Ruslar koydu, soktuk mu, of ne bicim oluyor Ukraynalilar tadinda takilan taraftar arkadas kime neyi ispatlamaya calisiyor? |
Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 (93. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam bu konuda cok acaip adamlar vardı ya. halada var. 3. dünya savaşının cıkmasını bekliyen nükleer bombaların havada ucusmasını isteyen hatta milletin çoluğunun cocunun ölmesini istiyen tiplerle karşılaştım. dedim neyin kafasını yaşıyorsun ? benim hayatım berbat. herkesin ki berbat olsun diyor. bazı tiplerde banlandı o ruscular. ama hala takip ediyordur buraları. cok psikopat vardı bu konuda.
-
kendi hayatları çöp ve kötü olanlar tüm dünyada kötü olsun isteyenler vardı.ne içiyorlarsa artık
-
Ukraynalı Facebook sayfalarında yüzlerce kayıp Ukraynalı asker ilanı var şahsen benim gördüğüm 20 yaşında da var 35 yaşında da durum kötü her iki taraf içinde
Zelenski bu savaşa girmeyecekti 1-2 erkek nesli yok oldu ülkenin Rusya hapisteki bedava beslediği adamları savaştırıyor zekice normal askeride var tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya'da piskopat çok. Savaşta ölen adamın cebinden çocuklarının fotoğrafı çıkmış, "yakında onları da öldürür yanına yollarız babası" yazan var yabancılardan.
İnsanlık gerçekten büyük bir savaşa girmeli, ama bu savaş ırk savaşı değil, iyi insanlarla kötü insanlar arasında olmalı. Bu pislikler artık yok olmalı.
-
Rusya artık cephede sıkılmış ve bitik görünüyor ki füze yağdırmaya başlamış ama atılan 25 füzenin 25 i de havada vurulmuş. eski Ukrayna yok artık savaşın başında attığı her füze düşüyordu. Bu savaş bitecek başka çaresi yok iki taraf içinde.
Sıcak bilgileri görüntüleri takp edebleceğmz Telegram kanalı yok mu önerebilecek? Rusya ukraynanın içinden geçecek bu gidişle
3. dünya savaşı olayında beni kast ediyorsan ben hiçbir zaman benim hayatım kötü durumda berbat
herkesin berbat olsun diye bir laf ağzımdan çıkmadı çarpıtma insanlara yalan yanlış lafları yapıştırmaya çalışma
ben düzen sistem değişmiyor sürekli garibanı ezen sistemle beraber bu sefer zengininde çarkı kırılsın onlarda ezilsin
gücü kırılsın bu yüzden istiyorum dedim 3. dünya savaşını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 30 Ağustos 2023; 19:30:26 > -
Wagnerler yeni lider seçtiler geçen hafta. lakin Putin, wagner'leri sonlandırmaya çalıştı. bunun üzerine wagnerler, rezervde bekletilen 2 adet il 76'yı vurdular. bir nevi osmanlı dönemi yeniçerilerine dönecek gibi rusya için işler.
"ukrayna dün, rusya'dan ateşlenen 22 füzeyi vurdu"
sanırım ingiliz guardian dün kiev'e düşen bombalardan birinin videosunu "sivil hedef" başlığı ile yedirmek için boşa çabalıyor. bizim amerikancılar daha iyi biliyorlar...
Alıntı
metni:İngiliz The Guardian gazetesi Ukrayna hava savunma kuvvetleri açıklamasının doğru olmadığını belirterek dün gece Kiev’e varış videosu paylaştı Ukrayna Genelkurmayı Ukrayna’da bulunan Uluslararası gazetecilere çok tepkili Bombaların gösterildiği değil ama seslerinin duyulduğu videolar var. hedefleri kiev'de bile vuruyorlar. amerikalı sistemler, alman sistemler pek kurtarıcı değiller. rusya'nın stok füzesi bitiyor deniliyor ama her hafta 20 30 adet sallıyor. nasıl bitiyor lo bu füzeler ?
putin "pan slavinizm" aptallığından vazgeçmediği sürece bu savaş devam edecek. Fakat sanırım putin için pek sorun değil. adamlar hala deli gibi petrol ve gaz satıyorlar ki bu 60 doların üstünde yapıyorlar. Rusya artık iran ve irak üzerinden arabistana kadar trenle elektronik satışlarına da başladı. bu savaşta kaybeden sanırım en saf olan almanlar. temmuz ayı enflasyonu %12'yi geçti. 1980lerden beridir en yüksek enflasyon oranıymış.
unutmadan bu habere ait ekran görüntüleri
www.ft.com
EU imports record volumes of liquefied natural gas from Russiahttps://www.ft.com/content/1e70ff72-52d8-46b6-a8f4-fcc86fb88a6d
-
Umarım savaş bir an önce biter. Nerdeyse 2 yıl olacak ama hala bitecek gibi görünmüyor. Dilerim ki bir daha hiç savaş çıkmasın ve her ülke refah içerisinde yaşasın.
