Şimdi Ara

Rusya sunucusunda Sejuaninin skini veriliyor da bize neden sultan gangplank verilmior ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amerikalılara niye Ryze Amca vermiyolar. Şahsen ben bi Türk olarak kırıldım.
  • pek geçmişim yok lolde ama brolaf vs vs gibi kostümleri ilk defa duyuyorum. varsa yoksa haydut sivir
  • Bana brolaf geri ver sana seju skini verelim deseler koşa giderim . Ayrıca beğeni üzerine verdikleri haydut sivir skini kadar yaptıkları hiçbir işe uyuz olmadım . Easttayken rp verdim üleyn ben ona şimdi herkese dağıtıyorlar . Bende artık klasik(gerçi pek klasikliği kalmadı ama) skin ile giriyorum oyunlara. Birtek eski oyunculara mı ne kayle skini vermişlerdi o hoşuma gitmişti ama ben kayle oynayan biri değilim ki niye verdiler ki (keşke skin dağıtacakları zaman sorsalar ne istersiniz diye , başka türlü bi anlamı olmuyorki zaten herkeste aynı skin falan )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana beleş verilen brolaf skinine ben para vermiştim, aç gözlü olmaya gerek yok gayet iyi ödüller verdiler yazık.ayriyetten haydut sivir skinide almiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanmarl -- 3 Aralık 2013; 2:48:52 >
  • Verilmiyor da ondan cunku.Kardeş zamanında tryndamere falan verildi bize,bi aralar fatih tryn falan fistan dağıtıldı.''aç'' olmayın bu kadar,basın parayı alın daha kaç skin karakter dağıtacak riot? bu adamların paraya ıhtıyacı yok mu ? eğlencesıne cıkmıyo o skinler.
  • - Brolaf

- Viking Tryndame

- Arcade Sona

- Ametist Ashe

- Riot Graves

- Sultan Tryndamare

Daha ucuza Rp imkanı (Köntürle bile alınabiliyor )

Yüzlerde ödüllü Turnuva

Hafta sonu özel indirimleri (Şuan için hiçbir serverda böyle bir uygulama yok)

Bayramlar , resmi tatiller ülkesiyiz haliyle özel günderde özel indirimler.

Bir tane Seju Skini vermişler çokmu ?
  • Vurmayın öldü.
  • Kızın birinin gözüne girmek için sıtarbaksta kahveye cüzdanı boşlatmayı,mado'da supangle ısmarlamayı bilirsin.Kendi zevkin için yükle tl'yi al beğendiğin skini.
  • Bune aç gözlülük ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Hafta sonu indirimleri 1 - 2 aya kalkar insallahta bakalim neyi bahane edip insanlari hangi bahaneyle ac gozlu diye assaliyacaksiniz.adam fikrini soylemis.haydut sivir haric hic bir beles kostumum yok.fazla ugrasmiyorumda.buna ac gozluluk denmez ac gozluluk o skin kodlari dagitilirken alip butun smurflerinde kullanmadir.biz niye assagi kaliyoruz demis.getirin bana beles skin dememis.

halimden anlayan bir arkadaş ben beleş skin demedim biz neden aşşağı kalalım anlamında fikrimi soyledim ama bi bu arkadaş böyle düşünmüş sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.