Şimdi Ara

Rusya, Sibiryada Üniversite Okuyorum Soruları Alayım(SS LER EKLENDI!!!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
7
Favori
6.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerjack14

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Bookman

Abi ben lisede okuyorum liseyi bitirince oraya gitme durumu nasıl oluyor? Başvuru mu yapılıyor? Rusça bilmek lazım mı İngilizce yeterli mi mesela? Teşekkürler.

Ozel mesaj atiyorum kardesim

bana da pm atar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula amma cok pm istendi, pm isteyenler mezun olup olmadiklarini ve hangi bölümü istediklerini yazsinlar,

Denklik konusuda kisaca istediginiz bölümün Turkiyedeki taban puanini yapmaniz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Al Qaeda

Kafkasya İslam emirliğine selam olsun

O ne bilmiyorumda ve aleykumselam :)

• quote:

quote:

Abi ben lisede okuyorum liseyi bitirince oraya gitme durumu nasıl oluyor? Başvuru mu yapılıyor? Rusça bilmek lazım mı İngilizce yeterli mi mesela? Teşekkürler.

Forum gibi bilgi paylasim platformunda özel mesaj atmak da nedir? buraya yazın ki üye olmayanlar bile faydalanabilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Al Qaeda

:D
    Seni sevdim adamım :)

Eyw bende seni sevdim kardesim :) yaradilani severiz yaradandan ötürü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerdesin olum sen

quote:

quote:

Forum gibi bilgi paylasim platformunda özel mesaj atmak da nedir? buraya yazın ki üye olmayanlar bile faydalanabilsin.

Doğru duzgun soru gelmiyorki, denklik konusunu açıkladım kisaca, YURTDISINDA TIP OKUMAK ISTEYENLER YGS LYS ILK 40 BIN ZORUNLU, HUKUK 120 BIN OLMASI LAZIM, DIGER BÖLÜMLER ICIN ISTEDIGINIZ BOLUMUN TÜRKİYEDE TABAN PUANINI YAPMANIZ GEREK. BU SEKILDE DENKLIK ALABILIRSINIZ, 1 SENE HAZIRLIKTA DIL OGRENIMI ARDINDAN LISANSA BASLANIYOR. SADECE UNIVERSITE DEGIL HER TURLU KONUDA SORU SORABILIRSINIZ. KARI KIZ SORUP CEVAP VERINCE NE ABAZASINIZ SUREKLI KARI KONUSUYOSUNUZ DEMEYIN BURDADA KARI KIZ TAVLAMAK O KADAR KOLAY DEGIL, TR YE GORE KOLAY OLSADA.

• Ben yatiyorum saat burda gece 2.30 yarin devam ederiz. Herkeşe iyi forumlar kaptannnnn

• powerjack14 kullanıcısına yanıt
    iş imkanları nasıl? dersler zormu? benimde bölüm inşaat
  • Türk olduğunu anlıyorlar mı? Tepki veriyorlar mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nerdesin olum sen

quote:

quote:

Doğru duzgun soru gelmiyorki, denklik konusunu açıkladım kisaca, YURTDISINDA TIP OKUMAK ISTEYENLER YGS LYS ILK 40 BIN ZORUNLU, HUKUK 120 BIN OLMASI LAZIM, DIGER BÖLÜMLER ICIN ISTEDIGINIZ BOLUMUN TÜRKİYEDE TABAN PUANINI YAPMANIZ GEREK. BU SEKILDE DENKLIK ALABILIRSINIZ, 1 SENE HAZIRLIKTA DIL OGRENIMI ARDINDAN LISANSA BASLANIYOR. SADECE UNIVERSITE DEGIL HER TURLU KONUDA SORU SORABILIRSINIZ. KARI KIZ SORUP CEVAP VERINCE NE ABAZASINIZ SUREKLI KARI KONUSUYOSUNUZ DEMEYIN BURDADA KARI KIZ TAVLAMAK O KADAR KOLAY DEGIL, TR YE GORE KOLAY OLSADA.

