Şimdi Ara

Rusya sunucusunda Sejuaninin skini veriliyor da bize neden sultan gangplank verilmior ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu durum bana cok sacma geldi bu yüzden yazma gereği duydum

• brolaf-wiking trynda haftalık özel indirimler onlarca kod .açgözlülüğü abartmayın
  • Gankplank verseler bu seferde neden fedai lee sin vermiyolar(örnek) diceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

brolaf-wiking trynda haftalık özel indirimler onlarca kod .açgözlülüğü abartmayın

aç gözlülükle alakalı bişey değil bence bu onlara özel sunucuda yapılıyorsa bizde de yapılmalı diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: anxous

quote:

brolaf-wiking trynda haftalık özel indirimler onlarca kod .açgözlülüğü abartmayın

aç gözlülükle alakalı bişey değil bence bu onlara özel sunucuda yapılıyorsa bizde de yapılmalı diye düşünüyorum

Brolaf verdiler daha ne versinler ? Senin mantığınla düşünüyoruz o zaman sejuani skini 1350 bizimki 1820 kârdayız demekki.O kadar hafta sonu indirimleri bayramlarda seyranlarda indirim üstelik yabancıların bayramlarınıda kutluyoruz.Onlar bizim bayramlarımızda özel indirim kazanmıyorlar mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

quote:

Orijinalden alıntı: anxous

quote:

Brolaf verdiler daha ne versinler ? Senin mantığınla düşünüyoruz o zaman sejuani skini 1350 bizimki 1820 kârdayız demekki.O kadar hafta sonu indirimleri bayramlarda seyranlarda indirim üstelik yabancıların bayramlarınıda kutluyoruz.Onlar bizim bayramlarımızda özel indirim kazanmıyorlar mesela.

Alıntıları Göster
    Bize de brolaf verdiler bi fark ?

• ben westten geçmedim brolaf alamadım yani onlara sejuaniyi diğer swlerden geçenleremi veriyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vermesinler ben bedava skin kullanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ç.

Bize de brolaf verdiler bi fark ?

Alıntıları Göster
    Ama bizde brolaf yok sonuçta onlarda hepsinde var ama neyse pek önemli değil benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream Drop Distance

Ama bizde brolaf yok sonuçta onlarda hepsinde var ama neyse pek önemli değil benim için.

Alıntıları Göster
    Brolafı nasıl zamanında transfer edilene verdilerse Sejuani içinde aynısı geçerli
  • Allah çarpar. Ki çarpıyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Allah çarpar. Ki çarpıyor yani.
    trde özel indirimler var, rp daha ucuz, yüzlerce bedava skin veriliyo, ne diyosun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

trde özel indirimler var, rp daha ucuz, yüzlerce bedava skin veriliyo, ne diyosun kardeş

Alıntıları Göster
    sandstorm katarina,wiking tryn,brolaf,bandit sivir
    hepsini beleşten aldıktan sonra ağzınızı bile açmamanız(yada elinizi her ne poksa) lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

hepsini beleşten aldıktan sonra ağzınızı bile açmamanız(yada elinizi her ne poksa) lazım bence

Alıntıları Göster
    Bana headhunter verecek babayiğit challenger arkadaşlar var bu forumda biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

1. yıla özel Fatih Tryn + ucuz rp + haftasonu indirimleri + sürekli limited skin açılması (dark candy fiddle, mf, poppy) + her tr turnuvası sonrası "sizin için seçtiler" indirimleri + her bayramda seyranda etkinlik ve indirim.

Ama hala aç gözlülük, hala bi' beleşçilik. Ben anlayamadım insanımızı. Anlayan varsa banada anlatsın.
  • Haydut sivir, muhafiz lux, brolaf, viking trydamere, sultan trydamere,(canlı yayındaki yarışmalar) , mafya Graves lux vardı yettimi?

• Hafta sonu indirimleri 1 - 2 aya kalkar insallahta bakalim neyi bahane edip insanlari hangi bahaneyle ac gozlu diye assaliyacaksiniz.adam fikrini soylemis.haydut sivir haric hic bir beles kostumum yok.fazla ugrasmiyorumda.buna ac gozluluk denmez ac gozluluk o skin kodlari dagitilirken alip butun smurflerinde kullanmadir.biz niye assagi kaliyoruz demis.getirin bana beles skin dememis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

Hafta sonu indirimleri 1 - 2 aya kalkar insallahta bakalim neyi bahane edip insanlari hangi bahaneyle ac gozlu diye assaliyacaksiniz.adam fikrini soylemis.haydut sivir haric hic bir beles kostumum yok.fazla ugrasmiyorumda.buna ac gozluluk denmez ac gozluluk o skin kodlari dagitilirken alip butun smurflerinde kullanmadir.biz niye assagi kaliyoruz demis.getirin bana beles skin dememis.
    TR çok fazla şey verdi ve hala da imkan sunuyor adamlara verdikleri tek skin mi acıttı bi tarafınızı anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

TR çok fazla şey verdi ve hala da imkan sunuyor adamlara verdikleri tek skin mi acıttı bi tarafınızı anlamıyorum.

Alıntıları Göster
     Rusya sunucusunda Sejuaninin skini veriliyor da bize neden sultan gangplank verilmior ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

Alıntıları Göster
    Dipnot: Şu an TRde oynayan birçok kişide Brolaf ve Viking Try yoktur. Hatta çoğunda yoktur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.