-
Ben içinden geçer demişim de iki tarafta bitirmek istemiyor özellikle Rusya bildiğin zevk alıyorlar yıpratma savaşından. Katiller çünkü. Neyse gün gelir devran döner.
Anlamadığın şey şu ki savaş olursa gariban daha çok ezilecek. Savaş sadece otoritenin el değişimidir. Güç bir zalimden diğerine geçer.
Savaş zamanlarında demokrasi insan hakları hukuk yalan olur. Erk sahipleri suya sabuna sabuna dokunmadan yine yaşarlar. Seni de artık kanunla değil silahla yönetirler. Normal zamanda halk tepkisinden korktukları her şeyi yaparlar. Fırsat bu fırsattır…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 1 Eylül 2023; 5:2:12 >
Benim bahsettiğim savaş 3. Dünya savaşı değil
Melhamei Kübra denilen İslam kaynaklarında bahsedilen savaş bu savaş ile beraber defterin kapanacağı batıl sistem,tagut ve onun destekçilerinin sömürücü düzeninin son bulacağı dan bahsedilir hangi savaş çıkarsa çıksın ister 3. Dünya savaşı ister Melhamei Kübra insanlar ölecek en azından ben somurulerek ölmek yerine Allah c.c. rızası için savaşarak ölmeyi savunuyorum
3 dünya savaşı olunca başta kim varsa o ülkelerde ve zengin mi ezilecek ölecek zannediyorsun
yine gariban ezilecek ölecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 1 Eylül 2023; 10:59:14 > -
Musa'nın denizi, Muhammed'in ayı ikiye bölmesi kadar gerçek olabilecek serin hikaye.
Mesela ay ikiye bölünse ne değişir ki
Yahudi piyonu Proşenko'nun 2014 de medyadan gizli olarak yaptığı konuşmayı 9 sene sonrasında ruslar paylaşıyor. Proşenko videoda "onların (rus kökenliler) çocukları mahzende yaşayacaklar, bizim (ukraynalı) çocuklarımız ise parklarda okuyacaklar, okullarına gidecekler"
işte tam 9 yıl sonra Kryvyi'de mahzende bekleyen ukraynalı çocuklar, üstte ise 1 eylül ile birlikte Mariupol'da okula başlayan Rus kökenli ve Ukraynalı çocuklar. ruslar hala ukraynalıları kendilerinden görüyorlar.
Kaçıncı olacak bilinmiyor ama yehud zelensky 5. massiv askere alım kararı imzalayacakmış. kış dönemi sıradaki "büyük taarruz" için bu emrin birkaç güne açıklanması bekleniyormuş. lakin hali hazırda ukrayna'da nazi azovlar hergün sokaktan zorla insanları toplamaktalar.
önceki günden video:
"uhrayna'da zilenskhıy demohrazı gethirdi ülgeye yeghenım"
ekleme: yalnız bu öğretmenlere hörmet tüm slavyan ülkelerde var galiba. bulgaristan'da gördüm, sırbistan'da öyle. Almanya'da ise kimse çiçek vermiyor. benim hanım çiçek götürmüştü ilk gün öğretmene, kadın baya şaşırmıştı. yalnız öğretmenlerde öğretmen hannıy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Eylül 2023; 17:23:20 >
-
ABD tarafından eğitilen ve teçhizatlandırılan tugaylar da devreye girdi ve 90. günün sonunda Rus 1. hattı hala yarılamıyor. Küçük bir köy olan Roboty bile hala alınabilmiş değil.
ABD'nin çok üstün olduğu iddia edilen teknolojisi küçük köyleri bile işgalden kurtaramıyor. ABD'nin Vietnam yenilgisi tesadüf değilmiş. Bunlarda büyük bir orduyu yenecek teknoloji de tecrübe de bence yok.
F16 sistemleri de işe yaramazsa ABD'nin zayıflamış olan karizması daha da aşağı iner.
-
Okul ve okuma slavlarda çok önemli. Belki de slav ruhu bile böyle oluştu. Bizde eğitime bakışı ters çevir işte sana slavların eğitime bakışı. Azeriler bile bundan etkilenmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X