Bende yurt disindayim diş hekimligi okuyorum. Bize piyango vurdu biz girdikten sonra puan sarti getirdiler valla

• powerjack14 kullanıcısına yanıt
    bende pm alabilir miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Dostum ben de seneye 3 aylığına Belarusa gitmeyi planlıyorum Rusça için. Var mı tavsiyen gramere hakimim şu an kelime ve fiil ezberlemeye çalışıyorum.
    Edit: 3 ay sadece rusça konuşulan bir şehirde yaşamak Rusçamı ne kadar ilerletir ?

Rusca zor bir dil kardesim, 2. Senem bitti ama yinede çok akici konuşamiyorum, 2 senedir kiz arkadasim olmasina rağmen, eğer dili akici konusabilecek kadar öğrenmek istiyosan 1 seneni tam ayir bence, 3 ayda pek fazla birşey öğreneceğini zannetmiyorum, he olurda gidersen kesinlikle Türklerle gezip tozma, tek kal, ruslarla takilmaya calis

Dostum zaten ben de 2 senedir Rusça eğitimi alıyorum okulda. Dediğim gibi gramer bitti artı olarak bir sürü kelime ve fiil biliyorum. Sadece pratik konuşma yok o kadar. 3 Ayda elimden geldiğince geliştirmeye çalışacağım, zaten kursa gideceğim her gün kursa gidip ders görecek sonra da dışarıda olsun yurtta olsun Rusça konuşacağım

• cyka blyat idi nahoej

pardon hocam cs go dan çıkdım da. oralarda çok cs go oynuyolar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xevonna

cyka blyat idi nahoej

pardon hocam cs go dan çıkdım da. oralarda çok cs go oynuyolar mı?

• Bana moskova da mekan ayarla kanka uni 1.sinifim mimarlik okuyorum istanbulda. Bitince rusyaya gelicem para mara hazir,pasaport da var,rusca da ogreniyorum kursa gidicem. Moskova ozellikle...

• quote:

quote:

quote:

Dostum ben de seneye 3 aylığına Belarusa gitmeyi planlıyorum Rusça için. Var mı tavsiyen gramere hakimim şu an kelime ve fiil ezberlemeye çalışıyorum.
    Edit: 3 ay sadece rusça konuşulan bir şehirde yaşamak Rusçamı ne kadar ilerletir ?

Rusca zor bir dil kardesim, 2. Senem bitti ama yinede çok akici konuşamiyorum, 2 senedir kiz arkadasim olmasina rağmen, eğer dili akici konusabilecek kadar öğrenmek istiyosan 1 seneni tam ayir bence, 3 ayda pek fazla birşey öğreneceğini zannetmiyorum, he olurda gidersen kesinlikle Türklerle gezip tozma, tek kal, ruslarla takilmaya calis

Dostum zaten ben de 2 senedir Rusça eğitimi alıyorum okulda. Dediğim gibi gramer bitti artı olarak bir sürü kelime ve fiil biliyorum. Sadece pratik konuşma yok o kadar. 3 Ayda elimden geldiğince geliştirmeye çalışacağım, zaten kursa gideceğim her gün kursa gidip ders görecek sonra da dışarıda olsun yurtta olsun Rusça konuşacağım

yinede 3 ay az bir zaman bence kardeşimi 8 ay fln kalabilirsen çok iyi olur senin için

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

iş imkanları nasıl? dersler zormu? benimde bölüm inşaat

İş imkanlari derken? Öğrenciykwn calismak yasal değil rusyada. Dersler zor ama hocalar yardimci oluyor, özellikle Teoritiçeskaya Mehanika( mekanik teoriği, mukavemeti gibi bi ders) dersi baya zor. Ama gectim son 1 sinavim kaldi arazi ölçme dersi onuda vericem inşallah.

• eee hani kızların resmi nerde senin resimlerin önemli değil
  • Karılar kızlar nerde arkadaş biz senin fotolarını napalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 16 Haziran 2016; 6:53:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.