014 hatası veriyor yardım edebilirsimin
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Paypal ile ödeme yapabilirsin, ödeme kısmına kadar rus vpn ile geleceksin ödeme kısmında kapayabilirsin vpn'yi daha sonra ödemeyi yapıyorsun.
  • indirim kodu kullanıyordum ödeme yaparken ondan kabul etmemiş neyse hallettim. yine de teşekkürler.d
  • Selamün Aleyküm konu hort oldu özür dilerim.Türkçe dil paketi nerden bulabilirim acaba.Bende Rusya originden alıcam oyunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.