|
Rusya, Ukrayna’yı işgal etti iddiasıyla Bitcoin çakıldı
-
-
Başka böyle bir bağlantı görebilen var mı?
-
O değilde rus savaşı uzarsa esas bizim ekonomi nasıl çakılacak,rus turistler gelmez artık,birde bizim ihalar vardı ukrayna'da ,bize yaptırım birde rusya'dan gelirse doları nasıl tutacaklar,elektrik,gaz,nükleer tesis anlaşmaları ne olacak,hala faiz inadı devam ederse bir de üzerine herkes artırırken enflasyon nasıl yükselecek bunlar daha önemli bizim için,bitcoin çakılmış bize ne.
-
Böyle bir editörlük dünya da yalan haber çıkaracak kadar tehlikelidir. Tüm dünya diken üstünde iken yalan haber olan bu başlıkla ne yapmaya çalışılıyor anlamadım. Rusya özerklik isteyen bölgeleri tanıdı Ukrayna yı işgal ettiği falan yok. Acil olarak başlık değiştirilmeli.
-
ne zaman işgal etti? daha etmedi ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Şubat 2022; 1:29:13 > -
Rusya çok hazırlıklı gerçekten 3. Dünya Savaşı çıkarsa şaşırmam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok dusus yasanmıs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah akşam geleceğin parası diye satıyorsunuz.
Frikik verse düştü, degaje açsa çıktı haberi veriyorsunuz, nasıl bir para çeşidi bu, TL bu kadar oynak kaynak değil
Ruslar ve Ukraynalılar coinden çıkıp altına mı geçti, bu neyin tepkisi
Meerika ve Dingiltere AB ülkelerini azılı birer nato destekçisi olmaya devam ettiirmek için daha nelere yol açacak bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 22 Şubat 2022; 2:47:33 >
-
umarım yok olur gider ekran kartı piyasasının içine etmişti bu lanet şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Şubat 2022; 2:54:57 > -
Balon patladı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çakıldı dediğiniz 3 bin Dolarlık düşüş mü? Hay atacağınız başlığa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet savaş var ama silah kullanmadan, politik manevralar ile.
-
Ruslar akkuyuya nukleer santral yapiyor. Olurda ihalar basari gosterirse putin iyice bilenir turkiyeye. Artik acisini nasil cikartir bilemem.
-
benim de bir spot sepetim var, ama "nasıl merkeziyetsizlikmiş" ülkenin biri osursa, bitcoin .....
-
Satıp altına geçiyorlar nerden anladım çünkü ons yükseldi ayrıca güvenli liman (YTD). Eğer elektirik olmazsa coinleri harcayamayacaklarının farkına varıyorlar :)
-
Emtialar kadar guclu duruşun yoksa
En ufak bi haberden bile etkileniceksen neden varsin bitcoin😔👀
Bu aksam dahada sert dususler gelebilir ytd allah logncularin yardimcisi olsun😟
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Şubat 2022; 10:52:1 >
Bayılıyorum kripto haber yorumlarına, kahve eşliğinde eğleniyorum :))
-
Öyle böyle 3 5 ay süründürüp 30000 bin altına atıp yıldıracak sonra uçuracaklar ama biz o uçağa binebilirmiyiz bilmiyorum.
Şavaş çıksa bitcoin direk çöp olur alışverişi sanal para ilemi yapıcaksın bitcoin parası fazla olanların fantezisinden başka bir şey değil
-
İddiası kalmadı, gece işgal etti zaten fiziksel olarak. Ukrayna'nın ayrılıkçı doğu bölgelerini bağımsız tanıdı askerler ve tanklarıyla bu bölgelere girdi.
Savaş henüz başlamadı tabi.
Böyle bir editörlük dünya da yalan haber çıkaracak kadar tehlikelidir. Tüm dünya diken üstünde iken yalan haber olan bu başlıkla ne yapmaya çalışılıyor anlamadım. Rusya özerklik isteyen bölgeleri tanıdı Ukrayna yı işgal ettiği falan yok. Acil olarak başlık değiştirilmeli.
|
Çakıldı dediğiniz 3 bin Dolarlık düşüş mü? Hay atacağınız başlığa.
|
Emtialar kadar guclu duruşun yoksa
En ufak bi haberden bile etkileniceksen neden varsin bitcoin😔👀 Bu aksam dahada sert dususler gelebilir ytd allah logncularin yardimcisi olsun😟 |
O değilde rus savaşı uzarsa esas bizim ekonomi nasıl çakılacak,rus turistler gelmez artık,birde bizim ihalar vardı ukrayna'da ,bize yaptırım birde rusya'dan gelirse doları nasıl tutacaklar,elektrik,gaz,nükleer tesis anlaşmaları ne olacak,hala faiz inadı devam ederse bir de üzerine herkes artırırken enflasyon nasıl yükselecek bunlar daha önemli bizim için,bitcoin çakılmış bize ne. |
Ruslar akkuyuya nukleer santral yapiyor. Olurda ihalar basari gosterirse putin iyice bilenir turkiyeye. Artik acisini nasil cikartir bilemem.
|
Hani bitcoin merkeziyetsizdi :D TL den daha oynak bu ne boyle coniler
|
Editörlerinizi acil tazminatsız içten atın. Bir kere Rusya'nın savaş çıkardığı falan yok. Ruslar olası Batı tehditine karşı askeri tedbir aldılar hepsi bu. Aha Ruslar saldıracak diye küresel medyanın yaygarasına kendinizi kaptırıyorsunuz da, kimse şundan bahsetmiyor. Abd 2021 başından beri Yunanistan'a askeri yığınak yapıyor. Şimdiye kadar ana akım medya bundan bahsetti mi? Hayır! Gelelim bitcoine.... Bitcoinin çakıldığı falan yok. Açıp bakın kardeşim haftalık aylık grafiğine, btc fiyatı ATH yapmış. Türkçe tabirle en yüksek fiyata ulaşmış. Şu anda uzun soluklu düzeltmesini yapıyor ve buna major ayı piyasası diyorum. Btc garifiği böyleyken birileri osursa btc aha osurdu diyip düşecek. Çünkü grafik bitcoine düşmelisin diyor. Btc 2024 yılına kadar böyle düşmeye devam eder. Arasıra günlükte yükselişler olacak fakat 2024 yılına kadar trend düşüş eğiliminde olacak. Hedef dip noktası ise 18k-22k bandı. Büyük balinaların elinde 28k-33k maliyetli btc olduğu için belki buradan aşağı düşmesinede izin vermeye bilirler. Ben elimde üç beş farklı coin tutuyorum ve düştükçe mal topluyorum, kâra geçer geçmez az miktar kademeli satıyorum. Öldük bittik demeye lüzum yok. O ölüp bitenler kısa zamanda bir koyup 100 kazanma hayali olanlardır. Bu tipleri bu piyasa fena öper. |
Benzer içerikler
- instagram keşfete düşme
- instagram hikaye süresi
- fake fotoğraf sorgulama
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- tabii ücretli mi oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X